BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > Seniorska reprezentacija

Seniorska reprezentacija

Set priority
Show messages by
From: marijoh

This Post:
11
322326.50 in reply to 322326.49
Date: 1/1/2024 3:32:49 PM
Dugave2019
II.4
Overall Posts Rated:
452452
Evo što je marijoh govorio to se i ostvarilo samo tolko od mene podrška Jukiću👍🍺Novogodišnja želja. marijoh-a ispunjena 😁😁😁😁

From: Jukic

This Post:
00
322326.51 in reply to 322326.50
Date: 1/8/2024 2:24:50 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
2 od 2
Nije bilo gresaka
Moram priznati malo me bilo strah da ce crnogorci citati obranu ali morao sam probati jos jednom iznutra.
Iznenadujuca utakmica Ecsegija koji je sa uzasnom formom uspioo odigrati fenomenalnu utakmicu, jednostavno takvo krilo se rijetko rada.

Sto se tice nadolazecih utakmica, na zalost sa ovakvom momcadi nemamo nikakve sanse jer nismo uzeli adekvatan kadar, tako da sam se odlucio promjeniti igrace i napraviti par preinaka na ustrb enta.

Nadam se da cemo u iducem ciklusu imati puno vise srece, kako sa formom tako i sa zdrijebom.

This Post:
11
322326.52 in reply to 322326.51
Date: 1/15/2024 2:19:05 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Poraz od Grka
...
ocekivano bi rekao.

Moram priznati da sam ponosan,

pricao sam o problemu na par pozcijia i o ne adekvatnom kadru u repci,
nakon nagovora par managera odlucio sam ostaviti isti kadar i igrati na sve ili nista.

Gledajuci finalni rezultat mnogi bi bili nezadovoljni,
ukoliko se udje u malo dublju analizu dolazi se do zakljucka da su deda Đelmaš i Paceka opet umalo iznjeli repku. (Naravno uz ogromnu pomoc i mladjih igraca.)
Moram zahvaliti managerima na formi ovaj tjedan, iskljucivo radi toga sam ostavio istu postavu.

Nakon ovog ciklusa bi volio opovrgnuti onu konstataciju da dolaze teska vremena,
nakon ove sezone bih konstatirao novu cinjenicu Prolaze loša vremena.
U brzom pregledu, za iducu sezonu dvije sam dosao do zakljucka da uistinu Hrvatska netreba brinuti za seniore,kvalitetnog kadra ima, a i koliko vidim u Cancija se u obrtu peku novi mladi Đelamši i Paceki.

Malo vise o buducnosti kroz tjedan dva kad cu malo iscrpnije prokomentirati proteklu a i nadolazecu sezonu i postavu.

Last edited by Jukic at 1/15/2024 8:53:41 PM

From: Dinika

This Post:
11
322326.53 in reply to 322326.52
Date: 1/18/2024 1:51:57 AM
Alo ti
II.2
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Gorska Akademija
Dobro si se snašao! Svaka čast, treba nam zajedništva i obrtnika

Ja isto treniram dvojicu za seniore pa slobodno javi ako imaš neke planove za njih kroz par sezona samo da znam usmjeriti trening.

This Post:
00
322326.54 in reply to 322326.53
Date: 1/18/2024 1:20:16 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Sve cu obavijestiti do kraja sezone kada cu malo dublje uci u skauting igraca.

Trenutni plan je spasiti Baltazara i naci jos 1-2 PG-a koja mogu mjenjati Paceka u slucaju slabije forme.
Dogodine ce biti dosta rotacija i poneko novo lice u repki jer imamo i par igraca koji su vec u poznim godinama.
Ukoliko stanje ostane ovakvo bez nekih eskalacija otvoreno da kazem i dalje mislim ostaviti Đelmaša u repci jer je svemirski brod za sve naše centre, Pacek mislim da moze izdrzati jos iducu sezonu.
Na krilima cu poceti koristiti napokon Kaleba i Glavicica koji mislim da vise nego zasluzuju napokon postati glavni alat repke.
Za ostale cemo jos vidjeti kako kome budu popupale ocjene.

This Post:
00
322326.55 in reply to 322326.44
Date: 1/21/2024 4:12:33 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Ozljeda Crnjca i to bas u trenutku kada mu je vrhunska forma

Baltazar Avbelj (50797055) napokon dosao na TL ako ima ko voljan da ga preuzme i krene mu dizati sekundarce bilo bi prekrasno.
Za 3 dana na prodaju ide i Vanja Paškalin on je zadnji kojega ku spasavati ove sezone jer ionako nemamo nikakve sanse protiv Izraela.

This Post:
00
322326.56 in reply to 322326.1
Date: 1/22/2024 3:37:32 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Poraz od Izraela - ocekivano

Izraelci su trenutno u top 3 momcadi na svijetu a mislim da ce se to na ovomu turniru i pokazati.
Protiv ovakve monstrumske momcadi uistinu nismo imali sto traziti i stoga sam ovu priliku iskoristio da malo napravim rosade u repci.

Trenutni kostur repke izgleda po godinama ovako
12 igraca do 30 godina i samo 5 preko 30.
Mjesta za napredak ima na pretek jer su u pitanju mladi igraci sa ogromnim potencijalima.

Nemojte misliti da je ovo konacni spisak repke, jer nije. Imamo jedno slobodno mjesto a i 2-3 igraca su granicna na svojim pozicijama tako da uz malo treninga na pocetku iduce sezone bi se mogao ubaciti jos koji igrac.

Najblizi ulasku u repku za sada su Blaž Bušija ali mu fali po koji sekundarac, Maks Pesic i Roko Brcic.
Uz njih u skautingu sam vidio i dosta igraca kojima fali cca 4-5 skilova a jos uvjek ih je moguce dignuti.

Sa kontaktiranjom managera cu krenuti od iducega tjedna tako da vidimo na cemu stojimo. Najbitniji faktor koji mi mozete ponuditi je konstantna forma, mozda i presudan nakon ovih 4 tjedna na klupi repke. Dosta slaba forma nekih igraca nas je dosta kostala tako da ce to biti jedan od glavnih faktora dogodine.

This Post:
00
322326.57 in reply to 322326.1
Date: 1/29/2024 2:29:11 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Poraz od Kazakstana u prijateljskoj

nema potrebe za bojazni ... nazalost ovaj poraz je kulminacija nepostojeceg enta zbog spasavanja igraca.
Centarske pozicije su malo zakazale uz jako losu formu igraca i 2 ozljede ovaj tjedan.
Nadam se da bi se od iduceg tjedna mogli vratiti pobjedama.

This Post:
11
322326.58 in reply to 322326.57
Date: 3/10/2024 12:48:02 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Dakle nova sezona novi problemi po izbornika.

Ove godine predamnom su bitne odluke sto se tice otpisivanja nekih igraca i pomladivanja repke.

Trenutacno unutra imamo 17 igraca od kojih bi rekao imamo 9 sigurnih.

To su standardni provtimci koji jednostavno imaju i na svojoj poziciji i ukupan zbroj ocjena daleko ispred konkurencije.

Nakon toga dolazimo u drugi krug igraca koji su trenutno tu iako imamo mladje igrace od njih koji kaskaju 3-4 ocjene za njima, ovi igraci su vec preko 30 godina tako da se netreba oslanjati u njihov moguci napredak. Upravo ovi igraci su m doveli u problem kako postupiti i koga zamjeniti u repci. Do kraja tjedna cu i tu enigmu probati rijesiti iako trenutno sve vise naginjem opciji mladji = mogli bi nadoknaditi zaostatak od par ocjena vec do kraja ove sezone.

Naravno nakon toga dolazimo do zadnjeg kruga 4 igraca koji su UZS daleko ispod repke ali mogu krpati svoju poziciju. Prosle sezone se pokazalo zbog lose forme i ozljeda da se bez ovoga rijesenja nemoze.

Dakle dilema je biti objektivan i mozda malo i zeznuti pocetak sezone na kasnijeg napretka ili ici sa starim ragama pa kuda puklo.
Također imamo veliki problem sa centrima, Đelmaš je jednostavno prestar a adekvatno rijesenje se ne nazire.
Moj Živko Erceg je barem sezonu do 2 daleko od toga da ga adekvatno zamjeni a u među vremenu drugog PF-a sa jakim primarnim i sekundarnim ocjenama nemamo.

This Post:
00
322326.59 in reply to 322326.2
Date: 3/11/2024 7:49:19 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Prijateljska protiv nizozemaca
na zalost poraz od 8 razlike, ali nista strasno s obzirom da sam igrao i obranu 2-3 a oni sut izvana.

Dosta pozivtivnih stvari iz ove utakmice ali na zalost i pokoji zakljucak koji sam od prije znao.
Forsirao sam Glavicica na Sg-u jer ima daleko najace ocjene od 4 igraca koja konkuriraju za tu poziciju ali pokazalo se jos jednom da je iskustvo dosta podcjenjen skill koji na kraju dosta utjece na game engine.
Morat cu ipak pricekati neko vrijeme sa guranjem Glavicica i Kaleba u prvu postavu ili barem dok iskustvo neskoci barem jos koji skill.

U svakom slucaju dobro smo se drzali i sa gerijatrijom a sada idemo napraviti neke manje izmjene i uzeti koju pobjedu u turniru.

From: Zid Drvo

This Post:
00
322326.60 in reply to 322326.58
Date: 3/17/2024 7:00:08 AM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
9494

Moj Živko Erceg je barem sezonu do 2 daleko od toga da ga adekvatno zamjeni a u među vremenu drugog PF-a sa jakim primarnim i sekundarnim ocjenama nemamo.

Imaš Smoleka (48000934) . Bolji gotovo od svih koje imaš. npr. od Relje je bolji i u napadu i obrani, a ima 21 skil više. Obojica su bila na listi nedavno pa su to mogli svi vidjeti. Od tvog Ercega pretpostavljam još više, ali to znaš samo ti jer je to tvoj igrač.

Advertisement