BuzzerBeater Forums

BB Israel > נאומי המועמדים לאימון נבחרת עד 21

נאומי המועמדים לאימון נבחרת עד 21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
74948.5 in reply to 74948.4
Date: 2/24/2009 7:30:43 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
דרור עשה זאת בצורה נפלאה והכין סגל שכנראה רובו ישאר בעונה הקרובה וכך זה צריך לעבוד בהמשכיות.
כך יוצרים מסורת.

אם אתם רואים לנכון ליישם את התוכנית, אשמח אם תצביעו עבורי.

יהודה.

From: Zoooop
This Post:
00
74948.6 in reply to 74948.1
Date: 2/26/2009 10:35:35 PM
Overall Posts Rated:
00
שלום לך
שמי צחי, בן 27 מכפר סבא
מאמן מעונה שלישית במשחק המטורף הזה
אני מאמן את קבוצת זופ שכרגע נמצאת בליגה ה-שנייה (ולדעתי המאתגרת ביותר)
בעונותיי הראשונות (וכפי שתעיד ההיסטוריה) עליתי בכל שנה ליגה
ובלי יותר מדיי יומרות אני חושב שכיום, ולפני תחילת העונה השמינית אני מוכן ומזומן לתת מעצמי ככל שידרש על מנת להצעיד את הנבחרת של כולנו מעלה מעלה.
אני בטוח שיש בידי את הדרך להוביל את הנבחרת ולהוכיח שגם לישראל שלנו יש את היכולות להיות אלופת הנוער לנבחרות (חכו ותראו...)

הישגים:
הישגיי לקוחים מתוך הקבוצה שלי שבעצם זה אומר דבר כזה, בכל עונה עליתי ליגה למעט עונה שעברה.
העונה התמודדתי בפלייאוף העליון של הליגה שלי - ליגה מאתגרת ורצופה הנאות. השיפור ניכר הן ברמת האימון של הסגל והן ברמת המשחקים.

מטרות:
דרור משאיר מאחוריו להט של הצלחה ורצון להמשכיות ובהחלט שזהו הכיוון
וכאן זהו גם המקום להודות לו על תרומות ה-אדירה בעבור הנבחרת (תודה גדולה!)

דור המשך:
אני מתכוון לתת לנבחרת זאת ימים כלילות ע"מ להובילה להישגים מרשימים (רק תתנו לי את המושכות ואני כבר מצפה להראות את התוצאות)
יש ברשותי את הזמן, הידע והרצון לשנות ולהוביל וכמובן להצליח
כאשר זה מתבסס על שעות מחשב ארוכות ובידיעה איזה סגל קיים בקבוצות שמחזיקות בידן שחקן ישראלי
(ידעתם למשל שהכח ראשון לציון, מליגת העל מתכננת להקים צוות של שחקנים ישראלים בלבד - ישר כוח!)

מבנה הסגל:
כמובן שזהו הפרמטר החשוב , פרמטר שבו אנו עובדים ביחד, אני ואתם, בעזרתכם כמובן אדע על שחקנים (והאמינו לי צפויות לכם הפתעות עד כמה שאני מכיר את הסגל שלכם) וכמובן התפתחות של הרמה האישית/קבוצתית של כל שחקן בסגל

לסיכום:
יש לי מתמודדים ראויים וחזקים כאחד, אני בטוח שכל מי שייבחר ייעשה את המיטב והמירב ע"מ להפיק את מקסימום היכולת מהנבחרת.
אסייע לכל מי שיבחר וכמובן שאסתייע בכל אחד מהמאמנים שייתן הצעות לשיפור/שימור
והכי חשוב
בהצלחה לנבחרת שלנו
כי למרות ובזכות הכל
היא רק שלנו

צחי

Message deleted