BuzzerBeater Forums

Srbija - II.1 > Sezona 40

Sezona 40

Set priority
Show messages by
From: srks90

This Post:
00
289908.48 in reply to 289908.47
Date: 11/22/2017 12:47:30 PM
Overall Posts Rated:
1111
Da, da, bravo kolega. Nisam ni skontao a su imali isti skor u prvom delu pa sam ih po automatizmu odstranio, nisam ni gledao njihove meceve. :) Ocekuju nas zanimljivi mecevi u nastavku :)

From: Cone 94
This Post:
00
289908.49 in reply to 289908.48
Date: 11/25/2017 2:07:22 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ijaoooo kako neizvestan mec,kakva drama u finisu,kakav revolveraski obracun dvojice plejmejkera.

Prvo poluvreme u znaku magicnih a onda pcoetkom trece cetvrtine gakovo lagano daje gas i pritiska protivnika.Oscilacija je bilo ali rezultatski su magicni bezali sve do poslednjeg minuta.Rivalski sukob izmedju Celara i Sendersa je i prevagnuo i u poslednjim trenutcima meca.Tada je Celar usao u ludacku seriju od 5 koseva a onda ulazi Senders i izlazi mu na crtu.
You shell not pass culo se i u poslednjim redovima prepune hale Silos i tako je i bilo.Na sutu za rezultatsko sustizanje protivnika i ostvarivanje motivacione injekcije koja je bila neophodna preumornom Celaru isprecio se Senders koji je otezao sut i kos nije postignut.

Magicni su odahnuli ali na sekund.Hrabri Micovic vise nije izdrzao nalete grostrasnog Nalica i morao je da nacini 5faul.Na parketu ga zamenjuje mladjani Trkulja koji uspeno uspeva da sacuva domaci reket uprkos mnogo kvalitetnijim protivnickim igracima.Ipak u napadu nije mogao da ostvari doprinos i promasio je jedan takodje jako vazan sut.

Magicni i dalje ne uspevaju da pogode protivnicki kos,nastala je totalna dezorijentacija u napadu ,to koristi Celar samo par sekudni pre kraja i rezultat je poravnat.Medjutim poslednji napad imaju magicni.Organizatorsku ulogu je preuzeo neiskusni portugalac koji je veci deo meca upravo samo to i cinio,potpuno je zameno amerikanca u toj ulozi u ovom mecu.
Posao je obavio na najbolji moguci nacin,pronalazi kockara Kellera koji ipak uspesno postize kos 3sekunde pre kraja.
Brzo je pokusao da uzvrati i donese pobedu svojoj ekipi dotada neprimetni madjar ali nije uspeo u svojoj nameri i pobeda pripada gostujucem timu.

Nedostajao je domacem timu neshvatljivo izostavljeni Jolic.Videlo se da je suterski razigran ali nije dobio adekvatnu minutazu,njegov kvalitet je definitivno mnogo nedostajao domacima i svakako da je njegovo izostravljanje bilo presudno za krajnji tok utakmice.
Sta reci za Celara.Srce ekipe,kad ne ide preuzima lidersku ulogu i vodi ekipu do pobede.Uspeo je Senders da ga izbaci sa spoljne linije ali mu je zato pravio probleme sa srednje distance i bravurskih prodora.Citav mec u punom gasu do posljednjeg trenutka.Ostavio je srce na terenu ali to nije bilo dovoljno.
Treba napomenuti i Micovica koji je iskoristio slobodan prolaz u protivnickom reketu i osvario veliku ispomoc svom plejmejkeru.Ostatku tima nije islo na napadackoj liniji ali su zato ulozili maksimalne napore da zaustave protivnisku gardu.
Jako su dobar posao i oni napravili ali ipak su isli na pun pogon magicnih i nazalost nisu uspeli da obave posao do samog kraja.

Ozbiljan mec.

From: Matya

This Post:
00
289908.50 in reply to 289908.49
Date: 11/25/2017 5:13:04 PM
GGakovo
II.1
Overall Posts Rated:
109109
Hahaha

Očekivao sam blowout, trening je i dalje jedino što me interesuje, biće dana za megdana. :)

This Post:
00
289908.51 in reply to 289908.50
Date: 11/25/2017 6:14:15 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ma kakvi potcenjujes se ti.
Imas prakticno 4 IGRACA da kazemo ozbiljna u timu ovo ostalo boranija realno.
I ti jos igras sa trojicom od tih cetvorice u rosteru zbog treninga.
I opet me ovako namucis.Jeste omasio sam ja taktiku kao mladi majmun ali i ti si.

Opasna se corba kuva kod tebe,bice potencijala za BBB

Jedina manica su godine kompanjerosa ako ciljas na duze staze ,a ovako ima da grmi..

This Post:
00
289908.52 in reply to 289908.51
Date: 12/2/2017 5:31:17 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ex tempore uhvatio veliki zalet pred PO...idemoooo,kakva zavrsnica i ludacki PO nas ocekuju

This Post:
00
289908.53 in reply to 289908.51
Date: 12/13/2017 5:34:16 AM
СТЕФАН 2011
III.10
Overall Posts Rated:
55
Na kraju sezone mi je jedino krivo sto ce Gakovo poslati Ice Cream u nizi rang, posle prolaska dva ranga u dve sezone i solidne igre u ovoj ligi.

This Post:
11
289908.54 in reply to 289908.53
Date: 12/14/2017 4:21:03 AM
Overall Posts Rated:
5757
Mislis?
Bice cupavo,al ne bih ja tako lako otpisao Sneska.
Istina da ga je ovaj pobedio u jedinom odmeravanju snaga ove sezone ali Matya je bio domacin sto je jako vazno.
Druga stvar isti taj snesko je skoro sve nas ostale plavce isprasio kao macice,neke cak i bez nekog veceg zalaganja.
Takodje ne znamo kakav je bio odnos entuzijazma u mecu koji su imali ove sezone.
Daleko od toga da smatram da je Matya losiji drasticno,samo ne bih toliko prerano otpisao Sneska.
Po meni ce to biti bas grmovit duel,ako se ne pojacaju obojica do pocetka zavrsnice sezone mislim da izbor taktike biti presudan faktor(jer verujem da obojica sada cuvaju ent za taj mec).

This Post:
00
289908.55 in reply to 289908.54
Date: 12/14/2017 4:27:35 AM
Overall Posts Rated:
5757
Ja prezadovoljan sezonom.
Ekonomski jako efikasna,sto je svakako omoguceno nesto slabijim kvalitetom u mojoj konferenciji.
TO mi je dalo prostora da sa poprilicno skromnim igracima napravim zapazeniji rezultat.

Iskreno,na pocetku kada sam sastavljao tim hteo sam bas da mi sezona bude za treniranje nekih igraca i pre svega da poradim na tom ekonomskom aspektu,uz ocekivanja da cu zavrsiti na nekoj 5-6 poziciji.
Kada sam video kako stoje stvari u konfereniciji resio sam da ulozim u jednog opet prosecnog igraca i da napravim kakvu takvu petorku koja bi mogla da izbori i PO.
Zaista ni na kraj pameti mi nije bilo da mogu sezonu da zavsim na prvom mestu,sa ovakvim timom.Kada se pogleda odnos plata ta neka 5-6 pozicija je i bila predivdjena za mene,al eto ti ga,pogresi covek.
Takodje povrede su me zaobilse ove sezone,al nekako ocekujem da ce da me nagrnu sad u PO.

Kako ste vi zadovoljni svojim ucinkom ove seozne,jer teklo sve po planu,zadovoljni necim,neke zamerke?

Last edited by Cone 94 at 12/14/2017 4:31:22 AM

From: kane_kv

This Post:
11
289908.56 in reply to 289908.55
Date: 12/14/2017 8:55:21 AM
Overall Posts Rated:
4444
ja nisam zadovoljan. nemam puno vremena za bb, a vec nekoliko sezona igram sa istom, matorom ekipom i to ne moze da daje dobre rezultate. ogranicio sam se na domace igrace tako da mi je tesko i da nadjem prava pojacanja a i ova dva beka koja treniram slabo su napredovala. al dobro, liga je zanimljiva i po toj zanimljivosti "cvajta" je uvek bila zanimljivija od lige iznad. verovatno se druzimo i naredne sezone ukoliko neko od nas ne iznenadi tempore-a. :)

This Post:
44
289908.57 in reply to 289908.56
Date: 12/14/2017 4:46:18 PM
Overall Posts Rated:
189189
Kako ne bih bio zadovoljan sa 12 pobeda u prvom pojavljivanju u ovom rangu. Naravno da sam napravio vise gresaka.
Glavna medju njima se moze ispostaviti kao nesto najpametnije sto sam uradio do sada :)
Jer, kupio sam 3 mladja igraca i za njih potrosio oko 4 mil $, ali sam zato stvorio osnovu za prezivljavanje u trecoj ligi narocito sto ce plate ovoj dvojici najstarijih pasti i za vise od 50%.
Iako imam male sanse za to, u slucaju da opstanem ceka me teska sledeca sezona, ali sa solidnim nedeljnim plusom.

Svima puno srece kako u zadnjem kolu tako i u doigravanju, pa kako se kome zalomi, a narocito u stvarnom zivotu.

From: psiho26
This Post:
11
289908.58 in reply to 289908.57
Date: 12/14/2017 6:08:09 PM
Overall Posts Rated:
2525
Ja da vas sve pozdravim, vidimo se mozda.ponovo za sezonu, dve nisam imao preterane ambicije I posle par kola sam shvatio da je najbolje da se ponovo vratim u 3-cu ligu, jer klinci koje treniram jos nisu za drugu a nije mi se investiralo 4-5 milki u 2-3 igraca da bih samo opstao u drugoj, srecno svima u plej-offu I plej-outu

Advertisement