BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת בוגרת עונה 20

נבחרת בוגרת עונה 20

Set priority
Show messages by
This Post:
00
219149.48 in reply to 219149.47
Date: 6/23/2012 3:50:53 PM
Overall Posts Rated:
168168
בסדר. אני מבין את הטענות שלך, ואולי אם טיפה הגזמתי אני מצטער.
פשוט התחושה שלי, בעיקר בעקבות הבקשה האחרונה של ניסן (שמבחינתי שברה את גב הגמל), הייתה של התקפה נגדו, ושהוא מרגיש מותקף גם כן. הבנאדם כבר הספיק לכתוב שבאחת מתגובותיו שזוהי תגובתו האחרונה בנושא, ולפי דעתי בשום נושא אין צורך להגיע למצב שמצהירים על דבר כזה.
בכל מקרה, אני לא באתי לתקוף אותך באופן אישי, הזכרתי אותך בתגובה רק בנושא ה"קואליציה"- אני יודע שאין באמת קואליציה, או משהו בסגנון הזה, ושאתה לא מיישר קו עם ניסן או מה שזה לא יהיה.
אבל כאשר בנאדם מגיע ומעלה ביקורת בונה, ובאים אליו וחותכים את טענותיו (כאשר חלק לא מבוטל מההודעות היו ללא כל מילה מקבלת- היו ממש במטרה לחתוך ולקטוע), ההרגשה היא רעה, וחבל לי שהבנאדם יצא בהרגשה שאין לו פה מקום להעלות את דעתו ואת טענותיו, שממה שראיתי כאן, מכובדות ומנומקות ביותר.
היו הודעות שלך שאכן הייתה הרגשה של תגובה טובה ונעימה, ושגם כתבת שאתה מבין חלק מהטענות שהעלה. אבל בהודעות אחרות (אני לא בדיוק זוכר אם שלך, או לא- זה לא משנה, אני באמת שלא רוצה לרדת פה לקווים אישיים), הייתה תחושה של סתימת פה.

אני מאוד מצטער אם אחת מתגובותי גרמו לך פגיעה אישית או משהו כזה, זאת לא הכוונה. הייתה לי איזושהי הרגשה בנוגע לנימה שעברה פה בפורום בכמה הודעות, והחלטתי להביע את דעתי. זה הכל. אין לי שום דבר לא נגדך, לא נגד ניסן, ולא נגד אף אחד אחר בצוות הנבחרת או בקהילת באזר בכלל.

This Post:
00
219149.49 in reply to 219149.48
Date: 6/23/2012 4:06:19 PM
Overall Posts Rated:
492492
מבחינתי אם אתה כותב את שמי ופונה אלי ישירות - אני מחשיב את זה שאתה מתייחס לדברים שאני אמרתי ולא שיש לך בעיה כללית עם הגישה בפורם.

אחר כך אתה בא ואומר "לא זוכר מי כתב ואיפה" - אז מראש אל תבוא ותגיד שאני אמרתי כך או כך אם אתה בכלל לא זוכר, אם מישהו אכן ענה לבחור לא יפה אז זה לא בעיה שלי

כן, שפונים אליי אישית, אני לוקח את זה אישית בייחוד שאני חושב שזה לא מוצדק

From: Ehud

This Post:
00
219149.50 in reply to 219149.49
Date: 6/23/2012 4:40:03 PM
Overall Posts Rated:
274274
ניראה לי שכולם מרגישים פה דיי בנוח ושמתנהל פה אחלה דיון. ביקורת סבבה, תגובות סבבה - הכל דיי חיובי

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: ig

To: Ehud
This Post:
00
219149.51 in reply to 219149.50
Date: 6/23/2012 5:12:11 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
מסכים לגמרי עם אהוד. חא ראיתי כאן שום התייחסות שלילית. גם באוצו המקרה, שכביכות אפשר חפרש אותו לשחילי, לדעתי ניסן פשוט שאל כיצד היה נכון לעלות לדעתו של המבקר על מנת להציג את הטיעונים הנגדיים תוך התבססות על העובדות שמן הסצם הבחור לא מודע אליהן, או לחלופין להסכים איתו בצורה חלקית/מלאה. זה בהחלט לגטימי לשאול מה היו עושים אחרת ולהגיב לעניין.

This Post:
00
219149.52 in reply to 219149.48
Date: 6/24/2012 7:09:03 PM
Overall Posts Rated:
114114
רון - ממש פספסת את הכוונה שלי. הבחור בא ואומר מה בעיניו לא ולא אמר מה כן או הציע איזה אלטרנטיבה.
אני מצידי לא יכול להמציא שחקנים שלא קיימים וגם יודע מה היה הסגל ומי היו האפשרויות, מכיר את השחקנים ברמת התכונות וחושב שבהתחשב בזה שאיבדנו את בוקרה בפציעה(אגב אתמול הש"ג הטוב ביותר שלנו יריב מור גם נפצע... פציעה שישית כבר העונה ועוד לא הגענו לאמצע העונה- נקווה שישתפר בהמשך), אחרים כמו לוז ולנדאו היו בכושר נמוך וכו' מתוך זה לא הסכמתי איתו.
מצד שני ניסיתי להבין מה הוא מציע- מה הוא חשב שניתן היה לעשות אחרת והיות שאני יודע שלא היו לנו שום גארדים אחרים מעל כושר 7 וזימנתי במיוחד למשחק גארד אחרת אפילו לא היו ארבעה לשים למשחק ממש לא הבנתי על מה הוא מדבר- איזה הרכב. זכותי לשאול בלי שתתלהם בלי סיבה.יכול להיות שלגבי חלק מהדברים הייתי גם מסכים.

אם להתייחס לעניין עצמו:
עלינו מבחינתי בהרכב מצוין למשחק ועם שחקנים הכי טובים שיכולנו להעמיד בכל עמדה בהתחשב במצב אם הוא חושב אחרת זה זכותו אבל זכותי לא להסכים.
הוא העביר ביקורת על הטקטיקה אבל אמר מצד אחד שהייתה בעיה בהגנה החיצונית בלי לדעת שעליתי עם שני המגינים הכי טובים שהיו לי למשחק ושמתי דגש יותר על הגנה מהתקפה במקרה הזה ומצד שני הקבוצה שמולנו שיחקה פנימה, צפינו את זה דווקא ועלינו עם שולמן בשלוש כדי לתגבר את ההגנה בצבע והריבאונד משמעותית.אי אפשר לצפות פציעה של שחקן מס' אחת שלך במשחק אחרי 5 דקות וזה שינה את כל מהלך המשחק כי התחליף היה הרבה פחות טוב מבד"כ בעקבות פציעות לא במשחק של שני גבוהים וכושר נמוך של שניים בכירים אחרים.
אמרת ביקורת בונה- וזה בדיוק העניין- אם אתה יודע מהי ביקורת בונה אתה יכול להבין שלא הייתה ביקורת בונה, הייתה ביקורת מנוסחת בעברית טובה וזה גם התחלה אבל היא באה בלי שום הצעות ואלטרנטיבות. מאוד קל לבוא בדיעבד ולהגיד מה לא היה נכון- לפעמים גם אני יקבל את זה באהבה רק שכאן זה היה ביקורת לא נכונה ופשוט לא מבוססת(לא ידע ולא נתונים)ובלי הצעה לשיפור.
לדוגמא ניר אמר שלדעתו היה צריך לוק ולא לואו. אני לא חייב להסכים כדי לכבד את הביקורת שלו כי היא באמת בונה- הוא חושב שעם השחקנים שהיו היה יותר מתאים לוק. סבבה- יכול להיות- אני גם יענה לו ברצינות למה אחרי התלבטויות הכרעתי ללואו: אני חושב שיכולת קליעה וחדירה של גבוהים ויכולת מסירה גבוהות בכל העמדות שנוצרו מההרכב שנכפה עלינו יותר מתאימים למשחק איטי שמנצל את היתרונות האלו וזו הסיבה שבחרתי בין שתי טקטיקות הפנים דווקא בלואו. זה לא אומר שאני לא יחשוב פעמיים במשחקים הבאים אם ללכת כך שוב כי במבחן התוצאה נפלנו גם עם כל הנסיבות המקלות שצוינו כמו ההפרש גישה הביתיות והפציעות.

סה"כ זה רק משחק אחד כשבכל היתר ניצחנו, מצבנו טוב.חבל שבמקום לתת לבחור לענות בפשטות ובקצרה לשאלה פשוטה על משחק אחד נהיה מזה סיפור ו"סערה בכוס תה" . בכל אופן אני עדיין ישמח לשמוע דעות על המשחק ועל כל משחק אחר והכי פתוח ואובייקטיבי שאפשר.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
219149.53 in reply to 219149.52
Date: 6/25/2012 2:47:59 AM
Overall Posts Rated:
274274
ניסן - אני מאוד מסכים עם הפוסט שלך, בהחלט יש להבדיל בין ביקורת בונה לביקורת. אגב גם לביקורת יש מקום בלי שהיא תהיה בונה.

אני מתכוון שלא כל מי שיש לו ביקורת חייב להציג פתרון אחר. בשביל זה אתה מאמן הנבחרת, בשביל הפתרונות. אני תמיד יעדיף ביקורת בונה, היא באמת יכולה לעזור לעתיד.

מה שכן - אני לא מסכים עם המשפט האחרון

סה"כ זה רק משחק אחד כשבכל היתר ניצחנו, מצבנו טוב.חבל שבמקום לתת לבחור לענות בפשטות ובקצרה לשאלה פשוטה על משחק אחד נהיה מזה סיפור ו"סערה בכוס תה" .

לא חושב שיש פה סערה, סה"כ דיון, וכמו שאמרת, לפחות הפעם הוא בשפה נורמאלית. בימים בהם הפורם משמים, בהחלט טוב שיש דיונים ואנשים מביעים את דעתם.

אהה - אבל אני כן מסכים עם זה שבהחלט מדובר בסה"כ במשחק אחד - אפשר להפסיד, לא נורא.

Last edited by Ehud at 6/25/2012 2:50:16 AM

This Post:
00
219149.54 in reply to 219149.52
Date: 6/25/2012 4:25:28 AM
Overall Posts Rated:
9999
כתבתי הודעה ארוכה שנמחקה אז אני אתמצת:
1.השתמע ממה שכתבתם לאחר המשחק שהפסדנו בגלל הגבוהים.
2.המר בחור אמר שדווקא במצ'אפ של הגבוהים ניצחנו למרות הפציעה, והפסדנו בגארדים (ולדעתי הוא צודק).
3.להגנתכם אמרתם שהגארדים שלנו לא משהו, מה שלא סותר את 2.
4.לפי ידיעתי גם בנבחרת הצעירה הגארדים לא משהו.
5. מסקנה, בארץ לא מאמנים מספיק גארדים וצריך לעשות משהו בנידון!
6. שאלה, למה אנשים בארץ מעדיפים לאמן גבוהים למרות שהמשכורות שלהם יותר מנופחות?

אני מניח שאנשי הנבחרות התעסקו מתישהו בנושא, אבל בשנה ומשהו שאני פה לא ניתקלתי
בדיון על הנושא בפורומים, אז גם אם נעשה מאמץ שקט אולי צריך לעשות משהו יותר "רועש".

From: Ehud

This Post:
00
219149.55 in reply to 219149.54
Date: 6/25/2012 5:50:56 AM
Overall Posts Rated:
274274
דווקא אני חושב שבארץ מאמנים משמעותית יותר גארדים מגבוהים.
לייצר גארדים ברמה של נבחרת בוגרת זה דבר מאוד קשה - את התוצאות רואים רק בגילאים דיי מתקדמים, לא לפני 25 לדעתי (אולי במקרים נדירים לפני)

לאחרונה (2 עונות אחרונות) התחילה מגמה יותר גדולה של אימוני פוורדים, אבל לא הייתי אומר שמאמנים יותר גבוהים מגארדים עדיין.

ובלי קשר, לפחות ברמות הגבוהות אני אגיד שיותר ויותר מאמנים פשוט נוטשים את האימונים האינטסיבים כי המציאות הכלכליות הפכה את זה לפעולה בלי הצדקה כלכלית.

From: ron1243

To: Ehud
This Post:
11
219149.56 in reply to 219149.55
Date: 6/25/2012 8:23:06 AM
Overall Posts Rated:
168168
אני חושב שאחת הבעיות העיקריות היא המצב שנוצר בכלכלה.
לפני כ-10 עונות, היה משתלם כלכלית לאמן דראפטרים, כי כשהם יצאו מהדראפט הם היו שווים במקרה הכי טוב כ2 מיליון, ואם אימנת נכון, תוך מספר עונות יכלת למכור את הדראפטר בסכום של פי 3 בערך.
כיום, דראפטרים מוכשרים עדיין יכולים להימכר בסכומים של מיליון, ואפילו 2 מיליון. אבל הבעיה היא ששחקנים מבוגרים ובשלים יותר לא נמכרים אף פעם במחירים שעולים על 4 מיליון, וגם אז- רק אם מדובר בשחקן באמת מיוחד, שחקנים גדולים ברמת נבחרת שלא נותנים משהו מיוחד (סטייל סמול פרוורד אמיתי ברמה עולמית), לא ימכרו ביותר מפי 1.5 מהכסף שהיו נמכרים כדראפטרים, ועם הירידה הכלכלית בעונות האחרונות, קשה מאוד לצפות לקבל גם מחיר כזה.

המצב הזה גורם לכך שמאמנים מעדיפים לאמן דראפטרים לרמות שמתאימות לקבוצותיהם באותו רגע, ואין שום יתרון בהבאת השחקן לרמות עולמיות, כי המשכורת מטורפת ואין רווח ממשי במכירה עתידית. לכן יש העדפה לאמן רק לרמה שהקבוצה צריכה, אם בכלל.

From: TrinZ

This Post:
00
219149.57 in reply to 219149.56
Date: 6/25/2012 8:32:08 AM
Overall Posts Rated:
134134
אבל רציתם משחק מציאותי לא?! בעולם יש משבר כלכלי וגם בבאזר.

סתאאאם... ( :

הבעיה היא לא רק שאי אפשר להרויח על שחקנים שמאמנים אלא גם שצריך לפגוע בקבוצה בשביל לאמן מתאמן בצורה טובה- מצד שני יש המון סיפוק מלאמן שחקן שלך כמו שאתה אוהב.

From: ron1243

This Post:
00
219149.58 in reply to 219149.57
Date: 6/25/2012 8:40:37 AM
Overall Posts Rated:
168168
המון סיפוק כן- וזאת הסיבה שגם עדיין מתאמנים לא מעט שחקנים מבטיחים שגם יגיעו לרמות גבוהות מאוד.
אבל את הסיפוק הזה לא כולם מקבלים. ואם כולם היו מרוויחים מאימון ופיתוח שחקנים צעירים, כל עולם הבאזר היה מרוויח מזה המון.
לפי דעתי אפשר להוסיף חוקים שנוגעים לשחקני בית. לדוגמא- שעל שחקן בית (דראפטר, או אחד שיצא עם הקבוצה כשנפתחה) משלמים 10% משכורת פחות (בלי קשר למוצרים), ועל שחקן מהמדינה לך 3% פחות. בנוסף, אולי זכויות עתידיות על מכירות על שחקני בית. אולי הקלה באחוזים במשכורת של שחקן לפי מספר העונות שהוא אצלך (נניח אחרי 4 עונות תהיה הקלה של 2%, כאשר כל עונה נוספת שווה עוד אחוז והמקסימום הוא הקלה של 7-8 אחוזים)

דברים כאלה לדעתי יעודדו מאוד לאמן שחקני בית, ולהשאיר שחקנים אצלך כמה שיותר זמן- כך שגם תרוויח מזה, מעבר לסיפוק שמקבלים משחקן בית.

Advertisement