בסדר. אני מבין את הטענות שלך, ואולי אם טיפה הגזמתי אני מצטער.
פשוט התחושה שלי, בעיקר בעקבות הבקשה האחרונה של ניסן (שמבחינתי שברה את גב הגמל), הייתה של התקפה נגדו, ושהוא מרגיש מותקף גם כן. הבנאדם כבר הספיק לכתוב שבאחת מתגובותיו שזוהי תגובתו האחרונה בנושא, ולפי דעתי בשום נושא אין צורך להגיע למצב שמצהירים על דבר כזה.
בכל מקרה, אני לא באתי לתקוף אותך באופן אישי, הזכרתי אותך בתגובה רק בנושא ה"קואליציה"- אני יודע שאין באמת קואליציה, או משהו בסגנון הזה, ושאתה לא מיישר קו עם ניסן או מה שזה לא יהיה.
אבל כאשר בנאדם מגיע ומעלה ביקורת בונה, ובאים אליו וחותכים את טענותיו (כאשר חלק לא מבוטל מההודעות היו ללא כל מילה מקבלת- היו ממש במטרה לחתוך ולקטוע), ההרגשה היא רעה, וחבל לי שהבנאדם יצא בהרגשה שאין לו פה מקום להעלות את דעתו ואת טענותיו, שממה שראיתי כאן, מכובדות ומנומקות ביותר.
היו הודעות שלך שאכן הייתה הרגשה של תגובה טובה ונעימה, ושגם כתבת שאתה מבין חלק מהטענות שהעלה. אבל בהודעות אחרות (אני לא בדיוק זוכר אם שלך, או לא- זה לא משנה, אני באמת שלא רוצה לרדת פה לקווים אישיים), הייתה תחושה של סתימת פה.
אני מאוד מצטער אם אחת מתגובותי גרמו לך פגיעה אישית או משהו כזה, זאת לא הכוונה. הייתה לי איזושהי הרגשה בנוגע לנימה שעברה פה בפורום בכמה הודעות, והחלטתי להביע את דעתי. זה הכל. אין לי שום דבר לא נגדך, לא נגד ניסן, ולא נגד אף אחד אחר בצוות הנבחרת או בקהילת באזר בכלל.