ітак матч проти грузинів.
судячи по зарплатах гравців, то доволі не проста збірна, хоча їх менеджер іноді тупить як з настроями на матч, так і з тактиками. можливо і не дивно, оскільки він в ББ лише з другої половини 21 сезону. в команді менеджер ставить різні атакуючі тактики, але найбільше полюбляє Розіграш на периметрі (Карусель).
------------------------
в трьох попередніх матчах грузини також постійно змінювали атаку, в захисті завжди грали персоналку. з настроєм на матчі, вони не "бавились", граючи, скоріше за все, нормал/мотс/нормал. нас, думаю, очікує також більший настрой.
------------------------
по складу сьогоднішнього суперника, то 3 гравці мають з/п +200к, 1 з яких має форму 9, 1 - форму 8 і 1 - форму 6. також є достатньо гравців із з/п до 200к із хорошою формою. більшість цих гравців є Ц/МФ, тому є велика вірогідність побачити від них внутрішню атаку, більшість - щит. хоча, як писалось раніше, не виключаю від них і щось інше. але так як ми раніше не виставляли "угадайку", то думаю, менеджер грузинів надасть перевагу саме внутрішщній атаці. в захисті думаю буде у них та ж персоналка.
-----------------------
тепер що маємо ми. з Великих - у Андрюхи травма, у Невельського і Федорця форма - 7. з формою лише Гончар, Бідненко і Ключніков. з Малих - у всіх форма 8-9, що не може не радувати. також за декілька хвилин до матчу в склад збірної біли дозаявлені Мавренко і Богатир (останній сезон в НЗ для останнього). ну і як зрозуміло, вирішено нічого не мудрувати в тактиі.
----------------------
отже, сьогодні ми граємо Кидки з далеку (Бросать с Периметра) / Персоналка. в заявці Богатир, Бідненко, Чернюк, Доробанту, Гранкін, Гуртовий, Гончар, Кутєпов, Ключніков, Мавренко, Осіпов, Шевчук.
вирішив виставити угадайку на внутрішній акцент, темп при цьому не став вгадувати. граємо пусту розстановку, тільки на АЗ в старті стоїть Гранкін. вважаю, що АЗ при периметрі відіграє найважливишу роль, то було вибрано саме такий варіант. ну і надіюсь, що "Велика трійця" Гончар, Бідненко, Ключніков справляться в захисті проти їх Ц/МФ.
успіху нам!!!