שאלה מצויינת גל.
העניין הוא כזה: נבחרת ישראל במצבה הנוכחי מדורגת בקטגוריה 5 בבית, כך הגענו להגרלת המשחקים עפ"י הדירוג העולמי ביחס לשאר הנבחרות האירופאיות.
בניגוד אליך יש הסתייגות בשאלה "האם יש משחקים שהיינו צריכים לוותר מראש" לדעתי התשובה היא לא ואני אפרט:
ההגרלה זימנה לנו כצפוי את ארבעת הנבחרות החזקות קודם צ"כיה,סרביה,רוסיה ופינלנד בהתחלה. ואת שלושת החלשות יותר לוכסמבורג,סקוטלנד ואלבניה בסיום.
אם אנחנו הולכים לוותר לדוגמא על המשחק נגד רוסיה, אז היית עולה רגוע וחוטף 40 הפרש על הראש.
נכון ההתלהבות שלך תעלה אבל ממש במעט, מצד שני אם אני הולך להיאבק על המקום השלישי בבית(השני כבר לא רלוונטי זה כבר כמעט ברור) חשוב לי גם הפרש הסלים שאני מפסיד, את סרביה למשל ניצחנו בהפרש כזה שהוא גבולי מבחינת הפרש גישה, לא בטוח שהיינו מנצחים את המשחק הזה אם היינו עולים רגוע נגד הסרבים.
עכשיו פנינו לפינלנד, ואם תעבור על הציונים שלהם במשחקים האחרונים תראה גם כאן שיש להם יתרון עלינו בלא מעט עמדות.
: אין לנו את הפריביליגיה נכון להיום לוותר על משחק כזה או אחר, המטרה שלי לקדם את דירוג הנבחרת לפחות במקום אחד מהקטגוריה החמישית בו היא נמצאת היום, וחלק מזה גם זה הפסד בהפרש של 13 לרוסים במקום 40.
Last edited by baruch2 at 9/20/2012 2:46:43 PM