Ahoj moc děkuju!
Bohužel tuto sezonu, kdy jsem chtěl "zaútočit" na úspěch B3, tak si vybrali také dva týmy z Číny, kteří jsou podle mne hlavní favorité:
(70135) a
(70109) - myslím, že pokud řeknu, že je to jeden z našlapaných ročníků tak nebudu daleko od pravdy...
Oba mančafty jsou v mé polovině pavouka a s vítězem jejich vzájemného duelu bych se případně utkal v semifinále kdyby vyšlo vše tak jak má...
Ohledně mých šancích - vidím se lehce lehce s odstupem za těmito dvěma týmy. Abych je případně porazil bude potřeba hodně štěstí a zřejmě i trefit přípravu.
Bohužel a to mne mrzí teď především - už úvodní kola budou poměrně ostrá a je otázka nakolik se budu moct snažit "blafovat" s útočnou taktikou... Tady reálně riskuju, že pokud budu záměrně hrát méně efektivní útočnou taktiku tak mne může vyprovodit už první tým. Pokud bych vsadil už v prvním kole na jistotu a obdobně hrál všechna svá následující kola - už od nejpozději třetího kola budou všichni trefovat minimálně mé zaměření...
Možná je to rouhání, ale pokud beru sílu mančaftů jako takovou (neberu v úvahu zranění a trefené/netrefené přípravy) tak by vítěz mněl nejspíše vzejít z mé poloviny pavouka...
Samozřejmě budu vděčný za jakékoli postřehy a děkuji za podporu ;-)