BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: BB-Marin

This Post:
00
74976.4 in reply to 74976.3
Date: 2/24/2009 11:42:28 AM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36183618
Second Team:
ChiLeaders
Opa, Chodin kviz znanja! sad napokon znam ko će zamjenit Tarika na miljunašu...

Ali da bude sve službeno i po propisima, morat ću odgovorit na ova provokativna pitanja:
1. Odbijam odgovorit na to pitanje jer ti želiš da ja napišem da si to bio ti, pa onda baš neću.
2. Nije organizirao roštilj i pijanku poslje svake pobjede (što nikako ne garantira da ću ja to započet!)
3. Random osobu na ulici, jer ako se pogubim, sigurno neću naletit na nekog poznatog. Ček, ti si mislio na gubljenje unutar buzzera?
4. Samo su statovi bitni u repki. Igra se na rezultat a ne na pumpanje cijena igračima. Danas u buzzeru mladi igrači ne dobivaju ništa od činjenice da su u repki (ni iskustvo - kao u nekim drugim igrama) osim pumpanja njihove cijene. Kad mlađi sa boljim potencijalom budu dovoljno dobri za ulazak u repku, bez brige, ući će.
5. Kojim ostalim? Kolko vidim tu je još samo Jukic o kojem svi već sve znamo. A i svi znaju šta ja mislim o njemu
6. Neki propali fudbaler iz Lazia? (trik odgovor)
7. Još najbolje da ti kažem pa da me u ligi dobiš! Postoje neke teorije no ništa nije potvrđeno...

From: Kivan

This Post:
00
74976.5 in reply to 74976.4
Date: 2/24/2009 11:57:10 AM
Overall Posts Rated:
3838
sad kad je kvarc odgovorio mogu i ja iako se ne natjecem
ja moram odgovorit
za pocetak cu zapravo samo rec da moj glas je vec dobio Kvarc, jer neovisno o tome sto ga poznajem i znam da je stvarno lud za buzzerom i za repkom i angaziran u igri, mislim da je najbolja osoba za ovaj posao....

@jukic : pod 7 je pitao napad najbolji protiv f.c.p. obrane a ne obrana

@choda :
1. kuki
2. nepoznavanje finessa u stavljanju igraca na razne pozicije, ovisno o taktici napada i obrane (i pre malo mijenjanja istih)
3. what kvarc said
4. stari bolji jer se ionako na kraju svake sezone moze mjenjat tko igra bez da utjece na ent, zato bolje sa starima dobro sad odigrat dok se mladi nabildaju.
5. nista jer se ne natjecem a da se natjecem bi rekao
6. skupa sa bilicem, stimcem i asanovicem najveci mali dionicar hajduka? onaj koji obavezno mora igrat u momcadi u pes6? vlasnik etaze kuce u makarskoj vrijedne 2.8 miljona eura?
7. oko toga se koplja lome

sorry al morao sam odgovorit na ova pitanja iako se ne natjecem za mjesto izbornika

Last edited by Kivan at 2/24/2009 11:59:06 AM

From: Jukic

This Post:
00
74976.6 in reply to 74976.5
Date: 2/24/2009 12:14:15 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Kivane odavno se zna da vas dvojica drzite jedan drugom svicu tako da o tome nema price ... ali nevidim smisao zasto odgovaras na pitanja ako se nemislis kandidirat.

@jukic : pod 7 je pitao napad najbolji protiv f.c.p. obrane a ne obrana :)
Moja greska nisam ni procitao do kraja pitanje pa dopusti da se ispravim - odgovor je u biti isti opet cu gadjat tamo di je ekipa najtanja i na to igrat.

Necu se ja njima prilagodjavat neka se oni meni prilagodjavaju :)

Last edited by Jukic at 2/24/2009 12:27:09 PM

From: Ivan TZ
This Post:
00
74976.7 in reply to 74976.5
Date: 2/24/2009 12:14:56 PM
Overall Posts Rated:
00
Jukica za izbornika ,stvarno je zaslužia ...
Primaju se oklade o pobjedniku ..koeficienti: Jukic 1.80
Kvarc 1.80

This Post:
00
74976.8 in reply to 74976.7
Date: 2/24/2009 12:29:16 PM
Overall Posts Rated:
3838
jukicu molim te budi fin i pristojan barem reda radi prema starijima
govoriti stvari poput toga da si drzimo svijecu je djetinjasto i neodgojeno...
ne kazem da si takav no da te mozda povuklo ozracje izbora pa si malo nepromisljeno odgovorio
a sto se tice odgovaranja na ona pitanja moja je stvar dali cu odgovorit i ja na njih ili ne, i smatram da ovdje ima puno ljudi koji vole zafrkanciju i malo zezancije koja nikoga ne vrijedja osobno nece sigurno nikome zasmetat

molio bi te da se ova predizborna trka odigra u fer i prijateljskom raspolozenju bez napadanja i nasrtanja na kandidate ili njihove prijatelje...

za Bira nebih recimo glasao neovisno koliko mi je dobar prijatelj nego stvarno mislim da kvarc zasluzuje sansu vodit reprezentaciju zbog staza igranja, dostignuca, angaziranosti (stavljanje budilice u 4 ujutro za kupovanje igraca npr) te cinjenice da mu nece smetati skola, fakultet ili posao u bitnim trenutcima, da nece mu netko iskljucit internet, da ima ipak nesto vishe godina i iskustva u igranju online i offline managera, mudrosti, takta i vjestina za komunikaciju sa vlasnicima igraca, protivnicima i svima koji bi mu rado savijet udjelili, sto svakodnevno mogu posvjedocit kada slusam dok razgovara sa strankama svakakvog kalibra u stvarnom zivotu.

jos jednom bi svih zamolio da se medjusobno ne vrijedjamo i spustamo nego da ozbiljno podijelimo svoja misljenja i sto je vise moguce ih argumentiramo

Hvala

Last edited by Kivan at 2/24/2009 12:32:27 PM

This Post:
00
74976.9 in reply to 74976.8
Date: 2/24/2009 12:40:47 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio ...

Ali ako cemo se igrati fer igre dopusti kvarcu da nam sam obrazlozi zasto on bas misli da je pravi covjek za naseg izbornika a ne neko drugi (recimo ja.)

Ja vjerujem da ti imas dobre oratorske sposobnosti ali bi htio cuti i kvarca s obzirom da ako pobjedi ipak on postaje izbornik pa ce morat malo vishe pricat.

Na kraju krajeva nisam ja napadao na tebe ili kvarca napao si ti na mene, vishe puta kao sto je to biracima i svim prisutnim na forumu poznato i to u vishe slucajeva.

From: BB-Marin

This Post:
00
74976.10 in reply to 74976.9
Date: 2/24/2009 12:43:06 PM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36183618
Second Team:
ChiLeaders
Sve što sam mislio sam napisao u svom govoru. Čekaj, nemoj mi reć da ga nisi pročitao? Srami se

Pitaj Jukicu, ako te što zanima, ja sam na raspolaganju (zasad mislim da sam dovoljno rekao).

From: masters

This Post:
00
74976.11 in reply to 74976.2
Date: 2/24/2009 12:51:57 PM
Dišpet
II.3
Overall Posts Rated:
00
pozdrav svima...ja sam Igor iz Splita sam...
prije svega da kazem da je choda jedan od najobrazovanijih i najboljih managera u bb!!;)
1.ima ih puno..svi se trudimo savjetima pomoc izbornicima..
2.slovacka definitivno(iako je dobro vodio repku,ali ja bi bolje)
3.kad se pogubim??pa sta je to??nema gubljenja ustrajem do vrha!
4.za mladu repku bi uzeo 20-21 god igrace..iako ima odlicnih mladaca no za njih ce bit vremena..za njih bi napraviti bazu podataka(nt scouti rade odlican posao)te bi te mlade igrace rasporedili pravim trenerima te bi ih sa 20 uzeo(ako valjaju) u repku
uuu..vec samo do 5 dosa..
5.sta je je ostali kandidati su odlicni,pogotovo kvarc koji je(bio) s menon u lizi i pokazao je pravo znanje..jukica ne poznam toliko dobro no znam da je vrhunski znalac..
6.???zdravko mamic kazes??
7.ožeži mile

...=)) ....

This Post:
00
74976.12 in reply to 74976.9
Date: 2/24/2009 12:53:11 PM
Overall Posts Rated:
3838
ispricavam se ako je ispalo da ja tebe napadam, namjera mi nikad nije bila napadati nego davati kritike. niti cu se vise mijesati u izbor. htio sam samo javno pruziti potporu kandidatu kojeg smatram najboljim i to je to (kao sto poznate licnosti rade u slucaju predsjednickih ili parlamentarnih izbor) te se vise necu posebno javljati. sretno i tebi i kvarcu (mastersa ne smatram kandidatom dok ne posta svoj govor ) i nek posteno pobjedi najbolji, ma tko god to na kraju od vas dvoje bio

This Post:
00
74976.13 in reply to 74976.12
Date: 2/24/2009 1:37:41 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Daj kivane sad se ja osjecam lose s obirom kako si ovo sve napisa.

Ugl sada da prijedem na pitanje ... upuceno i mastersu i kvarcu

Ako postanes izbornik kako namjeravas rijesiti problem s nedostatkom kvalitetnih centara ???

From: LA-Styx
This Post:
00
74976.14 in reply to 74976.13
Date: 2/24/2009 2:05:02 PM
Overall Posts Rated:
192192
prvo bih pozdravio sve kandidate i sve koji su se uključili u raspravu o izboru Kasievog nasljednika; za koga sam ja glasao neću reć, on će već znat:)

This thread is for debating. Anybody may post here as many times as they would like, but keep away from personal attacks

dakle, svako može postat koliko ga volja, lobirati za koga hoće, ali bez uvreda na nacionalnoj, rasnoj, vjerskoj, političkoj, regionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, inače će biti, kako to lijepo naš GM kaže "kažnjen kaznom"

puno sreće svim kandidatima:)

Last edited by LA-Styx at 2/24/2009 2:28:52 PM

Advertisement