Pochopis o com to je, ked uz na BB dosiahnes takmer vsetko :) Pochopit engine, vidiet jeho nedostatky a vidiet, ze to nikam nevedie, to urcitym typom ludi neprinasa radost z vyhier...niekomu staci, ze bojuje o postup do II.ligy a berie to ako zabavu. Kazdy sme iny a ja bud nieco robim s najvacsim nasadenim alebo sa na to vykaslem (a tak sa aj stalo s mojim klubom na BB). Napr. podporu NT beriem uplne vazne a myslim, ze to aj patricne vidiet - trenujem dlhodobo pre potreby NT/U21, pomaham pri chode skautingu, v podstate zabezpecujem chod databaz pre U21 a NT a teraz pomaham pri sutazi o supportera. Tam sa snazim naplno.
A co mam robit, ked mi o vyhry nejde? Mam sa zacat snazit = predat Turcana, nakupit hracov a postupit naspat do Extraligy? To by sa ti pacilo viac ako to, ze ti nebranim v postupe? :)
Edit: urcite som nic nemyslel arogantne, aj ked to tak moze posobit, ked si to po sebe citam...chcem len pomoct svojimi skusenostami a chcem vysvetlit, ze pre mna uz BB nie je o sutazeni na urovni klubu, ale o sutazeni na urovni NT a snahe dotiahnut slovensku repre na vrchol...
Last edited by Matej_B at 5/7/2011 6:17:07 PM