Ni meni se niko nije javio za pomenutog igraca, nzm dal je bio na spisku za u21, niti sam selektor, niti sam scout u21 reprezentacije, niti imam vremena da pomazem njihovom strucnom stabu.
Dok je bio kod mene, Negru je dobijao pun trening sa trenerom lvl 6 i ja sam bio prezadovoljan napretkom, 7-8 skilova za nekoliko treninga.
Selektor sam Srbije, ne Utopije, pa me ne interesuje da odgovaram na pitanja u vezi igraca iz Utopije. Ti slobodno treniraj njih, niko ti ne brani..
Ako mislis da varam, prijavi me...Neka mi slobodno oduzmu od tog transfera i 600k, to se u I ligi zaradi za manje od 3 nedelje. Ovo je bilans mojih transfera:
(http://s27.postimg.org/mbg8qbo1v/image.png) Verovatno najlosiji % u prve II, mozda i III divizije. Ako zelis da pronadjes varalicu, pocni od onih koji su u debelom plusu u pomenutoj kategoriji.
Evo ti par primera napredovanja nasih igraca:
- Gregovic 24god, 111 skilova, zavrsio na 144 skilova
- Vidic 24god, 106 skilova, ove sezone dolazi do 137-138
- Cvetkovic 24god, 105 skilova, zavrsio na 135 skilova
- Koralija 24god, 106 skilova, zavrsio na 135 skilova (mogao je i bolji da se trenirao redovno sa 29-30god)
- Daniel, 24god, 102 skilova, zavrsio na 135 skilova
- Skuletic 24god, 109 skilova, zavrsio na 136 skilova (isto vazi kao i za Koraliju)
- Eklemovic 23god, 98 skilova, trenutno na 137 skilova, doci ce verovatno do 140
- Alfirovic, 23god, 97 skilova, trenutno na 134 skilova, napredovace jos
- Relja 23god, 108 skilova, trenutno na 146 skilova, ocekujemo jos neki skil-up
Mitrovic je krenuo sezonu sa 107 skilova i sasvim je realno da bude u granici od 135-140 skilova. Bajagic ima 139 skilova, mozda je on tebi prosek, ali meni je on vrhunsko krilo. Imam ogromno iskustvo sa treningom, jer sam toliko silnih sezona proveo u strucnom stabu gde sam pratio napredak velikog broja igraca i obicno sam u pravu ako kazem da neko moze da bude vrhunski igrac. To obicno podrazumeva i trening sa 29-30god, ali svi nasi trenutni reprezentativci su se trenirali ili se i dalje treniraju u tim godinama, pa je to postala normalna stvar.
Mnogo menadzera sam prijavljivao tokom sezona, zbog mene je veliki broj varalica pronadjeno i banovano ukljucujuci i tog koga si pomenuo. GM-ovi umeju upravo mene da pitaju za "inside" informacije o menadzerima, njihovim bivsim timovima, transferima, prijateljima, rodjacima, etc.
Gresis, GM-ovi su ti koji "odstranjuju" igrace, mi obicni korisnici mozemo samo da ih prijavimo.