BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות לנבחרת - דיון

בחירות לנבחרת - דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: GM-Arbelon

To: chp3
This Post:
00
208863.35 in reply to 208863.31
Date: 2/10/2012 6:32:24 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
בעונות האחרונות אני בטוח שכולם שמים לב לתופעה ששמה פולין. הפולנים מציגים גם בצעירה וגם בבוגרת נבחרות אדירות ועונה שעברה שתיהן הביא גביע מוזהב הביתה

ממעקב שלי אחרי המשחקים שלהם נראה שהפער בדקות בין הפותחים למחליפים הוא קטן ביותר, משהו באזור 28-20
רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על חלוקת דקות ומה השפעותיה ?

חלוקת הדקות היא מעולה לדעתי. היא מאוד תלויה באיכות המחליפים ובשיטת המשחק אבל אם נצליח להגיע למצב בו המחליפים ברמה גבוהה כמו הפותחים, נוכל להגיע לחלוקת דקות טובה כזו שתתן לנו יתרון בדקות האחרונות בגלל כושר גופני ירוד של הקבוצה היריבה.

This Post:
00
208863.36 in reply to 208863.31
Date: 2/11/2012 4:57:45 AM
Overall Posts Rated:
114114

ונחזור למתמודדים-
בעונות האחרונות אני בטוח שכולם שמים לב לתופעה ששמה פולין. הפולנים מציגים גם בצעירה וגם בבוגרת נבחרות אדירות ועונה שעברה שתיהן הביא גביע מוזהב הביתה

ממעקב שלי אחרי המשחקים שלהם נראה שהפער בדקות בין הפותחים למחליפים הוא קטן ביותר, משהו באזור 28-20
רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על חלוקת דקות ומה השפעותיה ?

במקרה הספציפי הזה - בגלל רמת הנבחרת הגבוה הדקות מתחלקות כך ולא בגלל שהדקות מתחלקות כך רמת הנבחרת גבוהה. הפולנים מנצחים בקלות משחקים בהרבה מקרים ולכן מגיעים לגרבג' טיים שמוסיף עוד 6-8 דקות יותר מהממוצע למחליפים על חשבון הפותחים. לגבי ההשפעות של חלוקת דקות - פחות עייפות מובילה לפחות ירידה ביכולת ככה שכשאפשר לשים מחליף חזק אין ספק שמומלץ כמובן לשים מחליף נפרד לכל עמדה ולא לשחק עם מחליף לשתי עמדות אם לא חייב ומעבר לזה צריך להודות שדי קשה לשלוט בחלוקת הדקות שיהיו מתחת ל35 במשחק נתון ולכן חשוב ששחקני החמישייה יהיו בעלי סיבולת סבירה. עוד דבר שמשפיע אצל שחקנים ספציפיים על הדקות הוא כמובן העבירות(במידה שהוגדר שמאמן מחליף שחקנים עם עבירות) שמגבילות את כמות הדקות לפעמים ובמקרים של שחקנים שיותר מועדים לעבירות רבות כדאי לשים דגש על מחליף יותר איכותי.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...