Evo da se i ja malo požalim....4 10:45 68 — 72 Nakon grabljenja lopte od bar pet igrača, stvarno nije bilo vidljivo tko je zadnji dirao loptu, ali suci su presudili u korist momčadi dugave4 10:33 70 — 72 E. Minopoli (G) pokušava skok-šutem sa krila, makar mu je blizu S. Domazet (D). PogodakJa dobijem loptu , a on da koš, kad je on tu meni oduzel loptu, ja to niš ne kužimA koja tekma? Sve ćemo mi to pomalo sredit...Ma više sam tebi pisao, kao iz razloga zanimljivosti, a ne da ideš odmah ispravljati, mene vesele te čudne sitnicePusti priče, meni je želja sve te bugove sredit. Javi detalje na mail ili napiši tu, pa ću probat sve skupa sredit.
Evo da se i ja malo požalim....4 10:45 68 — 72 Nakon grabljenja lopte od bar pet igrača, stvarno nije bilo vidljivo tko je zadnji dirao loptu, ali suci su presudili u korist momčadi dugave4 10:33 70 — 72 E. Minopoli (G) pokušava skok-šutem sa krila, makar mu je blizu S. Domazet (D). PogodakJa dobijem loptu , a on da koš, kad je on tu meni oduzel loptu, ja to niš ne kužim
Ma više sam tebi pisao, kao iz razloga zanimljivosti, a ne da ideš odmah ispravljati, mene vesele te čudne sitnice