Ajde, tvoj Ninkovič recimo da spada v to kategorijo, ampak ga Udrih s svojo obrambo "uniči". Pač tale "13+/13+" je nekakšen minimalc o katerem sm govoru, če hočeš nekega nosilca da ti bo reševal tekme, rabiš itak 16+/16+, tuki pa mislm da nastane problem? :)
Kakorkoli že, boš vidu v končnici če se srečaš z Violčnim :)
Zdej se pa že mal preseravate s to vsestranskostjo igralcev :) Naredi ekipo iz 5ih "Andre Iguodal" pa bomo videli kaj bo to prineslo. Osvojil sem že več največih "kant" pa nikoli nisem imel tako vsestranskega igralca kot je recimo Udrih. Imel sem tisto kar sem rabil za svojo ekipo, igralce ki so dominantni na svojih pozicijah. Vsestranski igralci so predvsem pomembni na krilu. Pa to ne pomeni da so bli moji igralci enodimenzionalni, ampak res ne vidim razloga zakaj bi zapraljal denar za npr OI ki ima met pod košem na enakem nivoju kot podajanje in vodenje žoge, recimo 14, raje imam OI ki ima podajanje in vodenje na 19 in met pod košem 7,8. Na 30 tekmah ki jih igralec odigra na sezono mi bo slednji nudil večjo učinkovitost. Sicer pa naj vsak sestavlja ekipo kakor mu paše, pa kolker ima denarja, ampak to poveličevanje vsestranskih igralcev mi gre že mal na jetra, pa kdo jih ma pa kdo jih nima, pa če nimaš igralca k ma vse skille na 15 je enodimenzionaln pa itd itd.
Će je kdo pozabil, Magic stars Celje je imel prejšno sezono tako enodimenzionalne igralce, da bolj enodimenzionalne že težko najdeš na takšnem nivoju pa je vseeno bil na pragu finala če se mu nebi eden od ključnih igralcev poškodoval sredi polfinalne tekme. Hočem povedat da ni vse v tem da imaš 5 ne vem kako vsestranskih igralcev, in če jih nimaš da pa nimaš možnosti...