Evo završio regularni dio prvenstva,za nekoga više a za nekoga manje uspiješno...........
Ja se u drugom dijelu sezone fino izblamirao, i umijesto u play offu,završio u play autu, ali veli se svako zlo za neko dobro, a i svaka se škola plača....tako i ova moja prva sezona u drugoj ligi i nije baš čisti promašaj......bil bu ako ne uspijem pobijediti bota Piratesa, i ne ostanem u drugoj ligi.........nadam se da bum ga ipak uspio dobiti.........
3 JUG -2 23 -(QF) 18:00
--jedna jako zanimljiva tekma, u kojoj se nadam da buju žirafe pobijedile, jer je ipak dosta jači od jugoplastike na svim pozicijama
4 OLY -1 MAX -(QF) 18:00
--to je jedna utakmica bez napetosti sigurna pobijeda Maxa
3 CRT -2 MT -(QF) 18:00
--ovo bu jako zanimljiva utakmica , ali ipak mislim da bu to mala truba dobio zbog prednosti domačeg terena i zbog puno večeg enta od CRITERSA ,ali nikad se nezna možda criters uspije iznenaditi
4 SAN -1 LOK -(QF) 18:00
-još jedna neinteresantna utakmica i nova pobijeda Lokarde laganicom
7 KK -6 KLA -(RL) 18:00
-ovo bude jako interesantan meč na dvije dobivene, i mislim da buju tu nijanse odlučivale, i nadam se da bu ponko uspio ostati u drugoj ligi
7 KC -6 DUG -(RL) 18:00
-a ja se nadam da bum ja uspio skupiti dvije pobijede protiv bota piratesa i da bum i ja ostao u drugoj ligi
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!