BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 Euro '70

U21 Euro '70

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
11
328564.30 in reply to 328564.1
Date: 11/24/2025 12:45:53 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
19451945
Second Team:
Utopia Tigers
більшість гравців в македонців - дівани. при чому у самому базовому значенні цього слова: в них є одна раскачана навичка на рівні може навіть 16+, всі інші - 10 максимум. вони досить непогані в атаці, в захисті же не дуже. нажаль цього тижні в них дуже гарна форма: якщо минулого тижня більшість була у формі 7, то сьогодні більшість у 8-9. я зовсім не розумію що вони зіграють: у перших двох зустрічах було рнг та карусель з 4+1, потім раннє з персоналкою, а в останній позиційна з 2-3, при чому це проти вірменів... я буду не проти отримати від них 2-3 в захисті ) але розраховувати на це мабуть не варте. в нашому захисті думав на рахунок персоналки, але все-таки вирішив залишити 3-2. проти словенців та їх 3-2 вони все рівно виконали 23% кидків з-за дуги
в нас форма гарна. нарешті. лише 1 гравець у формі 7 з 18. що правда ще один травмований - чєрнов. але, незважаючі на результат гри з вірменією, я ще не готовий грати в 4 блокери проти македонії, принаймні не з таким ростером як в цьому сезоні, тому ким замінити чєрнова знайдемо. добре що він вже завтра має вилікуватись, тому має мати добру форму на наступний тур. довго думав чи зіграти щось зовнішнє чи раннє. більше схиляюсь до раннього, але не все ще роздумую. я вже говорив на початку сезону що в нас дуже глибокий склад і багато чого буде вирішувати форма. тому лужний поза складом і в старті хіхловський. ні, все таки рнг і хіхловський в запасі ))

From: Tiger
This Post:
22
328564.31 in reply to 328564.30
Date: 11/24/2025 3:34:02 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
19451945
Second Team:
Utopia Tigers
(81732)

+29. вважаю, що на меньшому настрої в нинішній ситуації це ок
македонія зіграла 3-2. мабуть раннє було б краще. але в цілому зіграли непогано в аатці. першу чверть грали в догонялки, на початку другій зробили ривок відірвались і вже не підпускали. в ці перші 1,5 чверті головною зіркою був жабінський. за перші свої 10 хвилин він набрав 20 очок забиваючі мауже все. потім дещо збавив оберти і по ітогу прітуляк наздогнав його за набраними очками і навіть забивши більше триочкових. гарно відіграли РЗ, дабл-дабл 10-10 у вакареску, 17-7 у марущака. останній нажаль трохи намазав в кінці гри. хіхловський навпаки, почав з 0/4, але в останній чверті набрав оберти. аскончук відіграв гарно, 12 очок, 11 підборів, 5 блоків
здається в мене залежність від кушніра. хоча минулого сезону він відіграв супер. і це дивно: він же тренується, стає краще, - а грає гірше? з точки зору тактики краще було заюзати кєрєкєшу з горілко на МФ, ніж кушніра. але макимум що я зміг це залишити МФ пустою, з надією, що двигун розподілить час на усіх трьох. бувало таке. так, там не все так однозначно, щоб залишати кушніра поза грою, але... по ітогу в кушніра 2/7 з гри і 3 втрати і 4 фоли. і таким чином МФи не дали достатньо багато в атаці, і дали в захисті меньше ніж блокери. при подібній тактиці (та й при ранньому також) кушнір це напів вибір
останні пару хвилин ми не те щоб вщерть програли, але не виграли. за останні 2:47 рахунок 2:3. ми забили лише 2 очки за майже 3 хвилини. за інший час гри ми в середньому набирали по 8,5 очок за такий відрізок часу...
в захисті ми не втримали їх малих. на періметрі ще ок, але в цілому... меньший настрій, можливо, меньший ент, + ці малі не такі й слабкі в атаці, хоч і дивани

респект ірландцям. вони зробили усе можливе проти англії: мотс, вгадайка на акцент. обидві команди грали рнг/3-2, в англіяців невдала вгадайка на акцент. ірландці виграли першу половину +10, але в кінці матчу, нажаль, мали дефіцит в ті самі 10 очок. не вистачило їм енту: попередні 3 зустрічі вони грали з більшим настроєм. тому, нажаль, ми ще не забеспечили собі вихід далі, але отримали +19 різниці проти англії. ізраїль виграв +50 в люксембургу, словенія +19 у вірменії. ітого в нас +105, в ізраїля +137, в англії +67
наступного тижня граємо з ізраїлем, англія зі словенією. сподіваємось на ще один мотс англійців

в інших групах: іспанія на меньшому настрої програла угорщині. карусель/3-2 проти внутрішнього ізо/персоналки. в групі без поразок йдуть угорщина та хорватія, в іспанців 1 поразка. іпанцям ще грати з хорватією як і угорцям. португалія програла в клатчі боснії. словаччина в ОТ обіграла туреччину. 5 перемог в боснії та словаччини, по 3 в португалії, туреччини та франції. боснії ще грати з туреччиною, словакам з порутгалією і в останньому турі між собою. їм потрібно виграти обом в настпуному турі і вони залишать францію поза 2м раундом. але в усіх п'ятьої ще є шанси. італія обіграла рісню +10 з повною невгадайкою від останньої. німці (господарі ЧЄ) програли в ОТ грекам на рівному настрої. рнг/персоналка проти внутрішньої ізо/3-2. в німців було +12 перед останньою чверт'ю які греки скоротили за 4,5 хвилини. греки навіть вели +5 за 1,5 хвилини до кінця але німці виграли 5:0 ці 1,5 хвилини, зрівнявши рахунок триочковим за 16 секунд. в ОТ греки винесли господарів 11:2

Last edited by Tiger at 11/24/2025 3:53:55 PM