BuzzerBeater Forums

BB Srbija > srbija u21 - švajcarska u 21

srbija u21 - švajcarska u 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
143963.30 in reply to 143963.28
Date: 5/18/2010 8:25:53 AM
Overall Posts Rated:
500500
Mislim da si generalno gledano dobro odradio kvalifikacije, sem sitnih taktičkih grešaka protiv slabijih repki zbog kojih smo i došli u situaciju da moramo da dobijemo Švicu i ove poslednje tekme gde nas je taktika zaklala, a za malu razliku kojom smo izgubili možemo da zahvalimo samo povredi njihovog najboljeg centra u 15.minutu.

pa jedina uloga selektora u21 je da taktički dobro odradi utakmice (ako ne računamo razvoj budućih generacija). ne znam kako su kvalifikacije generalno dobro odrađene, ako je bilo sitnih taktičkih grešaka i ova koljačka :)
ali zahvaljujem na pohvalama :)
mada se slažem da je na nekim utakmicama moglo da se igra drugačije protiv slabijih protivnika, jer je bilo situacija kad su nam svi centri bili u odličnoj formi a ja igrao pritisni loptu. tada da smo ubedljivije dobili utakmice možda bi obezbedili plasman pre poslednjeg kola. međutim, nisam hteo da igram pod košem svaku utakmicu, nego sam tu taktiku čuvao za kraj kvalifikacija.
a ovo da smo izgubili malom razlikom zbog povrede njihovog centra ne stoji. izašao je igrač sa 100 k platom (9545515) u dobroj formi, koji je za 15 minuta dobio ocenu 13, a ušao igrač (9546084) sa 90 k platom u odličnoj formi, koji je za 31 minut dobio ocenu 14.
Elem, sledi utešni turnir gde se nadam da ćeš najmanje ponoviti finale i zadržati nas u dobrom šeširu za sledeće kvalifikacije.

daću sve od sebe na utešnom turniru, ali daleko je finale. glavni cilj je da uspemo da se popnemo u drugi šešir za naredne kvalifikacije...

This Post:
00
143963.31 in reply to 143963.30
Date: 5/18/2010 8:52:31 AM
Overall Posts Rated:
122122
odlučio sam se za onakvu taktiku, jer sam mislio da sa njom možemo najviše. i pored toga što oni imaju jače rejtinge i što nas svuda zatvaraju imali smo egal utakmicu, protiv jačeg protivnika.
mada se slažem da je na nekim utakmicama moglo da se igra drugačije protiv slabijih protivnika, jer je bilo situacija kad su nam svi centri bili u odličnoj formi a ja igrao pritisni lopt

Upravo na ove stvari su pred izbore upozoravali Flavijus, Jarley i GM (ako se dobro secam) tebe i ljude koji su razmisljali da glasaju za tebe.
Znaci zakljucak je da je svaka utakmica podjedanko vazna (zbog kos razlike) i da ni u jednoj ne sme biti opustanja. Sad si iskusniji, pa naredne sezone da popravis i to sto je falilo ove.

A za push na ocekivani m2m (protiv ujednacenog tima) stvarno nemam komentar Tu ni sveti random ne pomaze ;)
no, bitka je prosla - sta je tu je ...

Fair play!!!
This Post:
00
143963.32 in reply to 143963.31
Date: 5/18/2010 8:54:01 AM
Overall Posts Rated:
122122
kritikujem a zaboravih najvaznije: cestitke za dobru sezonu. Pobeda protiv domacina, jedan poraz samo ... nije lose uopste

Fair play!!!
This Post:
00
143963.33 in reply to 143963.30
Date: 5/18/2010 9:02:24 AM
Overall Posts Rated:
7676
pa jedina uloga selektora u21 je da taktički dobro odradi utakmice (ako ne računamo razvoj budućih generacija). ne znam kako su kvalifikacije generalno dobro odrađene, ako je bilo sitnih taktičkih grešaka i ova koljačka
ali zahvaljujem na pohvalama

Pod generalno dobro smatram skor od 6-1, a navedene greške su učinile da takav skor, sa kojim se inače 95% prolazi dalje, ništa ne vredi.

mada se slažem da je na nekim utakmicama moglo da se igra drugačije protiv slabijih protivnika, jer je bilo situacija kad su nam svi centri bili u odličnoj formi a ja igrao pritisni loptu. tada da smo ubedljivije dobili utakmice možda bi obezbedili plasman pre poslednjeg kola. međutim, nisam hteo da igram pod košem svaku utakmicu, nego sam tu taktiku čuvao za kraj kvalifikacija.

Drago mi je da si ovo uvideo, doduše kasno, ali čovek se uči dok je živ. Da si bar to što si čuvao uradio na kraju...

a ovo da smo izgubili malom razlikom zbog povrede njihovog centra ne stoji. izašao je igrač sa 100 k platom (9545515) u dobroj formi, koji je za 15 minuta dobio ocenu 13, a ušao igrač (9546084) sa 90 k platom u odličnoj formi, koji je za 31 minut dobio ocenu 14

Stoji i te kako. Mani me ovih ocena i gledaj učinak igrača. Kada je igrač sa platom 100k izašao Švica je vodila 15-ak razlike, bukvalno su nas razvaljivali, a Grubor pored njega nije mogao da se prepozna. Čim je izašao, mi smo polako topili razliku, a Grubor je počeo da skače i pogađa.

This Post:
00
143963.34 in reply to 143963.29
Date: 5/18/2010 10:19:24 AM
Overall Posts Rated:
5757
to što sam izdao takvo saopštenje za štampu je bila šala. ako je švajcarac na osnovu toga određivao taktiku protiv nas onda je on veoma neozbiljan lik. ali možeš da mi pripišeš glupost, izdaju, prodaju ili šta već...

batice, ti se mozda jesi salio, ali to svajcarac ne zna. Rekoh ti vec, da si stavio LI ili R&G, pa da shvatim da si pokusao da ga takticki nadmudris, ovako si mu samo pomogao, jer kad covek pogleda koje si taktike cesto koristio sa repkom, a vrlo cesto i sa svojim klubom, lako dodje do zakljucka. Inace tvoj klub spominjem, jer sam cesto gledao i klubove drugih selektora i njoihove formacije kad se vrsila priprema za utakmicu, i definitivno tada su postojali selektori koji su forsirali pojedine napadcke taktike kako u svojim klubovima tako i u repki. Definitivno zakljucak ovoga je da si napravio glupost, i da ti, kao neko ko je od vlasnika reprezentativaca trazio dobru formu i ozbiljnost povodom minutaze igraca, nisi smeo ovakve stvari da radis u bitnim trenucima za repku.

prva moja ideja je bila da odigramo igru pod košem. ali pošto nam nijedan centar nije bio u odličnoj formi odustao sam od toga. mogao sam da igram nešto spolja, jer su nam spoljni igrači bili u odličnoj formi, ali mislim da nemaju dovoljan kvalitet. odlučio sam se za pritisni loptu, jer sam hteo da podjednako iskoristim odličnu formu spoljne linije i kvalitet grubora i ostalih centara. uvek kad se unutrašnja ili spljna linija pojačavaju taktikom, ona druga trpi još više.

druze, kazes nemas uslova za napad unutra ,nemas uslova za napad spolja, a odlucio si se i za jedno i za drugo, a pri tom morao si na ocekujes njegov m2m, jer kao sto rekoh i da je svajcarac cele sezone igrao 3-2 ili 2-3, u bitnim utakmicama ,90% selektora se odlucuje da ne juri protivnikov napad i da ne rizikuje kad je vec kvalitetniji, vec da igra coveka. Zato mislim da je trebalo da se igra ili spolja ili unutra. Mada sad je nebitno. Ono sto je bitno je da se i ove sezone osetio pomak na bolje, rezultati koji su ostvareni su u okvirima normalnog i ocekivanog i bolji nego sto su bili prethodnih sezona i mislim da repka ide napred ka boljem.

I jos jedna stvar koju moram da ti kazem. Kada ste ti i Superstar prosle sezone dobili poziv da radite sa nama u mladoj repki, nije to bilo zato da bi vas mi preveli da podrzite strucni stab, vec kao sto sam i tada rekao i kao sto mi je bio cilj, da budete upoznati sa detaljima oko repke, sa sitnicama koje mogu da uticu na rezultate, da znate sa kojim smo reprezentacijama u dobrim a sa kojima u losim odnosima, koga smo nasankali a koje su repke nas navukle na TIE-TIE dogovor, koji su to strani klubovi koji imaju zelju da treniraju bilo koje reprezentativce (vecina njih nema mogucnost da trenira reprezentativce svoje zemlje) pa tu, kod tih klubova, moze da upadne neki nas igrac i jos neki detalji koji mogu biti bitni za repku. Sve ovo mi je bio cilj jer ste vas dvojica pokazali interesovnaje tako sto ste bili kandidati na izborima za selektora i postojala je mogucnost da budete i na izborima za mladu repku, sto se jeste desilo, pa bi time mnogo bolje bio upoznat sa nekim stvarima i GARANTOVANO ne bi pravio ovake gluposti.

Last edited by Flavius Valerius Aurelius Constantinus at 5/18/2010 10:22:02 AM

From: Likchina

This Post:
00
143963.35 in reply to 143963.1
Date: 5/18/2010 11:38:40 AM
Overall Posts Rated:
22
Batice, odlazi!!! :))))
Stvarno si me razocarao da ne mozes da skapiras da se push brani sa m2m...i kako nisi pronasao neku specificnu odbranu za njihov napad, nego si odigrao drndavi m2m, kad dobro znas da na njihov napad to nece uroditi plodom?!
Samo cepaj dalje, da si odigrao LI ili R&G ne bi bilo 7, nego 17 ili 27 razlike, zato samo udri.
Slabiji smo realno od Svice bar 15 razlike i po meni je ovaj rezultat "dobar".

This Post:
00
143963.36 in reply to 143963.22
Date: 5/18/2010 12:04:23 PM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
fantastična analiza...
mogao bi da diskutjem o ovome što si napisao, ali neću, jer je očigledno da imaš neke probleme iz prošlosti, pa si čekao cele sezone poraz da bi pokazao svoje "znanje".
eto slažem se da smo jači od švajcarske i od letonaca na njihovom terenu. stvarno šteta što sa ovako moćnom reprezentacijom sa 1 plejmejkerom, 1 bekom i 1 centrom nismo uspeli da osvojimo svetsko prvenstvo.

Alo bre batice, pa kenjao si sve vreme u izbornom periodu, kao ces da nas vodis na svetsko prvenstvo itd..., kao mi nemamo odnos sa ostatkom nase populacije, a ti na prve kritike odgovaras djonom.
I kao sto ti ovde napasise ljudi koji su vodili U21 u periodu pre tebe, napravio si sranje igrajuci push,jer tim poterzom nisi preuzeo odgovornost, tj naguzio si se pre same tekme, a jos vecu glupost to sto si napisao na naslovnoj strani U21.
Da grupa je bila nikad laksa, i to ti je obezbedio Flavius, svojim finalom u utesnom tuniru.
Ali sad to nije vazno, jer smo izduvali evropsko.

This Post:
00
143963.37 in reply to 143963.36
Date: 5/18/2010 12:33:33 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
nego, vec dugo niko nije rekao da je kotur napravio sranje jer je igrao push... e, koture, stvarno nisi trebao da igras push! ti to vec neko rekao?! :p

This Post:
00
143963.38 in reply to 143963.37
Date: 5/18/2010 1:03:07 PM
Overall Posts Rated:
3838
Kotore ne hvalis se da imas reprezentativca na Tl :)

This Post:
00
143963.39 in reply to 143963.38
Date: 5/18/2010 2:22:32 PM
Overall Posts Rated:
500500
ne mogu da stignem da se pohvalim od silnih kritika :)

This Post:
00
143963.40 in reply to 143963.37
Date: 5/18/2010 2:24:20 PM
Overall Posts Rated:
500500
nego, vec dugo niko nije rekao da je kotur napravio sranje jer je igrao push... e, koture, stvarno nisi trebao da igras push! ti to vec neko rekao?! :D :p

mislim da sam čuo to i ranije :)

Advertisement