שלום לכולם
אני גל, בן 33, משחק בבאזר מאמצע עונה 3 .
בגלגול הראשון עם קבוצתי לשעבר B.C DANA עליתי ליגה לאחר עונה לליגה שנייה ובעונתי השנייה הגעתי לרבע גמר הגביע ובסוף העונה קיבלתי באן תוך עבירה על חוקי המשחק בטעות ובתום לב (משחק רשת ראשון שלי ) ואף החזירו אותי מוקדם בגלל ההבנה בטעות .
חזרתי למשחק במחזור האחרון של עונה 5 , בעונה 6 עליתי ליגה לליגה שלישית ועכשיו עליתי לליגה שנייה .
בתחילת דרכי הייתי ממתרגמי האתר, פעיל מאוד בפורומים ומחובר עם כל חברי הקהילה הותיקים.
בתחילת דרכי אימנתי גבוהים ובגלגול השני אימנתי גארדים והגעתי לרמות הבנה גבוהה באימונים תוך שיתוף הקהילה בכל ידע שצברתי ( "המדריך לאימון גארדים" ) .
לאחר ההקדמה המשעממת אך אין ברירה מצ"ב מטרותיי באם ייבחר:
המשימה :
התמודדות על כל גביע עולמי בעונה 10 ואילך .
המטרה :
אימון צעירים ותשתית אימון בארץ – לא השגיות בטווח הקצר !!!
הערה – האם באמת חשוב שניקח מקום 6 -10 באליפות אירופה בצעירה או שנקדם את הבוגרת תוך 2 עונות לרמות הכי גבוהות .
הדרך –
בחירת השחקנים תעשה על בסיס:
1. גיל – יועדף שחקן צעיר יותר עם מגוון טוב יותר ופוטנציאל טוב יותר על שחקן בוגר יותר וטוב יותר
2. מגוון היכולות שלהם – תכונות משלימות.
3. הפוטנציאל שלהם – הכוונה לא לרמת הפוטנציאל אלא לאן יכול להגיע .
4. נכונות המאמן ושיתוף הפעולה עימו ותוכנית האימונים שהוא תיכנן לעונה.
הסגל –
אין כאן מדע מדוייק אבל הרעיון הכללי הינו :
רוב הסגל יורכב משחקנים שלהם יותר מעונה אחת בצעירה .
מספר שחקנים מאוד כשרונים שיצאו מהדראפט .
שחקנים בני 21 להם אין מקום כרגע בבוגרת אבל יש להם פוטנציאל מאוד גבוה
צוות אימון הנבחרת –
מראש אני מצהיר כי אשמח לכל עזרה, במיוחד מעופר, יהודה, דרור, עומר – בעלי הניסיון בתפקיד.
ניר ואהוד- שניים מהקרובים אליי בבאזר – יעבדו עימי אישית ויהיו חלק מאוד פעיל בתוכנית הזו.
כל מי שירצה ליטול חלק – הנבחרת היא של כולם קודם כל.
קצת על אופי האימון שלי :
אני איש סטטיסטיקות, בסקאוט אני מסתכל המון על הסטטיסטיקות של היריבה .
אוהב לנסות ולהתנסות ועל פי הדרך שאני מציע תהיה פחות משמעות לסקאוט על היריבה ויותר לניסיונות והתאמות, בסופו של דבר היות ואנו בונים נבחרת לטווח ארוך, ניתן יהיה לבנות אותה על חולשות היריבות או לחוזק שלא ניתן יהיה לעצור .
לסיכום:
במציאות כבר הובנו הלקחים של בניית עתודה לאורך זמן על חשבון השגיות לטווח הקצר .
זוהי הדרך שאני מציע.
ניסיתי לעלות זו בעבר למתמודדים הקודמים (ואולי חלקם גם ירוצו היום) אבל לא ראו זו באותה עין שלי וזו זכותם הלגיטימית .
אני מבקש שמי שמאמין במה שהוכח בכל העולם – שיצביע עבורי .