BuzzerBeater Forums

BB Israel > פורטוגל - ישראל - הדיון הרשמי !

פורטוגל - ישראל - הדיון הרשמי !

Set priority
Show messages by
This Post:
00
67964.3 in reply to 67964.1
Date: 1/9/2009 12:35:36 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
לא הבנתי מה לא בסדר עופר.

מלבד שדה וחסידים בפורם 6 ופאר הפצוע בפורם 6 המצב לא גרוע משבוע שעבר.
לדעתי טוב יותר.
ברור שאפשר יותר כי שחקנים כמו צדוק דביר ובן ארי זקוקים לפורם גבוה יותר אבל המצב לא גרוע כמתואר.

אביה שוורץ מחכה בצעירה לעלות.
כנ"ל לאושרי אגוזי.
חילוף אחד אפשרי ולא יפגע.
חילוף שני גם כן מתבקש לדעתי במצב כזה וזה שווה את הירידה הקלה בהתלהבות.
אם יש כל כך הרבה בלאגן והמצב לא נראה מזהיר לא יקרה כלום אם נסכן רמה אחת של התלהבות.

לאחר חילופים המצב כבר משתפר ונראה טוב.
יש לך את אופיר 8 פורם
יוחפז סופסוף 9
קורנפיין 9
בן עמי 9
גולן 9
אטיאס 9

תאמין ותצליח להפיק פתרונות.
בהצלחה.

This Post:
00
67964.4 in reply to 67964.3
Date: 1/9/2009 12:44:05 PM
Overall Posts Rated:
1010
יהודה, להגיד שהמצב לא יותר גרוע מהשבוע הקודם זה לא הפיתרון !
הפיתרון הוא ביכלל לא להגיע למצב הזה ! למה אנחנו צריכים להיות במצבים כאלה ולהתנחם שהמצב גרוע ביותר אבל פחות גרוע משבוע שעבר?

ראית את הפורם של פורטוגל?

הכוונה פה זה שזה כבר מעבר לפורם רנדומלי שקורה לאחרונה וזה פשוט תוצאה של זילזול ואי לקיחת דברים ברצינות של המאמנים..
עם חלק כבר דיברתי ומה אני לא מנסה לעשות כדי לסדר את המצב ולא רק השבוע .. מההתחלה כשנכנסתי לתפקיד.. מדבר עם כל מאמן פעמיים ומעלה בשבוע ..

גיא פאר כבר לא פצוע ולא בטיח ושיחק בליגה וגם הוא, פתח בידידות כשהוא מתאמן באימון קבוצתי וסגר שבוע של 88 דקות על פארש.

מתי שדה עם איזה 134 דקות השבוע.. נכון שהיה מעבר והכל אבל זה עדיין לא סיבה לשחוט את השחקן.. דביר עם 97 גם כן ..
צדוק אותו סיפור כמו פאר.. פתח בידידות .. אמיל ואסף חסידים שהם באמת בין המשמעותיים אצלנו, אותו הסיפור.. אמיל בנס עלה ל8.. חסידים ירד וספק אם יספיק לחזור לפורם חזק עד הסיבוב הבא..

השינויים האלה לא יפגעו בנו רק השבוע כשהסיכוי לנצח באמת, יירד באיזה 20-30 אחוז אחרי האימון.. אלא פוגע בנו גם בסיבוב הבא, בעיקר אם זה יימשך ככה..

לדבר עם המאמנים אני יכול וזה מה שאני עושה.. אבל אני לא יכול לשלוט בקבוצות ובדקות ומעבר לזה אני לא יכול.. רק רציתי לשתף את כולם מראש, שיידעו שם שיתוף פעולה כזה אי אפשר לצעוד רחוק מידי לצערי וחבל, כי עד כה דווקא היה מצב מאוד טוב .

This Post:
00
67964.5 in reply to 67964.4
Date: 1/9/2009 2:23:53 PM
Overall Posts Rated:
3434
אתה באמת מצפה שקבוצות שיש להם שחקנים כאלה יתנו להם לשחק רק 70 דקות?
צריך להוציא מהם את המיטב והנבחרת לא תמיד בסדר העדיפויות של המאמן..
פורם 7 זה לא סיוט כמו שאתה מגדיר את זה..

לדעתי אנחנו כן יכולים להוציא משהו מהמשחק הזה..

This Post:
00
67964.6 in reply to 67964.5
Date: 1/9/2009 2:27:23 PM
Overall Posts Rated:
1010
אתה רואה.. לא קראת כלום ממה שכתבתי..
תחזור להתחלה ותקרא כמו שצריך ואתה תבין שהטענות השבוע הם לא כמו בדר"כ ויש סיבה עיקרית לכעס ולמצוקה הבלתי מוצדקת .

ודרך אגב, אם פורם 9 זה השיא אז פורם 7 זה בהחלט לא משהו מעודד לשחקנים הכי חשובים כשאתה בשלבים הכי מכריעים.. אבל 7 זה עוד טוב השבוע .

Last edited by Warrior at 1/9/2009 2:29:23 PM

From: Ehud

This Post:
00
67964.7 in reply to 67964.6
Date: 1/9/2009 2:47:38 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני מבין את התסכול של עופר שסה"כ רוצה להוציא את המקסימום מהנבחרת ויש גורמים שלא תלויים בו שפוגעים בו. אני לא חושב שזה צריך להיות דיון של עצבים אבל... מאמנים של שחקני נבחרת שקוראים את הדיון הזה צריכים לנסות - אם הם יכולים כמובן -לתת לשחקנים שלהם לשחק בכמות שתעזור לפורם, במיוחד אם אין משחק גביע - ויש רק 2 משחקי ליגה בשבוע. אם יש משחק גביע אז אני לא נכנס לשיקולים של קבוצה כשהיא במסגרת תחרותית ויש גביע - אבל כשמשחקים משחק ידידות אז אפשר להתחשב בנבחרת ואפילו רצוי....

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
67964.8 in reply to 67964.6
Date: 1/9/2009 2:51:51 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אני מבין אותך אבל קח בחשבון שבשלבים לשל רמות מתקדמות גם האימונים נחלשים.

רוב המאמנים לא מבינים את החוקים בצורה ברורה.
רוב המאמנים מחפשים את ההצלחה בגביע ולא זוכרים שהשחקן כבר הגיע למכסת הדקות הדרושה.
קשה להשפיע על כל המאמנים,תמיד יהיו את היוצא מן הכלל מהמובן השלילי.

אתה יודע...אין לנו יותר מידיי מבחר בארץ אבל כנראה שהגיע הזמן לחטוף כמה שחקנים מהנבחרת הצעירה.
זה שינוי חיוני לבוגרת וגם סוג של ענישה כלפי המאמנים שלא השקיעו בשחקנים שלהם.
שחקן שלא עולה בפורם או לא מתאמן תקופה צריך להיות מחוץ לסגל.
אם השחקנים תקועים מידיי שבוע בפורם כנראה שהמאמן שלהם עושה משהו לא בסדר כדוגמת חלוקת דקות רעה.
ואני מדבר על שחקנים ברמה של פורם 6 ומטה.
7 לא נחשב.

ועוד דבר קטן ישירות אליך עופר..הקהילה מספיק סומכת עליך.
אף אחד לא יגיע למצב שהוא יחשוב שאשמתך או איכשהו אתה קשור לכך ששחקנים משחקים יותר מידיי ונפגעים בפורם.
כל מי שפותח את דף הנבחרת נפגע באופן אישי מהמצב ככה שבגדול אין יותר מידיי צורך בשיתוף הזה.
כולנו מרגישים בדומה אליך ואכן זה מעצבן.

This Post:
00
67964.9 in reply to 67964.8
Date: 1/10/2009 8:41:02 AM
Overall Posts Rated:
00
האומנם שאני לא מרגיש כמוך עופר ואני לא מבין את החשיבות של המשחק הזה כמוך אבל תנסה לתת את המקסימום תנסה יש סיכוי טוב תצליח תרים ידיים המשחק הוכרע כבר לפני שריקת הפתיחה אז על תרים ידיים ותמשיך לקדם את הנבחרת שלנו להשגים טובים כמו שאתה תמיד עושה. :):)

Last edited by saar820.Łτ at 1/10/2009 8:41:14 AM

This Post:
00
67964.10 in reply to 67964.9
Date: 1/10/2009 9:59:41 AM
Overall Posts Rated:
00
יותר מזה. אולי הפורם לא בשמים אבל אנחנו נבחרת יותר טובה, אל תשכחו את זה.
וכבר ניצחנו משחקים יותר קשים, אז אני לא מבין למה אתם עושים כזה עניין

From: Warrior

This Post:
00
67964.11 in reply to 67964.10
Date: 1/10/2009 10:37:09 AM
Overall Posts Rated:
1010
אחרי שהפסדנו להם בעונה הקודמת וביכולת שהם הציגו, אי אפשר להגיד שאנחנו יותר טובים..
לא אמרתי שאנחנו פחות טובים.. אבל אי אפשר לצאת בהצהרות לפני משחק כזה עם המצב שלנו מה גם שפורטוגל תיאורטית עוד יכולה לא לעלות.. ולכן הוא גם עוד לא הסכים להסכם רגוע אבל יש עוד יומיים ונראה מה יהיה עם זה..

סך הכל אולי אתם לא מבינים את המשמעות של הפורם אבל המשמעות היא גדולה מאוד ברמה ששחקן כל כך חשוב והוכיח את זה מספיק פעמים, ועוד במשחק כזה מול נבחרת גארדים, חסידים, בפורם 6 ולא יוכל לשחק עקב זאת.

מתי שדה, רק במשחק האחרון הראה כמה הוא חשוב וכבר 3-4 משחקים פותח בנבחרת שלנו חוץ מזה שהוא ייצא למכירה לאחרונה וכולם ראו את הרמה שלו, גם לא יכול להשתתף..

עוד מספר שחקנים חשובים על פורם 7.. זה דבר שבהחלט מכריע משחקים ורציתי לשתף אותכם מראש.. אומנם יהודה אמר שכולם לוקחים את זה אישית, אבל לא לכולם יש גישה דומה לנבחרת ובסופו של דבר האחריות על התוצאות וההישגים היא של המאמן, אם מצליחים - המאמן ואם נכשלים גם אז האחריות היא של המאמן ואני בהחלט לוקח אחריות על הכל.. אבל צריך לזכור גם את כל הדברים המקיפים והנלווים לטורניר וביגלל שהנבחרת היא של כולם, היה חשוב לי לשתף במצב למי שלא בידיוק מתעדכן ועוקב אחרי הסגל מידי שבוע .

וסך הכל האשכול הזה מיועד גם ובעיקר לדבר על צורת המשחק והמלצות וכו אז אתם מוזמנים לעשות את זה .

Last edited by Warrior at 1/10/2009 10:37:53 AM

This Post:
00
67964.12 in reply to 67964.11
Date: 1/10/2009 6:55:43 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
כבר אמרתי לך עופר.

לא בושה לבצע חילוף או שניים.

This Post:
00
67964.13 in reply to 67964.12
Date: 1/11/2009 3:12:45 AM
Overall Posts Rated:
1010
עדיין לא הוחלט על רוטציה וטקטיקה אבל ייתכנו שינויים..
דרך אגב אפשר להוסיף לרשימת הפצועים את בן יוסף שנפצע גם כן לשבועיים אתמול ..

Advertisement