BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jukic
This Post:
00
323858.3 in reply to 323858.2
Date: 6/16/2024 3:43:26 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Evo posto je prljavi napisao 2 recenice i ja se kao trenutni izbornik osjecam duzan da napravim isto.

Imamo problem u repci, deficitarni smo na par pozicija.
Skoro rijesenje se ne nazire, tek kroz 2 3 sezone. Ovakav problem mozemo nadoknaditi na iduci nacin:

1.) Da drzimo kosturu momaci ili ti ga igracima koji su trenutno unutra formu postojanom i nadamo se sto manjem broju ozljeda.
2.) Da te manjkavosti nadoknadujemo tako sto cemo imati nekonvencionalne igrace na pozicijama koje bi trebali igrati.

Prosle godine me jedan prvoligas prozvao zasto centra sa UZS 140 ne uzimam u repku. Ove godine bi i razmislio o toj ideji jer jednostavno rupa na dodavanju ili vanjskoj obrani je puno veca nego ona na unutarnjem sutu.
Ono sto zelim reci ovim prije je da smo u nezavidnoj situaciji u kojoj smo nagomilali mnostvo igraca slicnih skillova a sve ostalo zanemarili.

Ova situacija iz malo dublje analize naseg bazena igraca je rijesiva jer nam dolaze 25to godisnjaci koji su puno balansiranije trenirani.
Najbitnija stvar svakoga izbornika je dobra komunikacija sa vlasnicima igraca, i to ce mi biti uvijek na prvome mjestu.
Ukoliko mi mozete obecati standardnu formu i daljni trening za igraca skill ili dva nece biti nikakva prepreka da vas igrac udje u repku.

Mislim da sam ono najosnovnije ovdje naveo. Ukoliko budem izabran i dalje cu se boriti koliko je u mojoj mogucnosti da opet postanemo bitni na svjetskoj ljestvici.