Za 2,7 mil. proda Vukoju i još kuka...
Na moju žalost, ja nemrem dobit 2,7 mil za cijelu centarsku liniju...to je najveći apsurd u ovoj igrici...
a isto ih treniram kao i ti.
Da stvar bude bolja...Cedillo mi je lupio plafon.
U cijeloj prošloj sezoni je dignuo samo skok...šta mi je još veći apsurd...
Ah...i tak bu još jedna sezona prošla...pomaka napred nebu...plaće budu skočile...prihodi budu pali...
I kaj onda...???
Jedina stvar koja mi pada na pamet...je rasprodat cijelu ekipu...
Kupit 3 beka i trenirat ih na jednoj poziciji...sačuvat samo 2-3 dodatna igrača(oko 1k plaća) za popunit roster...
Past u 4-tu ligu, gdje su večinom inaktivci, i osigurat prvih 2-3 pika na draftu...
Svake sezone prodat trenirce za 1,5-3 mil svakoga...
I to radit sezonama...
Kad se skupi 60-70 mil na kontu...izgradi se dvorana do maximuma...i krene se napred...
Brijem da bi onda bio nezaustavljiv...
To bum i napravil kad mi dopizdi brijat na pobjede.
daj ne cvili Nomad da si ti tak istreniral igrača ko ja Vukoju ,vidio bi ja tebe kak bi ti bilo kad ga moraš prodati da spasiš ekipu...od ponora bankrota.....i to su samo jedan izraelac i moa bidali na Vukoju...nemrem vjerovati da nije bilo više zainteresiranih ...kamo ide ovaj Buzzer ...nekad bi za Vukoju dobio najmanje 4-5 milja a ne ovu bjedu......Vukoja bu tek ove sezone postal kompletan igrač....a ima još puno do plafona ak bu ga Moa treniral,kak treba ...ja se nadam da bude...
A ja sa Vickom krečem u krvavi rad ..da sa 20 Već može ući u mladu repku...ja se nadam...a sa 21 da bude vođa ove momčadi......koja bu nadam se onda krenula na pohod na 1 ligu....
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!