נוער זה בטח לא דבר שמכבי מתגאה בו וחבל
אולם זה גם לא משהו שמכבי מתגאה בו - נוקיה בשכירות - בעית אולמות היא בעיה מדינית ומוניצופלית של העיריות. זה לא שלמכבי יש יתרון בזכות משהו שהיא בנתה או משהו כזה. אי אפשר להאשים אותה בכל דבר
למכבי יש הכי הרבה אגודות נוער בארץ, כמה הם טובות, בזה אני כבר לא מבין
פשוט חשבתי שזה מה שהתכוונת שאמרת שקבוצות צריכות לפתח תשתיות
מבחינת היורוליג הנזק יהיה בלתי ישואר אבל מן הסתם אני מסכים - הלוואי ורק האלופות היו מגיעות וסגניות לפי דירוג הליגות (מישראל יכולות להגיע 2 קבוצות לטעמי) - הבעיה שהמצב באירופה לא מספיק טוב בשביל זה וגם אם כן, לא מכיר קבוצות בארץ שמעוניינות לשחק ביורוליג (ירושלים לצורך העיניין סרבה מספר פעמים)
למה הנזק יהיה בלתי ישואר? הרי אותם אוהדים יחזרו כאשר הקבוצה שלהם תחזור ליורוליג
דרך אגב, ירושלים סירבה לשחק פעם אחת, אחרי הזכיה ביול"ב, הם שיחקו עונה אחת בתחילת העשור הקודם נדמה לי, כאשר איפשרו להם לשחק במלחה רק חבל שלא היה לזה המשך
אני לא רואה את הליגה כחימום - הלוואי והיית תחרות אמיתית.
אני לא מבין ממה אנשים נהנים מסוף הליגה כמו שאתה מתאר זה באמת דיי מזויף - צריך לטפל בבעיה בצורה אמיתית ולא על ידי רקדניות, תפאורה ושיטה מזויפת
צודק, זה מזוייף, אבל מה האלנטרנטיבה? לראות את מכבי לוקחת בהליכה כל שנה?
ברור שצריך לטפל בבעיה, אבל עד שהבעיה תיפתר צריך פתרון קוסמטי, אחרת מספר האוהדים במגרשים רק ימשיך לצנוח
להלן השיטה - בתים בדמות ליגה שהמיקום קובע משמעותית את היריבות בטופ 16 ובייתיות בסדרות
סדרה
סדרה
ואז פיינלפור
המשמעות היא שלמיקום ולהישגים לאורך העונה יש משמעות מסוימת
נשמע די דומה לשיטה בליגה, בעצם זה בדיוק אותו הדבר
יאללה בו נתווכח - לכל מקרה חריג שיצא לתקשורת יש אינספור מקרים של ניהול כושל ושל שטויות וטעויות של יריבות דיי לוזריות
נראה שעדיף לא לעשות את זה בפורום, זה בדרך כלל נגמר רע
אם אתה רוצה לדבר על זה במייל אני אשמח, כל עוד הדיון ישאר תרבותי

למה בכדורגל גולדהר סופר את הרווחים ממכבי?
גיידמק?
אפילו בקבוצות כמו מכבי פתח תקווה וב"ש - יש משקיעים ואין רווחים
הכל שאלה של איך מוכרים את המוצר ומה מתכוונים לעשות
אגב - תארגן תקציב של 10 מיליון דולר ואני מבטיח לך שגם מקומך ביורוליג יסתדר
גולדהאר עובד בדומה מאוד ליעקב שחר בשנות ה90, הרבה כסף למיידי אבל גם משקיעה הרבה בנוער, הוא גם אומר שהוא בא לקבוצה לא לעשות כסף אלא מאהבה לקבוצה, האנשים האלו מתחלקים ל2, אלה שבאמת מתכוונים לזה ונשארים להרבה זמן (הם גם מאוד נדירים) ואלה שמתחפפים תוך שנה-שנתיים ויש אין סוף דוגמאות כאלה
דרך אגב, בעונה הראשונה של גיידמק בהפועל היה להם תקציב של יותר מ15 מיליון, אבל עונה אחת אף פעם לא מספיקה זה משהו שצריך בשבילו הרבה זמן והרבה יותר כסף