BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud

To: Ori
This Post:
22
144802.296 in reply to 144802.295
Date: 5/30/2011 1:50:03 PM
Overall Posts Rated:
274274
איזה יורוליג ואיזה נעליים

אין לאף קבוצה בארץ כרגע תשתיות לשחק בליגה הזאת - רק מכבי, כל קבוצה אחרת (אולי ירושלים לא) ישחקו בהיכל נוקיה וזה כבר תעודת עניות

מכבי עם חוזה סגור ביורוליג וטוב שכך, היורוליג לא נהנה מהפריבילגיה של הצ'אמפיונס בכדורגל, בשביל לשמור על אטרקטיביות הוא חייב לשריין מקומות למספר קבוצות רציניות שהוכיחו את זה לאורך השנים - הלוואי והכדורסל האירופאי יוכל להגיע למצב של הצ'מפיונס ליג

בקשר לסדרות. ברור שצריך סדרות. למה העליונות של מכבי רלוונטית לדיון?
לעשות חוקים רק בשביל ליצור תחרות מזויפות זה דבר שרק פוגע בענף בטווח הארוך.

למה ראינו איזה המשכיות לקבוצות שגנבו אליפויות בשנות הפיינלפור? לא!
הסיבה היא לא השיטה, הסיבה היא שצריך לבנות דברים בצורה חכמה ונכונה. שקבוצות יקחו דוגמא ממכבי ולא ינסו להוריד אותה.

ההתבכיינויות של 20 מיליון נגד 2 מיליון הם תירוצים מאוד לא רלוונטים. מכבי לקחה אליפויות אירופה נגד קבוצות עשירות ממנה.
אולי לא באותם הפרשים, אבל שוב, מכבי לא שדדה בנק ולא גנבה מקבוצות אחרות, מדובר בקבוצה שמנוהלת הייטב לאורך שנים ותקציבה הוא לזכותה.

קבוצות צריכות להציג תוכניות ארוכות טווח - לגייס משקיעים ולהתנהל בצורה כלכלית נכונה - זאת הדרך האמיתית היחידה ליצור תחרות אמיתית ומעניינת.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Ori

To: Ehud
This Post:
00
144802.297 in reply to 144802.296
Date: 5/30/2011 3:02:18 PM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
איזה יורוליג ואיזה נעליים

אין לאף קבוצה בארץ כרגע תשתיות לשחק בליגה הזאת - רק מכבי, כל קבוצה אחרת (אולי ירושלים לא) ישחקו בהיכל נוקיה וזה כבר תעודת עניות

ומאיפה יגיע הכסף לבנות אולמות חדשים ואקדמיות לנוער?

מכבי עם חוזה סגור ביורוליג וטוב שכך, היורוליג לא נהנה מהפריבילגיה של הצ'אמפיונס בכדורגל, בשביל לשמור על אטרקטיביות הוא חייב לשריין מקומות למספר קבוצות רציניות שהוכיחו את זה לאורך השנים - הלוואי והכדורסל האירופאי יוכל להגיע למצב של הצ'מפיונס ליג

חד משמעית, לא מסכים
90 אחוז מהקבוצות שחתומות על חוזה ביורוליג יגיעו לשם גם ככה, ואם שנה אחת בארסה או מכבי לא יגיעו לא ייחרב העולם
מה שאתה מפספס זה כמה קבוצות היורוליג הפסידה בגלל החוזים האלו, קבוצות מרוסיה למשל שהיו בין הטובות באירופה אבל לא הגיעו ליורוליג כי צסקא היו חתומים כנציגה היחידה

בקשר לסדרות. ברור שצריך סדרות. למה העליונות של מכבי רלוונטית לדיון?
לעשות חוקים רק בשביל ליצור תחרות מזויפות זה דבר שרק פוגע בענף בטווח הארוך.

אני בטוח שבתור אוהד מכבי זה נחמד לראות את הליגה בתור חימום ליורוליג, אבל יש קבוצות, ויותר חשוב, אוהדים שרוצים גם להינות מהליגה
האם זה שמכבי הפסידה את האליפות פגע בא בדרך כלשהיא? היא הרי חזרה ליורוליג שנה אח"כ ונתנה את אחת השנים הגדולות שלה במפעל, אז אם הליגה לא מעניינת כל השנה, לפחות שתהיה מעניית יומיים בשנה

למה ראינו איזה המשכיות לקבוצות שגנבו אליפויות בשנות הפיינלפור? לא!
הסיבה היא לא השיטה, הסיבה היא שצריך לבנות דברים בצורה חכמה ונכונה. שקבוצות יקחו דוגמא ממכבי ולא ינסו להוריד אותה.

בדיוק מה שאמרתי, המשכיות לא תהיה עם פיינל פור או בלי, כל עוד מכבי מובטחת ביורוליג היא תמשיך לשלוט
אף אחד לא מנסה להוריד את מכבי, פשוט כי אי אפשר

ההתבכיינויות של 20 מיליון נגד 2 מיליון הם תירוצים מאוד לא רלוונטים. מכבי לקחה אליפויות אירופה נגד קבוצות עשירות ממנה.

תזכיר לי שוב באיזה שיטה מכבי זכתה נגד כל הקבוצות האלו?

מכבי לא שדדה בנק ולא גנבה מקבוצות אחרות.

זה נתון לויכוח

קבוצות צריכות להציג תוכניות ארוכות טווח - לגייס משקיעים ולהתנהל בצורה כלכלית נכונה - זאת הדרך האמיתית היחידה ליצור תחרות אמיתית ומעניינת.

פשוט תביאו אנשים שישפכו כסף בלי לצפות לשום תמורה, מה הבעיה?
בוא נגיד שאני בן אדם בעל אמצעים, אני משקיע בקבוצה, שם 10 מיליון, כלומר תקציב הקבוצה עכשיו בסביבות ה15 מיליון, התמזל מזלי והקבוצה זכתה באליפות, מה עכשיו?
אם הקבוצה רוצה סיכוי לשחזר את ההישגים אני צריך לשים עוד 10 מיליון, הרי במקרה הטוב הקבוצה תשחק ביורוקאפ, מפעל שבו רוב הקבוצות שמשתתפות מפסידות כסף על הנסיעות והרחבת הסגל שיתאים ל2 משחקים בשבוע

This Post:
00
144802.298 in reply to 144802.289
Date: 5/30/2011 3:02:30 PM
Overall Posts Rated:
66
מה שאתה אומר זה לפתור את בעיית איכות הקבוצות בארץ על ידי שיטה הזויה שגם אתה מסכים שהיא פסולה מיסודה ולא הוגנת..
ד"א שים לב למה שקרה בלאומית, הפועל תל אביב הייתה 2 דרגות מעל כל הליגה ולמרות זאת הפסידה בסדרה!!
ככה שאי אפשר לומר שבלתי אפשרי לנצח, זו פשוט שיטה הוגנת יותר.
עונה שעברה קאחה נגד בארסה, סדרת גמר אליפות ספרד, קאחה ניצחה 3-0 למרות שבארסה הייתה פיבוריטית מובהקת.
בכל אירופה יש סדרות חוץ מבליגה הישראלית.
ראית פעם מישהו באיטליה טוען שצריך להפוך לפיינל 4 כי סיינה יותר מדי טובה?
כנ"ל גם ביוון בגלל שפאו ואולי' טובות מדי????
ונסיים במשפט הכי חכם שראיתי אי פעם על שלט עידוד:
בכדורגל מקזזים חצי מהנקודות, בכדורסל עונה שלמה...

From: GILADS

This Post:
00
144802.299 in reply to 144802.297
Date: 5/30/2011 3:18:33 PM
Overall Posts Rated:
55

אני לא יודע מה איתך אבל מכבי עברה את טאו (שדרך אגב יש לה תקציב הרבה יותר גדול משל מכבי) בסדרה...

בקשר לבנק שמכבי שדדה זה היה בנק הפועלים אז זה בסדר...
מה אתה רציני?!זה כבר לא קשור לדיון....

בקשר ללשפוך 10 מיליון....
איך אתה חושב שמכבי התחילה?!מצאה מכרה זהב מתחת ליד אליהו ומאז הם מוציאים משם יהלומים כל שנה?!
כמו שמכבי הביאה ספונסרים ובנתה את עצמה ככה גם קבוצות אחרות יכולות לעשות.......

This Post:
00
144802.300 in reply to 144802.297
Date: 5/30/2011 3:23:14 PM
Overall Posts Rated:
66
למה?
גליל שיחקה במוקדמות היורוליג ועפה..
מכבי לא בדיוק אשמה שגליל לא הצליחה לעבור אפילו את הקבוצות ממוקדמות היורוליג, נכון.

This Post:
00
144802.301 in reply to 144802.299
Date: 5/30/2011 3:30:56 PM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers

אני לא יודע מה איתך אבל מכבי עברה את טאו (שדרך אגב יש לה תקציב הרבה יותר גדול משל מכבי) בסדרה...

בקשר לבנק שמכבי שדדה זה היה בנק הפועלים אז זה בסדר...
מה אתה רציני?!זה כבר לא קשור לדיון....

בקשר ללשפוך 10 מיליון....
איך אתה חושב שמכבי התחילה?!מצאה מכרה זהב מתחת ליד אליהו ומאז הם מוציאים משם יהלומים כל שנה?!
כמו שמכבי הביאה ספונסרים ובנתה את עצמה ככה גם קבוצות אחרות יכולות לעשות.......

לא אמרתי שמכבי בנתה את עצמה מנס כזה או אחר, הם בנו את הקבוצה בחוכמה אין ספק, אבל כל זה היה לפני 30-40 שנה, המצב היום שונה לגמרי, אף משקיע נורמלי לא יגיע לזרוק כסף סתם

This Post:
00
144802.302 in reply to 144802.300
Date: 5/30/2011 3:34:10 PM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
למה?
גליל שיחקה במוקדמות היורוליג ועפה..
מכבי לא בדיוק אשמה שגליל לא הצליחה לעבור אפילו את הקבוצות ממוקדמות היורוליג, נכון.

השאלה היא למה גליל שיחקה במוקדמות ולא העפילה ישירות ליורוליג, ככה היה יותר תקציב ואולי הם היו מצליחים לשמור על התואר
אל תתייחס לשנה אחת, תחשוב על הטווח הארוך, פעם ב20 יכול להיות מצב שמכבי תפסיד אליפות בסידרה, אבל בגדול זה לא ישנה כלום

This Post:
11
144802.303 in reply to 144802.297
Date: 5/30/2011 5:18:50 PM
Overall Posts Rated:
274274
ומאיפה יגיע הכסף לבנות אולמות חדשים ואקדמיות לנוער?

נוער זה בטח לא דבר שמכבי מתגאה בו וחבל
אולם זה גם לא משהו שמכבי מתגאה בו - נוקיה בשכירות - בעית אולמות היא בעיה מדינית ומוניצופלית של העיריות. זה לא שלמכבי יש יתרון בזכות משהו שהיא בנתה או משהו כזה. אי אפשר להאשים אותה בכל דבר

חד משמעית, לא מסכים
90 אחוז מהקבוצות שחתומות על חוזה ביורוליג יגיעו לשם גם ככה, ואם שנה אחת בארסה או מכבי לא יגיעו לא ייחרב העולם
מה שאתה מפספס זה כמה קבוצות היורוליג הפסידה בגלל החוזים האלו, קבוצות מרוסיה למשל שהיו בין הטובות באירופה אבל לא הגיעו ליורוליג כי צסקא היו חתומים כנציגה היחידה

מבחינת היורוליג הנזק יהיה בלתי ישואר אבל מן הסתם אני מסכים - הלוואי ורק האלופות היו מגיעות וסגניות לפי דירוג הליגות (מישראל יכולות להגיע 2 קבוצות לטעמי) - הבעיה שהמצב באירופה לא מספיק טוב בשביל זה וגם אם כן, לא מכיר קבוצות בארץ שמעוניינות לשחק ביורוליג (ירושלים לצורך העיניין סרבה מספר פעמים)

בטוח שבתור אוהד מכבי זה נחמד לראות את הליגה בתור חימום ליורוליג, אבל יש קבוצות, ויותר חשוב, אוהדים שרוצים גם להינות מהליגה
האם זה שמכבי הפסידה את האליפות פגע בא בדרך כלשהיא? היא הרי חזרה ליורוליג שנה אח"כ ונתנה את אחת השנים הגדולות שלה במפעל, אז אם הליגה לא מעניינת כל השנה, לפחות שתהיה מעניית יומיים בשנה

אני לא רואה את הליגה כחימום - הלוואי והיית תחרות אמיתית.
אני לא מבין ממה אנשים נהנים מסוף הליגה כמו שאתה מתאר זה באמת דיי מזויף - צריך לטפל בבעיה בצורה אמיתית ולא על ידי רקדניות, תפאורה ושיטה מזויפת

להלן השיטה - בתים בדמות ליגה שהמיקום קובע משמעותית את היריבות בטופ 16 ובייתיות בסדרות

סדרה
סדרה

ואז פיינלפור

המשמעות היא שלמיקום ולהישגים לאורך העונה יש משמעות מסוימת

מכבי לא שדדה בנק ולא גנבה מקבוצות אחרות.

זה נתון לויכוח

יאללה בו נתווכח - לכל מקרה חריג שיצא לתקשורת יש אינספור מקרים של ניהול כושל ושל שטויות וטעויות של יריבות דיי לוזריות

פשוט תביאו אנשים שישפכו כסף בלי לצפות לשום תמורה, מה הבעיה?
בוא נגיד שאני בן אדם בעל אמצעים, אני משקיע בקבוצה, שם 10 מיליון, כלומר תקציב הקבוצה עכשיו בסביבות ה15 מיליון, התמזל מזלי והקבוצה זכתה באליפות, מה עכשיו?
אם הקבוצה רוצה סיכוי לשחזר את ההישגים אני צריך לשים עוד 10 מיליון, הרי במקרה הטוב הקבוצה תשחק ביורוקאפ, מפעל שבו רוב הקבוצות שמשתתפות מפסידות כסף על הנסיעות והרחבת הסגל שיתאים ל2 משחקים בשבוע

למה בכדורגל גולדהר סופר את הרווחים ממכבי?
גיידמק?
אפילו בקבוצות כמו מכבי פתח תקווה וב"ש - יש משקיעים ואין רווחים

הכל שאלה של איך מוכרים את המוצר ומה מתכוונים לעשות

אגב - תארגן תקציב של 10 מיליון דולר ואני מבטיח לך שגם מקומך ביורוליג יסתדר...

To: Ehud
This Post:
00
144802.304 in reply to 144802.303
Date: 5/30/2011 6:00:51 PM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers

נוער זה בטח לא דבר שמכבי מתגאה בו וחבל
אולם זה גם לא משהו שמכבי מתגאה בו - נוקיה בשכירות - בעית אולמות היא בעיה מדינית ומוניצופלית של העיריות. זה לא שלמכבי יש יתרון בזכות משהו שהיא בנתה או משהו כזה. אי אפשר להאשים אותה בכל דבר

למכבי יש הכי הרבה אגודות נוער בארץ, כמה הם טובות, בזה אני כבר לא מבין
פשוט חשבתי שזה מה שהתכוונת שאמרת שקבוצות צריכות לפתח תשתיות

מבחינת היורוליג הנזק יהיה בלתי ישואר אבל מן הסתם אני מסכים - הלוואי ורק האלופות היו מגיעות וסגניות לפי דירוג הליגות (מישראל יכולות להגיע 2 קבוצות לטעמי) - הבעיה שהמצב באירופה לא מספיק טוב בשביל זה וגם אם כן, לא מכיר קבוצות בארץ שמעוניינות לשחק ביורוליג (ירושלים לצורך העיניין סרבה מספר פעמים)

למה הנזק יהיה בלתי ישואר? הרי אותם אוהדים יחזרו כאשר הקבוצה שלהם תחזור ליורוליג
דרך אגב, ירושלים סירבה לשחק פעם אחת, אחרי הזכיה ביול"ב, הם שיחקו עונה אחת בתחילת העשור הקודם נדמה לי, כאשר איפשרו להם לשחק במלחה רק חבל שלא היה לזה המשך

אני לא רואה את הליגה כחימום - הלוואי והיית תחרות אמיתית.
אני לא מבין ממה אנשים נהנים מסוף הליגה כמו שאתה מתאר זה באמת דיי מזויף - צריך לטפל בבעיה בצורה אמיתית ולא על ידי רקדניות, תפאורה ושיטה מזויפת

צודק, זה מזוייף, אבל מה האלנטרנטיבה? לראות את מכבי לוקחת בהליכה כל שנה?
ברור שצריך לטפל בבעיה, אבל עד שהבעיה תיפתר צריך פתרון קוסמטי, אחרת מספר האוהדים במגרשים רק ימשיך לצנוח

להלן השיטה - בתים בדמות ליגה שהמיקום קובע משמעותית את היריבות בטופ 16 ובייתיות בסדרות

סדרה
סדרה

ואז פיינלפור

המשמעות היא שלמיקום ולהישגים לאורך העונה יש משמעות מסוימת

נשמע די דומה לשיטה בליגה, בעצם זה בדיוק אותו הדבר

יאללה בו נתווכח - לכל מקרה חריג שיצא לתקשורת יש אינספור מקרים של ניהול כושל ושל שטויות וטעויות של יריבות דיי לוזריות

נראה שעדיף לא לעשות את זה בפורום, זה בדרך כלל נגמר רע
אם אתה רוצה לדבר על זה במייל אני אשמח, כל עוד הדיון ישאר תרבותי

למה בכדורגל גולדהר סופר את הרווחים ממכבי?
גיידמק?
אפילו בקבוצות כמו מכבי פתח תקווה וב"ש - יש משקיעים ואין רווחים

הכל שאלה של איך מוכרים את המוצר ומה מתכוונים לעשות

אגב - תארגן תקציב של 10 מיליון דולר ואני מבטיח לך שגם מקומך ביורוליג יסתדר

גולדהאר עובד בדומה מאוד ליעקב שחר בשנות ה90, הרבה כסף למיידי אבל גם משקיעה הרבה בנוער, הוא גם אומר שהוא בא לקבוצה לא לעשות כסף אלא מאהבה לקבוצה, האנשים האלו מתחלקים ל2, אלה שבאמת מתכוונים לזה ונשארים להרבה זמן (הם גם מאוד נדירים) ואלה שמתחפפים תוך שנה-שנתיים ויש אין סוף דוגמאות כאלה
דרך אגב, בעונה הראשונה של גיידמק בהפועל היה להם תקציב של יותר מ15 מיליון, אבל עונה אחת אף פעם לא מספיקה זה משהו שצריך בשבילו הרבה זמן והרבה יותר כסף

This Post:
00
144802.305 in reply to 144802.304
Date: 5/30/2011 10:57:51 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני ממש נהנה להסתכל על הדיון הזה, אבל לא יצא לי לקרוא אותו כמו שצריך. אני רק רוצה להגיד דבר אחד.

בזמן שראיתי חמישיות היום השתנתה דעתי לגבי כל נושא הפיינל פור. אני אוהד מכבי ת"א אבל יותר באירופה מאשר בארץ. אפשר להגיד שאני אוהד את הבקעה יותר (גדלתי בגבעת שמואל במחלקת הנוער). עד עכשיו הייתי נגד הפיינל פור קודם כל כי זה ברור שזה הורס את האליפות, עם ובלי קשר למכבי, ובנוסף אני מכור לאן.בי.איי ונראה לי שסדרות יותר מעניינות. אבל אז חשבתי היום שתכלס מאז הפיינל פור אני הרבה יותר מתעניין בכדורסל הישראלי ואפילו הייתי במשחק הגמר בעונה שארויו שיחק כאן (שנה שעברה או לפני שנתיים אני לא זוכר). יש יותר תחרות, גם בליגה הרגילה.

אני לא בטוח שאני בעד הפיינל פור, אבל סוף סוף אני מבין קצת גם את הצד האחר, ומבין שזה לא כזה נורא. יש בזה הרבה צדדים חיוביים, בעיקר באיך ששחקנים מרגישים בקבוצות יותר קטנות בליגה.

מה שכן החלטתי להביע את דעתי בעדו, זה חוק שמגביל מקסימום 4 זרים רשומים במשחק. חוץ ממכבי, החוק לא עוזר לאף קבוצה, ובמיוחד בעונה הבאה כשמכבי משחקת באדריאטית זה לא ממש פוגע בה כי היא עדיין תוכל להחתים 7 זרים שישחקו הרבה מאוד. הבנתי היום שהמטרה של הליגה הישראלית היא השחקן הישראלי, ויש הרבה שחקנים בלאומית שיקבלו צ'אנס בליגת טוטו (או קופל, איך שתרצו) ואולי יוכיחו את עצמם. צריכים עוד שחקנים דוגמת אייל שולמן, שהעונה כל כך נהניתי לעקוב אחר ההתקדמות שלו.

לסיכום אני רוצה להגיד שבאמת מעניין אותי אם יום אחד תקום עוד קבוצה כמו מכבי ת"א. זה יהיה לא נורמלי, כל כך כיף. האם יש עוד קבוצה בליגה שיכולה להכניס כל כך הרבה כסף ממשחקים, מוצרים, ספונסרים, מפעלים? הכי קרובה היא הפועל ירושלים, שנורא נהניתי לראות אותה לוקחת את היורוקאפ בזמנו. החלום שלי כמובן הוא להתעשר ולקנות את מכבי גבעת שמואל בכדורסל ובכדורגל, לבנות אצטדיונים, ולהיות מנג'ר. מעניין מאיפה יש לי את המוטיבציה הזאתי? למה אני מרגיש כאילו יש לי ניסיון בניהול קבוצה? מוזר מאוד...

This Post:
00
144802.306 in reply to 144802.304
Date: 5/31/2011 2:42:18 AM
Overall Posts Rated:
274274
בהחלט להתחיל להתנצח על משפט כאן ומשפט פה זה לא מביא לשום מקום

הנקודה בכלליות היא שהגישה בענף המקולקל הזה לצערי היא "לקחו לי, גנבו לי, הרסו לי" במקום להיות עם גישה חיובית פרודוקטיבית ומחשבה ארוכת טווח

אני בכוונה מציין הרבה פעמים את הפועל ירושלים - ולא בשביל להעליב את אוהדיה - פשוט לאורך ההיסטוריה הלא רחוקה, היא הרבה מאוד פעמים היא נכנסה למצבים וסטיואציות בהם היא יכלה לייצר משהו אמיתי - אלטרנטיבה תחרותית. אבל איכשהו, תמיד הם מצליחים להרוס את זה... אני טוען שזה בעיקר בגלל הגישה הזאת של "דופקים אותי"

Advertisement