Ohoo hocam mangal atesini yeller gibi yazmasin yahu

)
Yalniz cinli pivotumun satilmasi ile Cemal'in listeye ayni anda dusmesini bir raslanti olarak gormuyorsundur sanirim

Dedigin gibi Cemal cok onemli bir oyuncu, ve gizli kapilar ardinda aylardir ugrasip bekliyorduk.. Yalniz Cemal her nekadar mukemmel otesi bir oyuncu olsa da; ne yazik ki oyle tek basina butun herseyi degistirebilecek ve kupanin-ligin kaderini sil bastan etkileyecek bir oyuncu degil; ki oyle bir oyuncu da yok zaten oyunda, ya da oyunun boyle bir sistemi yok

Tabi ki cok isteyenleri olacaktir normal; ki halihazirda khanna hocanin teklifi var zaten.. Ancak aylar oncesinden kurmayi planladigimiz kadro icin biz de herseyi gozonune alacagiz

(ne yazik ki o hayalini kurdugumuz kadrodan tek eksik Arif'i alamadik, onun acisi buyuk) .. Ancak bu demek degil ki onun icin cilginlik yapacagiz.. Evet cok iyi bir oyuncu ama; onun ic ozelliklerine sahip o captaki yuklu kontrata sahip oyuncular liste de satilamiyor bile zaten, olmazsa yedek planlarimiz var yan taraftan isleyen
Umarim ligimizden eger bir takim alirsa oyuncuyu; insallah gunu kurtarmak icin gelecegi etkileyecek cilgin ekonomik yuklere girilmeden alir bu hangi takim olursa.. Belki de abidik bir cinli takim cikip yine; avucumuzu yalatir kim bilir

Ama ben khanna hoca'dan -bu girisimleri yapacak ekonomik gucu vardi ise- keske BEI'deki o kritik son maci oncesi bir girisimde bulunupta; bu kadar iyi gittigi bir sezonda BEI'de cok daha ustleri zorlayabilecek bir takviye yapmasini dilerdim.. Cunku cok oturmus kimyaya sahip bir takimi mevcut, ve bu sezonda BEI'de oyle cilgin takimlar yoktu; beklenmedik bir ceyrek final gelebilirdi neden olmasin..
Bu arada hocam; Simavi isi cok zor.. Sahibi artik nasil gonulden baglandiysa satmamisti zamaninda bana

bu sezondan onceki iki sezon cok ugrastim; hatta akil disi bir fiyatta onermistim ama, tesekkur ederim diyip hayir demisti.. Ama Simavi'de yaslaniyor yavastan, belki kopartabilirsin eski ogrencini kim bilir