živjo,
no tko, hvala ti kk rudar razumem zakaj mi zaupaš!
koperboy, škoda k ni nikjer zabeležno kk časa sm gor, d bi ti dobu točno cifro, drugače pa sem skoraj ves čas logiran, tko d spremljam vse kr se dogaja! ps: če vprašaš mojo punco sm skoz gor!XD
velemojster: sodeleval sem z matjazem70, goverlordom, perotom, z bracotom uglavnem že dolgo delam z repko! no zakaj sm jst bolši od tebe? nočem bit nesramen do tebe, sam igranje v prvi oz. v tvojem primeru drugi ligi se razlikuje!! bolj previdn moraš bit! pri nastavljanju taktike, pri nakupu igralcev, pri izboru igralcev, itd... citiram koperboya:
JamestheMen, moram se pridružiti mnenju goverja. Mislim, da četrta liga ni dovolj dobra, da bi nas naučila dovolj o taktiki. Jaz sem se taktike učil ravno lani v četrti ligi in mislil, da vem vse, potem pa sem igral proti nekaterim tretjeligašem in ugotovil, da je moje znanje premajhno.
isti je preskok iz druge v prvo!! tko d bi imel pri izboru igralcev definitivno več prednosti kt ti! kar se tiče taktike bom pa itak na forumu imel odprto temo, kjer bo potekala izmenjava mnenj o taktiki pred naslednjimi tekmami, kjer mi boš lahko kod eden izmed boljših na bbju lahko svetoval! sam še vedno bom jst izbral tisto pravo, ki nam bo prinesla zmago(-e)!!
GLASUJ ZA SLOVENIJO, GLASUJ ZAME!
Last edited by ElanNM at 1/14/2011 6:47:13 AM