BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 21. Sezon

21. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224884.266 in reply to 224884.263
Date: 10/21/2012 10:05:01 AM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Kismet hocam belki dedigin gibi finalde karsilasiriz; belki de ben finale ulasamam kim bilir kismet
Ama psikolojik yorumunu inanilmaz begendim ve tamamiyle dogru olan bir yorumdur
Ayrica baktimda 4 sezon once Mansfield'e 4,9m vermisim, hey gidi gunler

@harunşimşek; haha hocam ne guldurdun yahu

This Post:
00
224884.267 in reply to 224884.263
Date: 10/21/2012 11:21:47 AM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Bu arada hocam o unutulmaz Simavi onderligindeki efsane kadrona donus sinyallerini alabilir miyiz bu mesajindan
Yesilyurt Sk'yi yine o trendi belirleyen ve en ustte amansizca savasan bir konumda gormeyi can-i gonulden isteriz..

This Post:
00
224884.268 in reply to 224884.267
Date: 10/22/2012 7:42:19 AM
Overall Posts Rated:
102102
bir geri donus yapicaz ancak o kadroyu tekrardan yakalayabilir miyiz pek emin degilim hocam. o takim fazlasiyla dengeli,ustune ustluk pota altinda cok saglam duruyordu. o gunden beri ribaunt konusuna bir cozum bulamadik halen.
sezon basinda bati tarafindan zirveye oynayacagini belirten takimlardan birisi de bendim ancak son sezonlardan kendi lafimi o kadar cok yedim ki ben bile kiziyorum kendime. oyunun tekduzeliginin vurdugu takimlardan biri de biz olduk. gelecek sezondan itibaren tekrardan en iyi 'iceri bak' takimi olmaya deneyecegiz, halihazirda herkesin yaptigi da bu zaten. simdilik ortalik sakin gozukse de diger takimlarin da hareketlenecegi konusunda suphem yok. boylesine iki tane gardi elimizde bulundururken bir seyler yapmanin vakti geldi de geciyor artik. tam su siralar Simavi'yi takima geri getirtmek icin ugrasiyoruz ancak sahibinin pek satmaya niyeti yok maalesef, lisansli urun geliri tatli gelmis olmali.:)

@yigidospor: naptin hocam? o lisansli urun gelirinden vazgecilir mi hic? :)

Cemal'in listeye konmasi simdiden cok sey vaad ediyor. bir transferden cok otesi, belki de hem Turkiye Kupasi hem de lig kupasinin kaderini degisirecek onemde bir yer degistirme olacak. khanna'nin teklifi, Flarex'in Cinli pivotunu elinden cikartmasi ve iki takimin, iki kulvarda da ciddi rakip oldugunu goz onune alirsak oyuncunun yeni adresinin dogu konferansi olacagi asikar.:) hesaplutfen gibi transfer piyasasinda aktif olan bir takimin da ihaleye ortak olmasi kimseyi sasirtmaz herhalde. cunku sadece takima yapilacak bir takviye degil ayni zamanda rakibe vurulacak bir darbe niteliginde olacak. merakla bekliyoruz..:))

This Post:
00
224884.269 in reply to 224884.268
Date: 10/22/2012 8:12:32 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
baktım doğuda kavga çıktı paylaşılamıyo geri alırım bende :P

This Post:
00
224884.270 in reply to 224884.268
Date: 10/22/2012 11:36:29 AM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Ohoo hocam mangal atesini yeller gibi yazmasin yahu)
Yalniz cinli pivotumun satilmasi ile Cemal'in listeye ayni anda dusmesini bir raslanti olarak gormuyorsundur sanirim Dedigin gibi Cemal cok onemli bir oyuncu, ve gizli kapilar ardinda aylardir ugrasip bekliyorduk.. Yalniz Cemal her nekadar mukemmel otesi bir oyuncu olsa da; ne yazik ki oyle tek basina butun herseyi degistirebilecek ve kupanin-ligin kaderini sil bastan etkileyecek bir oyuncu degil; ki oyle bir oyuncu da yok zaten oyunda, ya da oyunun boyle bir sistemi yok
Tabi ki cok isteyenleri olacaktir normal; ki halihazirda khanna hocanin teklifi var zaten.. Ancak aylar oncesinden kurmayi planladigimiz kadro icin biz de herseyi gozonune alacagiz (ne yazik ki o hayalini kurdugumuz kadrodan tek eksik Arif'i alamadik, onun acisi buyuk) .. Ancak bu demek degil ki onun icin cilginlik yapacagiz.. Evet cok iyi bir oyuncu ama; onun ic ozelliklerine sahip o captaki yuklu kontrata sahip oyuncular liste de satilamiyor bile zaten, olmazsa yedek planlarimiz var yan taraftan isleyen
Umarim ligimizden eger bir takim alirsa oyuncuyu; insallah gunu kurtarmak icin gelecegi etkileyecek cilgin ekonomik yuklere girilmeden alir bu hangi takim olursa.. Belki de abidik bir cinli takim cikip yine; avucumuzu yalatir kim bilir

Ama ben khanna hoca'dan -bu girisimleri yapacak ekonomik gucu vardi ise- keske BEI'deki o kritik son maci oncesi bir girisimde bulunupta; bu kadar iyi gittigi bir sezonda BEI'de cok daha ustleri zorlayabilecek bir takviye yapmasini dilerdim.. Cunku cok oturmus kimyaya sahip bir takimi mevcut, ve bu sezonda BEI'de oyle cilgin takimlar yoktu; beklenmedik bir ceyrek final gelebilirdi neden olmasin..

Bu arada hocam; Simavi isi cok zor.. Sahibi artik nasil gonulden baglandiysa satmamisti zamaninda bana bu sezondan onceki iki sezon cok ugrastim; hatta akil disi bir fiyatta onermistim ama, tesekkur ederim diyip hayir demisti.. Ama Simavi'de yaslaniyor yavastan, belki kopartabilirsin eski ogrencini kim bilir

This Post:
00
224884.271 in reply to 224884.268
Date: 10/23/2012 7:54:18 AM
Overall Posts Rated:
4040

Cemal'in listeye konmasi simdiden cok sey vaad ediyor. bir transferden cok otesi, belki de hem Turkiye Kupasi hem de lig kupasinin kaderini degisirecek onemde bir yer degistirme olacak. khanna'nin teklifi, Flarex'in Cinli pivotunu elinden cikartmasi ve iki takimin, iki kulvarda da ciddi rakip oldugunu goz onune alirsak oyuncunun yeni adresinin dogu konferansi olacagi asikar.:) hesaplutfen gibi transfer piyasasinda aktif olan bir takimin da ihaleye ortak olmasi kimseyi sasirtmaz herhalde. cunku sadece takima yapilacak bir takviye degil ayni zamanda rakibe vurulacak bir darbe niteliginde olacak. merakla bekliyoruz..:))

sene başında takıma takviye yapacağımı söylemiştim onun için çok beklenmedik birşey yapmadım. ama piyasada beklediğim uzunlar yok cemali de kaçırırsak stratejim değişebilir.

This Post:
00
224884.272 in reply to 224884.271
Date: 10/23/2012 10:33:37 AM
Overall Posts Rated:
125125
cemal satışa çıkmış, ağır pişmanlıklar içindeyim. 2milyon saydığım elin cevuruna haram olsun bütün o maaşlar. çok pişmanım çok.

This Post:
00
224884.273 in reply to 224884.1
Date: 10/23/2012 4:58:39 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
kısaforvete de teklif gelmiş takımı sıfırladık hayırlı olsun :)

This Post:
00
224884.274 in reply to 224884.273
Date: 10/23/2012 6:35:54 PM
Overall Posts Rated:
125125
hayırlı olsun hocam. keşke cemali de playofftan önce satçam deseydin de rekabete biz de katılsaydık (:

This Post:
00
224884.275 in reply to 224884.274
Date: 10/23/2012 6:38:42 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
sağol hocam :) valla cemalin bu kadar talibi olduğunu inan bilmiyodum :)

Advertisement