haftasonu çocuğun ateşiyle uğraştık durduk, o yüzden oyuna hiç giremedim. ateşi yükselmesiecek diye 2 gündür gece nöbeti tutuyoruz, hala da geçmedi ateşi. uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyorum.
play-off'lara gelince; geçen sezon gibi bu sezon da sürpriz sonuçlar var. şampiyonluk adayım pace elenmiş. bu oyunun sadece reytinglere göre oynanmadığına 2 güzel örnek olmuş pace-layhar ve pace-bağkur maçları. aksi olsaydı zaten finalde benim olmam gerekirdi. saha avantajıyla DeU duble yapmaya çok yakın gibi ama iki takım da şampiyonluğa yakışan bir oyun oynadılar bu zamana kadar. hak eden kazansın.
Erenciğim@ iyi direnmişsin bu kadroyla. hatta uzatmaya bile götürmüşsün ama yetmemiş. geçmiş olsun. düştüğün gibi hemen çıkarsan sorun yok ama çıkamazsan, sana uzuuuunn sürecek 2. lig kariyerinde üstün başarılar dilerim. daha önce TBL'deyken yaptığın gibi sıkılırsan arada bir bu sefer bi 3. lig yapıp geri gelirsin artık.:)
Th0rn@ merak etme, Eren 2. ligden de yorumlarıyla TBL forumuna canlılık katmaya devam eder. bizi kendinden mahrum bırakmaz.:)
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach