מכבי לא פועלת בשיטה שונה מרוב הקבוצות בעולם, יש להם הכי הרבה כסף ואת מחלקת הנוער הכי גדולה לכן הם בוחרים את השחקנים
הצעירים הכי מבטיחים ושומרים אותם, לגיטימי.
הבעיה שלי היא מה שמכבי היו עושים בעבר הלא רחוק (בשנים האחרונות כבר לא), כאשר הם היו קונים שחקנים צעירים עם המון פוטנציאל (ספר, שטיינהאור) או שחקנים מוכחים (חג'ג', גרין) ומשאירים אותם עונות שלמות הספסל ולא משחררים בשביל שלא ישחקו נגדם, כמו שאמרתי בשנים האחרונות זה קורה פחות (מקל, כדיר) וזה מבורך
דרך אגב, הרבה שחקנים רואים במכבי את קרש הקפיצה היחיד לשלב הבא, אבל זה לא נכון יש הרבה קבוצות באירופה עם מערך סקואטינג מכובד ואפשר דרכם להגיע למקומות הכי גבוהים
יש שחקנים צעירים שיכולים להצליח בסיר בלחץ כמו מכבי, השאלה היא מה עושים עם השחקנים שלא יכולים
לסיום סיומת, אני מאוד מצפה לשמוע מה יהיה עם שחקנים ממש צעירים שגדלו במכבי ת"א כמו כרמל בוכמן ונמרוד טישמן שהלכו לשחק במכללות, ורייס שכבר הגיע לנבחרת, ויש גם שחקנים שעוד לא הגיעו לפוטנציאל כמו בן שימול, דניאל גור אריה, יוני ניר ואלכס צ'וברביץ' שהגיע למכבי בגיל 19 כדי ללמוד את יסודות הכדורסל ועכשיו משחק בספרד
העתיד של הכדורסל הישראלי נראה די עגום, לא נראה שיש הרבה פוטנציאל בדור הצעיר, אני אומר את זה בצער, אבל ליגת התיכונים (ליגה די מעניינת, אני ממליץ) ירדה ברמה
אני מקווה כמובן שאני טועה, אבל קח לדוגא את טישמן ובוכמן שהיו לפני כמה השנים הכוכבים הגדולים של ליגת התיכונים, נכשלו במכללות והיום שחקני סוף ספסל בליגה הלאומית.
זה אומנם לא קשור לנושא, אבל דניאל גור אריה שיחק איתי בקט סל

כבר אז הוא היה תותח