I kod mene nulica, al po tome slijedeći tjedan pada 5 najmanje

čekam na kladionici zadnji par mlade litavce za najveći dobitak u zadnjih 3-4 godine
naravno litva glavni favorit natjecanja, predvođeni valanciunasom, 5 izborom drafta
hrvati solidni, al uglavnom svi mlađi od 19 godina, najmlađa ekipa natjecanja, dosta momaka koji su lani igrali u-16 natjecanje
i naravno trica krenila, a litavci bačvu nisu mogli pogodit
a koef 1.20 na tiketu jutros uplaćeno, a na netu palo čak do 1.06
strašno, kako se sad usrano osjećam, nisam odavno ovako
Al da se vratim na ovo, sramota, kladiti se protiv naših, u pravilu sam uvijek govorio da onaj koji na to spuši je i zaslužio ;P
Makar, definitivno mi je žao što nisi zaradio

Ali me sa druge strane i čudi kako si se na odlučio, tih 1.20 je po meni čista navlakanuša, čovječe, pa tamo kod nas ima najmanje 4 VRHUNSKA klinca, skoro pa bi rekao i među najboljim igračima na prvenstvu, Šarić (16 godina, privatni ugovor sa Nike-om; kaj misliš da Nike djeli pare šakom i kapom di stigne; glavna meta NBA skauta), Hezonja (MJ tražio da se sa njim slika jer smatra da je mali neviđena nada), Barać (oduševio NBA skaute), Katić (rasturio litavce), i još ini drugi...
Što ne znači da nebum svima dal po žutim lopticama

))
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing