BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №6

[NT] Україна №6 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: AlexUnder

This Post:
00
288486.258 in reply to 288486.257
Date: 11/19/2017 6:17:50 AM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13641364
Тоже трёшки пулял

This Post:
00
288486.259 in reply to 288486.258
Date: 11/20/2017 11:32:11 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Дуже коротко, граємо прінстон/3-2 в захисті, без угадайок. Було довикликано Цихмейструка та Скобленка для підсилення гри нашої збірної. Удачі нам!

This Post:
11
288486.260 in reply to 288486.259
Date: 11/20/2017 1:16:20 PM
Overall Posts Rated:
14581458
Незважаючи на ідеальну форму наших маленьких, незважаючи на наш максимальний ентузіазм, незважаючи на вгаданий захист, незважаючи на невгадану угадайку суперника, ми програли без будь яких шансів -12. Я дуже розчарований цим результатом, він є не критичним для нас звичайно, але я просто не розумію чому, і як так...Чому Аз і Ц грали без замін, чому 30% влучність...на даний момент, краще закрити Баззер і розслабитися, огляд буде за 1-2 дні, як зберусь з думками.

This Post:
00
288486.261 in reply to 288486.260
Date: 11/20/2017 1:41:28 PM
Dynamo Kyiv
Superleague
Overall Posts Rated:
651651
так, насправді тактично достатньо переграли суперника, але нажаль результат такий.

Борітеся - поборете!
This Post:
00
288486.263 in reply to 288486.262
Date: 11/20/2017 5:11:00 PM
Overall Posts Rated:
261261
Всё решили индивидуальности... Зона не удержала их шикарнейшего АЗ Клавца, купленного год назад за 11(!)М.
Кроме того еще более сильный Берлак задавил наших ЛФов в обороне.
3-15 от Рудакова это никак не его уровень (вернее не его уровень на фоне Супры и Ко). Я тоже редко когда могу критиковать своих родных-любимых в сборной, но в этот раз Илюша люлей получит. Вырубить стартового Ц соперника конечно достижение... Но это все-таки не рестлинг, а баскетбол. Плюс два дальних и два средних - уже ничейная концовка.
Хотя Берлак реально монстр... Очень интересно было б узнать какие скиллы должны быть у настоящего топ-мульта с рейтом 15 на Ц и 19-20 на РЗ-ЛФ. Чтоб на будущее не лелеяли диванных РЗ с суммой нижних 10.:/

This Post:
33
288486.264 in reply to 288486.263
Date: 11/23/2017 8:25:53 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Україна - Словенія 99 111(-12).
Думав я, час пройде і я зможу пояснити поразку. Час пройшов, а поразку пояснити мені важко. Але я попробую описати ситуацію перед матчем...
Отже, у нас було два варіанти розвитку подій:
1. Зіграти сильним внутрішнім акцентом (прогнозовано) і попасти на угадайку як і минулого сезону, а також можливо на зону 2-3. Це не було 100% гарантія, але на відсотків 75 це від нас читалося.
2. Зіграти (не прогнозовано), однак зовнішнім акцетом, і пробувати перекидати сильних малих словенії.
Врахувуючи минулий сезон, і той матч, і те що я понад усе хотів виграти саме в Словенії, я вибрав другий варіант.
Варіант збалансованих тактик розглядався, однак моя думка є незмінною, при рівному чи більш сильному супернику, потрібно грати виключно акцентовану атаку (є винятки, але це дуже рідко буває). Тому я відкинув ізоляції, і усі не акцентовані атаки.
Знову ж таки, обравши більш ризикований варіант, дилемою було, що зіграти, Карусель чи Прінстон...Кидки здалеку відкинув, бо враховував нашу зону 3-2 (при якій підбори просядуть), а також те що ми грали на виїзді, і швидкий темп нам не був потрібен.
Обираючи між цими тактиками, я заглянув в історію виступів збірної, останній раз Карусель ми грали проти Канади в товариській зустрічі (43862) і там, мені вона не дуже сподобалась, якщо чесно. А прінстон, останній раз ми дуже успішно використали проти хорватів (44051) Де була краща влучність, і де ми грали також на виїзді. Це і стало вирішальним фактором в підсумку у виборі тактики нападу.
По захисту, я очікував зовншіню тактику на 80%, але я не виключав від Словенця і збалансованої тактики, або ж ізоляції якоїсь, тому я вирішив не вгадувати, а поставити зону 3-2, не 1-3-1 бо підбори в 1-3-1 дуже сильно просідають, а у випадку внутрішньої ізоляції, нам би було дуже не весело.
А вгадувати акцент та темп і не вгадати, це лише на шкодить, і навіть якби я вгадав акцент зовнішній, а промахнувся б з темпом, толку це би не дало.
Що ще, було довикликано Цихмейструка Центрового в 9 формі для підсилення підборів, та загалом командних дій. Було довикликано Скобленка, для підсилення захисних дій команди. Більше слотів у нас не було, та і я не бачив ким би ми могли ще підсилитися, усе було чудово задумано.
Суперник же не парився, жодного нового гравця, лише домашня поляна/нормал і перемога твоя..
Після початку матчу, коли я побачив наш вгаданий захист, та суперника не вгадану угадайку, була надія, на успішний результат, однак, відірвавшись у 1 четверті на 13 очок, суперники стабільно тримали нас на відстані 10-15 очок відставання..
Дивними для мене ж декілька речей, чому Аз позиція що у нас що у Словенців грала по 48 хвилин, невже заміни не потрібні? + у нас до цього Стадніченко також відіграв 48 хвилин. Розстановка у нас була: хай вирішує тренер, і при перефолі замінити, однак замін я так і не дочекався, а отже толку з двох довикликаних гравців 0.
Що можна сказати, нам не допоміг максимальний ентузіазм, травма їхнього основного Центра, захисна зона, краща форма, та не вгадана угадайка суперника. Суперник мав домашню поляну.
Провалив гру наш Топовий гравець Рудаков, щоб ви розуміли це наш найкращий гравець по сумі скілів. Та і усі наші маленькі були в ідеальній формі з тих що грали, однак це не допомгло... Можливо за рахунок кращої витривалості та досвіду, а також кращої суми скілів Словенці змогли фантастично нас перемогти... Інших пояснень у мене немає.
Навіть тренер Словенців, не вірив і про це писав на їхньому форумі що вони змогли так нас обіграти.
Дуже шкода, програвати саме такі матчі, коли ти вроді все врахував, але в ББ все врахувати не можливо...
До поразки у нас була 5 позиція, тепер ми опустилися на 12 позицію, і після останнього туру я надіюсь, що ми зможемо заскочити у Топ 10.
Попробую запитати у тренера Словенців за їхніх Рз\Аз/Лф основи, щоб орієнтуватися що там за скіли, як буду мати інформацію якусь тоді відпишуся...
Також дякую усім за хорошу форму, за апи і за підтримку.
Наступний

This Post:
00
288486.265 in reply to 288486.264
Date: 11/23/2017 8:31:47 AM
Overall Posts Rated:
14581458
(не влізло) суперник збірна Нової Зеландії.
Усім дякую і до понеділка!

This Post:
00
288486.266 in reply to 288486.265
Date: 11/23/2017 11:09:02 AM
Overall Posts Rated:
261261
Рудакову провалити гру дуже допоміг його словенський візаві у захисті. Не знаю точно, як там система моделює, але певно є якісь тонкощі (чи навпаки пробіли). Щось схоже відбулося в минулому матчі Супри, коли Мартик проти Мелащенка атакував зі співвідносною якістю (значно гірше ніж у грі за збірну) хоча я дуже сумніваюся, що Мелащенко настільки сильніший у руйнуванні за словенців.
От зараз промайнула думка. А чи при грі проти зони дуже сильні атакувальники не матимуть переваги у порівнянні із персоналкою? Щось на кшталт "розкидали". Бо коли один в один, то по теорії там хоч зафолити завжди можна як суперник обігрує, а при зоні ніби один на одного сподіваються і ніхто не встигає. Без претензії на науковість, думки вголос.
П.С. Рудаков люлей отримав. В результаті видав два діаметральні відтинки (8-10, потім 0-7 і вирішальна базбітерна трьоха в овертаймі) за клуб. Отака от вкрай нестабільна зірка. Ліричний відступ для більш тверезих сподівань на майбутнє...

From: Tiger

This Post:
00
288486.267 in reply to 288486.264
Date: 11/23/2017 2:47:50 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18831883
Second Team:
Utopia Tigers
кстати, я сразу не заметил, то что на замену не вышли свежедовызванные игроки. не могло ли тут быть бага...

Last edited by Tiger at 11/23/2017 2:48:11 PM

This Post:
00
288486.268 in reply to 288486.266
Date: 11/23/2017 2:55:15 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18831883
Second Team:
Utopia Tigers
От зараз промайнула думка. А чи при грі проти зони дуже сильні атакувальники не матимуть переваги у порівнянні із персоналкою? Щось на кшталт "розкидали". Бо коли один в один, то по теорії там хоч зафолити завжди можна як суперник обігрує, а при зоні ніби один на одного сподіваються і ніхто не встигає. Без претензії на науковість, думки вголос.

при 2-3 "открывается" розыгрышь для соперника, увеличивается кол-во пасов, т.е. возможно можно описать той схемой, что ты написал. но это исключительно 2-3. при 3-2 такого не происходит. так что по идее не должно бы

Advertisement