BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir

To: Ori
This Post:
11
144802.255 in reply to 144802.254
Date: 5/8/2011 7:16:47 AM
Overall Posts Rated:
343343
ברגע שקבוצות משחקות בגביעים אירופאים אני מעודד אפילו את הפועל תל אביב בכדורגל את רוב המשחקים של הפועל ירושלים בכדורסל באירופה אני רואה גם כן ורוצה שינצחו

בנוגע למכבי הרסה את הכדורסל זה בולשיט הכדורסל בארץ הרס את הכדורסל בארץ ומעדיפים לנסות להוריד את הקבוצה היחידה שעושה מה שצריך לרמת הליגה במקום לנסות להעלות את הליגה ולראות מה מכבי עושים נכון ולעשות אותו דבר זה נראה לך הגיוני?

תפסיקו להיות שונאים של קבוצה אחת תתחילו לאהוד את הקבוצה שלכם למען האמת זה ממש מצחיק שאתם לא מסוגלים לאהוד את הקבוצה שלכם ומה שמחזיק אותכם בלילה זה העובדה שקבוצה אחרת נכשלת נו טוב מה אפשר לצפות כבר?

Last edited by LA-Nir at 5/8/2011 7:18:02 AM

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Ori

This Post:
00
144802.256 in reply to 144802.255
Date: 5/8/2011 8:05:32 AM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
ברגע שקבוצות משחקות בגביעים אירופאים אני מעודד אפילו את הפועל תל אביב בכדורגל את רוב המשחקים של הפועל ירושלים בכדורסל באירופה אני רואה גם כן ורוצה שינצחו

כל אחד ומה שמתאים לו, אני רואה את הדברים שונה, מכבי פגעה בקבוצה שלי כל כך הרבה פעמים (ולא בדרכים כשרות) אין לי שום סיבה לאהוד אותה בשום מסגרת

בנוגע למכבי הרסה את הכדורסל זה בולשיט הכדורסל בארץ הרס את הכדורסל בארץ ומעדיפים לנסות להוריד את הקבוצה היחידה שעושה מה שצריך לרמת הליגה במקום לנסות להעלות את הליגה ולראות מה מכבי עושים נכון ולעשות אותו דבר זה נראה לך הגיוני?

מכבי היא מונופול בכדורסל הישראלי, זה מה שהרס את הכדורסל, מכבי מצליחה כי יש לה הכי הרבה כסף
כמעט כל אגודת כדורסל שניה באזור המרכז שייכת למכי ת"א, וכמה שחקני נוער יצאו ממכבי ב20 השנים האחרונות? לפי מיטב זכרוני רק גיא פניני שנזרק והוחזר רק אחרי שהוכיח את עצמו בקבוצות אחרות ועומרי כספי שאם אבא שלו לא היה מתעקש על סעיף בחוזה שמחייב לתת
לעומרי דקות הוא עד היום היה על הספסל של מכבי
וכמה שחקנים נקנו ע"י מכבי, ישבו שנתיים או יותר על הספסל וגמרו את הקריירה, הנה כמה שמות: דרור חג'ג', יניב גרין, תומר שטנייהאור, יואב ספר, אלעד סביון, ליאור לובין, והרשימה נמשכת, אם זה לא הרס של הכדורסל בארץ אני לא יודע מה כן

תפסיקו להיות שונאים של קבוצה אחת תתחילו לאהוד את הקבוצה שלכם למען האמת זה ממש מצחיק שאתם לא מסוגלים לאהוד את הקבוצה שלכם ומה שמחזיק אותכם בלילה זה העובדה שקבוצה אחרת נכשלת נו טוב מה אפשר לצפות כבר?

אני שונא את מכבי, זה נכון, אבל מה שכתבת פה זה ערימה של שטויות
אני כבר שנים לא מפסיד משחק של ירושלים, אם זה בליגה או באירופה, אני משתדל ללכת לכמה משחקים שמתאפשר לי (אני לומד בדרום, ובמקור מהמרכז), משחקים של היורוליג אני בקושי רואה, כי זה לא מעניין אותי אני מעדיף לראות משחק אנ.בי.אי טוב מאשר מכבי נגד קבוצת יורוליג דרג ג
היום אני אשב ואראה את הגמר, ההבדל הוא שבניגוד לרוב אוהדי הכדורסל בארץ אני ראיתי כל גמר יורוליג בשנים האחרונות, לא רק את אלה שמכבי השתתפו בהם

This Post:
11
144802.257 in reply to 144802.256
Date: 5/8/2011 8:33:59 AM
Overall Posts Rated:
343343
באמת שאין לי סיבה להמשיך את הדיון הזה הרי כולו נובע משנאה וזה לא שאני או אתה נוכל לשכנע אחד את השני בצדקתו

אני רק אגיד דבר אחרון

אף אחד לא מונע משום קבוצה להביא אוליגרכים ולהזרים כסף לקבוצות ההתנהלות הבסיסית של הקבוצות בארץ על הפנים וזה מה שהורס את הכדורסל בארץ לא מכבי

From: Omer

This Post:
00
144802.258 in reply to 144802.251
Date: 5/8/2011 9:33:33 AM
THE BLACK HAWKS
III.9
Overall Posts Rated:
33
כן כמו בליגת האלופות, בארץ אני שונא הפועל. (אוהד מכבי תל אביב), אבל בליגת האלופות אני רציתי שהם ינצחו..

From: ron1243

This Post:
00
144802.259 in reply to 144802.4
Date: 5/9/2011 4:35:17 AM
Overall Posts Rated:
100100
אני עובר לי על הנבחרת הצעירה לתומי, רואה שחקן למכירבה- סעדון. שם לב שהוא משחק בארץ אצל אחד, ניר.
עד פה הגיוני... ואז אני מסתכל קצת על סטטיסטיקה שלו ומשחקים אחרונים ומגלה את המקחק ידידות הזה
http://www.buzzerbeater.com/match/35589766/boxscore.aspx

וואו! קוואטרדאבל! ועוד איזה! 42/11/11/11 לשחקן בן 21, אחרי זה, למה יש לו לשאוף בחיים?!

ומילה לניר- סחטיין על ההישג- לא כל קבוצה זוכה ששחקן שלה יתן כזה משחק :)

This Post:
00
144802.260 in reply to 144802.259
Date: 5/9/2011 7:49:47 AM
Overall Posts Rated:
343343
כן יום חמישי האחרון גם אני הייתי מבסוט עליו אבל שים לב שהמשחק נגמר 90 הפרש קצת מוריד וה55 איבוסים לא מוסיף לא יותר מדי כבוד במשחק הזה

This Post:
22
144802.261 in reply to 144802.259
Date: 5/9/2011 10:12:52 AM
Overall Posts Rated:
6161
חחח הוא צריך לשאוף עכשיו לדאבל טריפל-דאבל (השגת מספר של לפחות 20 ב-3 קטגוריות) או לקוואנטיפול-דאבל )(מספרים דו-ספרתיים בכל חמשת הקטגוריות: נקודות, אסיסטים, ריבאונדים, חטיפות וחסימות

This Post:
11
144802.262 in reply to 144802.10
Date: 5/9/2011 11:42:59 AM
Overall Posts Rated:
22
כן כן...

From: GM-Arbelon

This Post:
00
144802.263 in reply to 144802.256
Date: 5/11/2011 10:52:43 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
בא לי להידחף! אני מסכים בצורה מאוד מוזרה (או מיוחדת?) עם שני הצדדים. כל אחד ואיך שהוא נוהג לאהוד. ברור לי מצד אחד הרצון הספורטיבי ליהנות ממשחקים ולעודד קבוצות גם אם אתה לא אוהד שלהם (אני למשל מאוד אהבתי ונהניתי מכל רגע של המסע המטורף של הפועל ת"א אי שם עם קלצ'נקו ואוסטרץ בגביע אופ"א, למרות שאני אוהד מכבי ת"א), ומצד שני אני גם מאוד מזדהה עם היריבות והרגעים בהם אתה אשכרה מתעב קבוצה יריבה, נטו בגלל שהיא בדיוק ההיפך מהקבוצה שלך. הדיון דווקא מאוד מעניין ולא חושב שהוא יורד או צריך לרדת לפסים אישיים. אני מקווה שכולנו מסכימים שגם היריבות לא צריכה להגיע למצבים של שנאה אלימותית, כגון שירים נגד תישרף בגיהנום, או שירי שואה למיניהם (גם על רבין שרו ככה ומה קרה?) גם אם זה נשמע כיף ומצחיק.

יש דבר אחד שממש עניין אותי בהודעה שלך אורי ואני באמת מעוניין לבדוק אותו לעומק.
כמה שחקני נוער יצאו ממכבי ב20 השנים האחרונות?

עברתי על סגל הנבחרת אותו מצאתי בוויקיפדיה והנה השחקנים לפי קבוצות נעורים:

בורשטיין - בני הרצליה
יובל נעימי - הפועל ירושלים
יוגב אוחיון - הפועל גליל עליון
יותם הלפרין - מכבי ת"א
רביב לימונד - אליצור נתניה
בן רייס - מכבי ת"א
עומרי כספי (אגב, זה השחקן הזה מליגת הכדורסל האמריקאית) - מכבי ת"א
דייויד בלו - לא נחשב תכלס
גיא פניני - מכבי ת"א
ליאור אליהו - עירוני רמת גן
אלישי כדיר - עירוני רמת גן
יניב גרין - בני הרצליה
עמית תמיר - הפועל ירושלים
(אורי קוקיה - הפועל ת"א (עד גיל 16 במכבי רחובות
(רוברט רות'בארט - (לא נחשב
לסיכום: 4 שחקנים ממכבי, 2 מהפועל ירושלים, 2 מבני הרצליה, 2 מעירוני רמת גן ועוד כמה מכל הארץ. שניים מאמריקה.

עכשיו דיברת על 20 השנים האחרונות, אז בוא נדבר על 40 השנים האחרונות בהם שמעון מזרחי במכבי, ואלו 40 שנה בהם מכבי הייתה מונופול ברור לידיעתי.

אלו הקלעים הגדולים של הנבחרות לאורך השנים:
אוותר על שחקנים שגדלו בארה"ב, שחקנים שצוינו למעלה ועל שחקנים ממש עתיקים (נולדו לפני הביטלז)י

דורון ג'מצ'י - רמת גן
נדב הנפלד - רמת השרון
מוטי דניאל - הפועל חולון
תומר שטיינהאור - מכבי חיפה
מאיר טפירו - אליצור קרית אתא
דורון שפר - הפועל גבעתיים
גור שלף - הפועל גבעתיים
עדי גורדון - מכבי חדרה
עודד קטש - מכבי ת"א
עידו קוז'יקרו - הפועל גליל עליון
דורון שפע - הפועל ירושלים

אז חוץ מהפועל גבעתיים אף קבוצה לא מגיעה לשני שחקנים.
כרגע המצב הוא - 5 שחקנים ממכבי, 3 מרמת גן, 3 מירושלים, 2 מגליל, 2 מגבעתיים (וגם אני, ראוי לציין, למרות שלפני גיל 16 הייתי בגבעת שמואל!), ועוד הרבה מכל מיני מקומות.

אז התשובה לשאלתך, אותה שיניתי מעט, היא 5 שחקנים ישראלים גדולים יצאו ממכבי מאז שהיא מונופול. וזה בלי להחשיב את מיקי ברקוביץ' שגדל במכבי ו"נחשב לכדורסלן הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים" לפי וויקיפדיה (זה לא מקור מהימן אבל ייזקף לזכותו הישג הנבחרת הגדול ביותר אי פעם - כסף באיטליה 79)י

ברשותכם אוסיף עוד נתון. מעט מאוד שחקנים ישראלים היו קרובים להגיע לליגת הכדורסל הטובה בעולם. אלו שאני יודע עליהם שהיו איכשהו קרובים (בסדר כרונולוגי) היו ברקוביץ' (שמעתי אותו בראיון אומר משהו על זה), הנפלד [גיששו אחריו לאחר תקופת מכללות נהדרת - נדב דה דאב (היונה) למי שלא מכיר], שפר (הישראלי הראשון שנבחר בדראפט), עודד קטש (שכבר חתם בקבוצה, לצערו בדיוק בעונה בה הייתה שביתת שחקנים מה שהוביל אותו לפנא) יותם הלפרין וליאור אליהו (נבחרו בסיבוב השני של הדראפט), וכמובן עמרי כספי, הישראלי הראשון שנבחר בסיבוב הראשון ושיחק ואפילו קלע בנ.ב.א.
אגב, אשמח אם תתקנו אותי ותבשרו לי על עוד שחקן שהיה קרוב לנ.ב.א שלא חשבתי עליו.

מתוך הרשימה המאוד מרשימה של השחקנים הללו, ישנם 4 שחקנים שגדלו במכבי ת"א ושניים שלא. הרשימה הזאת מראה לדעתי שבמכבי יש את הכלים הנכונים לקחת שחקן ולגרום לו להגיע לפוטנציאל, אבל, אני בהחלט מסכים שמכבי יודעת טוב מאוד גם להרוס שחקנים (יואב ספר!), ובאמת יכול להיות שאם לכספי לא היה את אבא שלו הוא לא היה מגיע לאן שהוא הגיע. האם היה מגיע להישגים אם היה מתחיל לא במכבי?

לסיום סיומת, אני מאוד מצפה לשמוע מה יהיה עם שחקנים ממש צעירים שגדלו במכבי ת"א כמו כרמל בוכמן ונמרוד טישמן שהלכו לשחק במכללות, ורייס שכבר הגיע לנבחרת, ויש גם שחקנים שעוד לא הגיעו לפוטנציאל כמו בן שימול, דניאל גור אריה, יוני ניר ואלכס צ'וברביץ' שהגיע למכבי בגיל 19 כדי ללמוד את יסודות הכדורסל ועכשיו משחק בספרד
(כל זה מאתר ספסל - (http://www.safsal.co.il) מאוד מומלץ)
נגמרו התווים, מקווה שנהניתם כמוני, בואו נשמור על דיון ענייני ולא אישי...

From: Ehud

This Post:
00
144802.264 in reply to 144802.263
Date: 5/12/2011 2:51:30 AM
Overall Posts Rated:
274274
באמת דיון מעניין
כאוהד מכבי אני יכול להגיד שלא באמת איכפת לי אם אוהדי הפועל מעדיפים את פנא עלינו - זכותם.
אני באופן אישי שמחחתי שהפועל ירושלים לקחו את הגביע האירופאי שלהם, אבל הכל סובייקטיבי.

אני יכול להגיד שבפיינלפור בבארסה היה אפשר לשים לב לכמה דברים

כל המקומיים היו בעדנו בחצי גמר וזה כי שיחקנו נגד ריאל מדריד. אבל חייבים לציין שהיריבות בין מדריד לבארסה לא קרובה ליריבות בין מכבי להפועל (ירושלים או תל אביב) - שם לא מדובר באוהדי כדורסל או כדורגל, פשוט מדובר בקטלונים ששונאים מדרידים ולהפך. זה עיניין של מלחמות, דיכוי וסיפורים היסטורים מרחיקי לכת - לכן זאת לא השוואה נכונה.

דבר אחר ששמתי לב אליו הוא שגם אם אוהדים למינהם בארץ ירצו או לא, אנחנו יצגנו שם גם את מכבי וגם את ישראל - לא בצורה שונה מידי מאיך שפנא ייצגו את יוון.

שרנו את התקווה בשמחה גדולה

וחזרה לנושא - ממולץ לראות את הראיון של שמעון מזרחי אתמול במתמסרים עם רון קופמן.
להגיד שמכבי הרסה את הכדורסל בארץ זאת חמלאות גדולה והפתרון הקל לכל האוהדים הממורמרים לצאת נגד הקבוצה החזקה. כי האמת כואבת וזה התירוץ הכי קל לכשלונות של כמעט כל המנהלים של הקבוצות השונות לאורך השנים...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: GM-Arbelon

To: Ehud
This Post:
00
144802.265 in reply to 144802.264
Date: 5/12/2011 5:10:22 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
נכון, גם אבנר קופל יגיד את זה. דני קליין בהחלט יגיד שהניהול של מכבי ראוי לשבח. יש עניינים מוזרים עם השיפוט ללא ספק, וגם בעייתיות רצינית עם כל מה שקשור למוני פנאן...

Advertisement