Pa ja cijele sezone imam feeling da ti Boras čist ok pokriva poziciju niskog krila...osobno mislim da bi više profitirao s još jednim kvalitetnim bekom...jer ti ovaj Volavec previše pušta, a i ove zvijeri pod košem su ti gladne lopti, pa bi gledao prvenstveno na obranu i dodavanja.
mislim da imash pravo, Boras je Ok kao SF al samo ak igram inside offense, jak je na svim unutarnjim pozicijama, pusiona je za vanjsku obranu;
pozicija dvojke je definitvno veci problem, Volavec je tu samo zato kaj ima malu placu, dugo mi je u klubu i zasluzio je penziju kod mene :) bio mi je super u nizim ligama;
eh sad, definitvno mi treba dvojka sa jakom vannjskom obranom i dodavanjima, imash pravo; al volio bih i jednog konkretnog SF-a imat pa da budem opasniji u vise taktika i kombinacija napada.
dodatni problem je sto ne znam vise sto trenirati, Vucicu bi placa mogla skociti u nebesa uskoro, to mi se ne svidja a tak mi je zao prodavati ga, ako ga zadrzim ne znam da li cu uopce imati financijsku konstrukciju za kupovanje kvalitetne dvojke.
moram pricekati draft da vidim dal cu kaj ubosti vrijedno treninga, a onda vidjeti...heh
btw josh jednom sretno u prvoj ligi, uopce ne sumnjam da ces tamo zavrsiti nakon play-offa :)