Та і я про те ж!))) Скільки довелося про Рудакова розмовляти-сперечатися.;) І якби не ті розбірки, то і він би певно загубився, і Мелащенка у молодіжці не було б. А в головного таких власників гравців десятки!!!
По старшим досвіду не маю, а от по молоді певний є. Колись, ще у третій, відхопив піся драфту хорвата одного. Файний малий - 18-198-6, всі нижні 6-7, верхні теж норм як на ВФ-Ц новачка. Майже одразу мені їхній тренер написав, що і як я буду йому тренити. Та нічого і ніяк! Брав на місце у 2-3 ланці великих. Він відповів, що дуже шкода, бо гравець мав всі шанси до молодіжки за пару сезонів потрапити. Як трохи подумав, та й продав його. Ну нащо людям капості робити коли можна цього уникнути. Щоправда ізраїльтянин що купив та хлопця до відповідного рівня й не довів, та то вже його з хорватами клопіт. А на ту позицію я потім придбав Мартика і Тименка (ще раз про відсутність українців принаймні для бекапу). Якби не той тренер, і їх би в мене не було, і той хорватьский малий би зкис за пару сезонів і відправився б у ретайрінг.
Доречі, ще один суттєвий плюс іноземця як потенційного тренера збірної - володіння мовами. Ми з Грулло, думаю, якось порозуміємося.;) А він, в свою чергу, з англо- та іспано-язиними менеджерами зможе вільно контактувати (не знаю, може у нього і ще якісь мови в арсеналі присутні).
Мерман, моя тобі щира дружня порада. Перш ніж за нашу націоналку братися спробуй свої сили деінде, з націоналкою чи навіть молодіжкою нижчого рівня. Аби і досвіду піднабратися, і сили свої "в бойових умовах" тверезо оцінити, і результат загалу продемонструвати. Бо це ж не клуб, який на тиждень-другий можна залишити на автопілоті з мінімумом уваги і заходами на 5хв. Зі збірною треба працювати весь час, навіть коли його не має. А там, як у відомій пісні "від прораба і до міністра доростеш".;)
Сорі за "многобукв".:) Та тема ж непересічна.
Last edited by Tony Stone at 10/17/2014 10:11:40 AM