ברגע שקבוצות משחקות בגביעים אירופאים אני מעודד אפילו את הפועל תל אביב בכדורגל את רוב המשחקים של הפועל ירושלים בכדורסל באירופה אני רואה גם כן ורוצה שינצחו
כל אחד ומה שמתאים לו, אני רואה את הדברים שונה, מכבי פגעה בקבוצה שלי כל כך הרבה פעמים (ולא בדרכים כשרות) אין לי שום סיבה לאהוד אותה בשום מסגרת
בנוגע למכבי הרסה את הכדורסל זה בולשיט הכדורסל בארץ הרס את הכדורסל בארץ ומעדיפים לנסות להוריד את הקבוצה היחידה שעושה מה שצריך לרמת הליגה במקום לנסות להעלות את הליגה ולראות מה מכבי עושים נכון ולעשות אותו דבר זה נראה לך הגיוני?
מכבי היא מונופול בכדורסל הישראלי, זה מה שהרס את הכדורסל, מכבי מצליחה כי יש לה הכי הרבה כסף
כמעט כל אגודת כדורסל שניה באזור המרכז שייכת למכי ת"א, וכמה שחקני נוער יצאו ממכבי ב20 השנים האחרונות? לפי מיטב זכרוני רק גיא פניני שנזרק והוחזר רק אחרי שהוכיח את עצמו בקבוצות אחרות ועומרי כספי שאם אבא שלו לא היה מתעקש על סעיף בחוזה שמחייב לתת
לעומרי דקות הוא עד היום היה על הספסל של מכבי
וכמה שחקנים נקנו ע"י מכבי, ישבו שנתיים או יותר על הספסל וגמרו את הקריירה, הנה כמה שמות: דרור חג'ג', יניב גרין, תומר שטנייהאור, יואב ספר, אלעד סביון, ליאור לובין, והרשימה נמשכת, אם זה לא הרס של הכדורסל בארץ אני לא יודע מה כן
תפסיקו להיות שונאים של קבוצה אחת תתחילו לאהוד את הקבוצה שלכם למען האמת זה ממש מצחיק שאתם לא מסוגלים לאהוד את הקבוצה שלכם ומה שמחזיק אותכם בלילה זה העובדה שקבוצה אחרת נכשלת נו טוב מה אפשר לצפות כבר?
אני שונא את מכבי, זה נכון, אבל מה שכתבת פה זה ערימה של שטויות
אני כבר שנים לא מפסיד משחק של ירושלים, אם זה בליגה או באירופה, אני משתדל ללכת לכמה משחקים שמתאפשר לי (אני לומד בדרום, ובמקור מהמרכז), משחקים של היורוליג אני בקושי רואה, כי זה לא מעניין אותי אני מעדיף לראות משחק אנ.בי.אי טוב מאשר מכבי נגד קבוצת יורוליג דרג ג
היום אני אשב ואראה את הגמר, ההבדל הוא שבניגוד לרוב אוהדי הכדורסל בארץ אני ראיתי כל גמר יורוליג בשנים האחרונות, לא רק את אלה שמכבי השתתפו בהם