Žal je na drugi tekmi EP prišel še drugi poraz, tokrat proti Hrvaški:
(36498)Pripravljenost naših notranjih igralcev je bila tokrat res odlična (vse pohvale lastnikom

), žal pa resnično peša naša zunanja linija in tako sem mogel vpoklicati 20-letnega Potiska, ki pa se kot PG ni zelo znašel. Glede na nevtralno taktiko sem pričakoval, da bo večjo vlogo odigral vsaj center Mikelj, a na koncu je večino metov porabil Benčič, ki je sicer s 27 točkami dosegel lep točkovni izplen, a je porabil veliko napadov. Je bil pa realno tudi edini močnejši od svojega nasprotnika, verjetno kljub slabi pripravljenosti.
Od Hrvatov je navdušil predvsem Zvonko Urbanek
(36377821), ki je dosegel 25 točk in 13 skokov. Igralec, ki ima pri plači 40k očitno razvite tudi sekundarne skille, takega se zagotovo ne bi branili tudi pri nas

Stanje v naši skupini je trenutno tako, da imajo Hrvati, Čehi, Nizozemci in Španci dve zmagi, Albanija, Malta, Andora in mi pa dva poraza. Tudi naslednji dve koli bosta prinesli tekme favorita in outsiderja.
Nič, na začetku sem ob pregledu sporeda itak v uvodu pričakoval poraze, a sedaj me začenja vse skupaj jeziti, ker za nazaj vedno vidim, kaj sem naredil narobe

Čehi so danes seveda spet igrali z levo roko mi pa ne, a seveda predaje ne bo. Sploh ob dobri pripravljenosti igralcev, ki lahko igrajo na pozicijah PG, SG in SF bi lahko presenetili. Tako da predvsem lastnike Benčiča, Verhnaka, Jakovca in Žmaka znova naprošam, da malo popazijo na minute.