BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №6

[NT] Україна №6 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
288486.235 in reply to 288486.234
Date: 10/31/2017 9:52:29 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Усім дякую за хороші слова. Тепер опишу трохи ситуацію перед матчем. Глянувши форму хорватів, і нашу, я зрозумів, що грати щось внутрішнє це явно поганий варіант, так як у них великі практично в ідеальній формі, + домашня поляна, + велика вірогідність угадайки від їхнього тренера, як він пробував вгадувати турків.
Якщо Щит/Внутрі відпадають, тоді збалансовані тактики, окей швидкий розіграш, атака без акценту, і багато кидків для нас при тому що я вважав що програємо підбори це було би смертельною помилкою. Позиціонка, тактика без акценту, збалансований розіграш, варіант хороший, але я хотів акцентовану атаку, тому відкинув цю тактику.
Ізоляції, це тактики не стабільні, (така моя особиста думка) і тому я відкинув їх. До вірного, не думаю що в хорватів є дирка на будь-якій позиції. Тому залишалися лише зовнішні варіанти тактик, кидки залеку через темп відкинув зразу. Залишилась карусель, яка я приблизно знав як працює, і прінстон, який я так і не потестував (якщо мене память не обманює). Для каруселі, на мою думку у нас була недостатня форма в малих, і тому я вирішив ризикнути і зіграти прінстон.
В захисті вирішив не видумувати, тому персоналка, я очікував від Хорватів Щит чи Внутрі, тому поставив угадайку на внутрішній акцент, в підсумку не вгадав, але маю підозру що нам це сильно не зашкодило, і не вплинуло кардинально на матч. Ставив угадайку тільки через те що вирішив що якщо вгадаю то це допоможе, а якщо не вгадаю, то нема різниці як програти -5 чи -10 чи -15.
В суботу був довикликаний (33080700) Іван, типу для підсилення внутрішньої атаки, але і для захисту. Ну і надіявся що хорват попробує нас вгадати, але він не ризикнув.

Про матч описувати не бачу сенсу, після старту 10-2, ми віддали відрізок 0-14. І увесь матч програвали з різницею від -10 до -20. Однак в третій і четвертій ми трошки скоротили, і за 3 хвилини до кінця почали тотально зажимати хорватів, за 1 хв до кінця -5, триочковий, -2 атака невдала в хорватів, наша невдала 3 очокова спроба, підбір і на останній секунді Мартюк кидає трьоху з кутика і це +1. Фантастична перемога і дуже важлива в турнірному плані.

Під час матчу спілкувався з тренером хорватів, то за його словами в них найсильніший гравець їх Лф (що накидав найбільше очок нам ) має суму скілів 144. ( у нас максимум 136 для порівняння) і ще по деяких позиціях то у них десь від 130 до 140 усі, тобто персонально їх гравці сильніші наших будуть. Хоча їх в ББ 195+ команд а нас 125+, нам є над чим працювати.
Також хочу додати що нам пощастило в даному матчі, особисто на мою думку, зіграй Хорват не ізоляцію, а Щит чи Карусель (тобто щось акцентоване) то ми би програли, Як я і казав ізоляції, це дуже не стабільні тактики, які можуть і зробити чудо, а можуть і спортити все. Тут треба мати специфічний склад, і розуміти як працює вона, я не можу сказати що до кінця впевнений що знаю як вона працює.
Після тренування на жаль не було апів у наших збірників. Однак дякую усім за хорошу форму усім власникам збірників і в підсумку це дало можливість нам перемогти.
Ми змогли піднятися трохи в рейтингу збірних на 25 позицію, і я надіюся зможемо ще трошки піднятися. Також у Втішному турнірі у нас на даний момент 8 позиція з 14 непереможних команд, що я вважаю хорошим результатом.

Наступним нашим суперником стане збірна Алжиру, це не топова збірна, але як я уже казав не потрібно недооцінювати будь яку команду, щоб не мати потім проблем.
Після Алжиру, матимемо виїздний матч в Японію, перший матч у нас за 40 сезонів ББ, буде цікаво бути первопроходцем
А далі принциповий матч, як для мене так і для нашої ситуації і наших планів у турнірі, звичайно я зроблю все щоб добитися результату з Словенцями, але я дуже прошу всіх розрахуйте тренувальні хвилини і підготуйте гравців щоб по можливості у всіх була ідеальна форма за 2 тижні, це дуже важливо.
Дякую усім за увагу і до наступного понеділка!

From: Nemos

This Post:
00
288486.236 in reply to 288486.235
Date: 10/31/2017 12:42:52 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17401740
вітаю і дякую за огляд. як і було раніше - ти прущий)) єдине, що попрошу, опиши як склад ти виставляв на кожну позицію? була напівпуста розстановка?

From: Tiger

This Post:
22
288486.237 in reply to 288486.235
Date: 11/1/2017 3:38:20 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18811881
Second Team:
Utopia Tigers
Глянувши форму хорватів, і нашу, я зрозумів, що грати щось внутрішнє це явно поганий варіант, так як у них великі практично в ідеальній формі

форма влияет на атаку и не влияет на защиту, так что эта причина не релевантна )

Під час матчу спілкувався з тренером хорватів, то за його словами в них найсильніший гравець їх Лф (що накидав найбільше очок нам ) має суму скілів 144. ( у нас максимум 136 для порівняння) і ще по деяких позиціях то у них десь від 130 до 140 усі, тобто персонально їх гравці сильніші наших будуть.

сумма скиллов не обязательно говорит о том, что игрок сильнее на данной позиции. всё таки важно их распределение и играемая тактика. да, я понимаю, что в сборной у хорватов сомнительно наличие криво раскаченных игроков, но они вполне могут не подходить под тактику и позицию...

Також хочу додати що нам пощастило в даному матчі, особисто на мою думку, зіграй Хорват не ізоляцію, а Щит чи Карусель (тобто щось акцентоване) то ми би програли

сыграй они щит - попали бы под угадайку. ассистов и так было дофига... процент бы однозначно вырос, но имхо не кардинально, поэтому матч был бы таким же рэндомным. сыграй они карусель... тут мало данных

поставив угадайку на внутрішній акцент, в підсумку не вгадав, але маю підозру що нам це сильно не зашкодило, і не вплинуло кардинально на матч.

безусловно угадайка повлияла на результат. без неё не мы бы искали баззер, а ховаты, и последнюю минуты мы бы смотрели за фолами в нашем исполнении. а если ты таки прав, и нам оччень подфартило с рэндомом, то без угадайки нам нужно было бы меньше надеяться на рэндом. это я не к тому, что не надо было её ставить, это я только к выводам придираюсь ))

From: g0rd0n

This Post:
00
288486.238 in reply to 288486.237
Date: 11/1/2017 3:46:17 PM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19211921
форма влияет на атаку и не влияет на защиту

Откуда инфа? Я не знал о_0

This Post:
00
288486.239 in reply to 288486.238
Date: 11/1/2017 4:44:19 PM
Dynamo Kyiv
Superleague
Overall Posts Rated:
651651
я думал, наоборот)

Борітеся - поборете!
From: GM-Armin

This Post:
00
288486.241 in reply to 288486.236
Date: 11/2/2017 10:05:33 AM
Overall Posts Rated:
14581458
вітаю і дякую за огляд. як і було раніше - ти прущий)) єдине, що попрошу, опиши як склад ти виставляв на кожну позицію? була напівпуста розстановка?

В пм поясню, в мене ж мають бути якісь свої тренерські секрети, взяв так і все вам розказав, ага))))ще фарт закінчиться)))
Ту Тігр,
Тааааа я ще буду спорити з тобою за виграшний матч по кожному пункту, ото мені нема чим зайнятися, і писати стіни тексту) Не поведусь на твої провокації

From: Tiger

This Post:
00
288486.242 in reply to 288486.241
Date: 11/2/2017 2:49:51 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18811881
Second Team:
Utopia Tigers
я ж не по матчу. а по твоим выводам. которые могут сказаться на других матчах )))

This Post:
11
288486.243 in reply to 288486.240
Date: 11/2/2017 3:01:58 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18811881
Second Team:
Utopia Tigers
@и другим
что значит не логично? не соответствует реальности? а при чем тут реальность к бб? что вообще такое форма? в реальности - это твое состояние. плохое состояние - всё ухудшается, и двигаешься медленнее, и реакция, и всё. а тут? как разрабы придумали, так они и заложили... источник не покажу. я не помню было ли официальное подтверждение от ббшников. а искать на форумах когда эти вопросы обсуждались... увольте )
по наблюдениям было выяснено, что индивидуальная форма влияет на атаку игрока и (практически) не влияет на защиту. командная "форма" (энтузиазм) влияет на защиту и (практически) не влияет на атаку. это легко проверить во время первых двух недель сезона. или бывали случаи (в том числе у нас в сборной. только не помню в какой), когда игрок в низкой форме (не 7, ниже. 4-5) выходил играть и не был дыркой в защите, хотя полностью лажал в атаке
насколько 100% разделение - этого есессвенно неизвестно. может форма и добавляет к защите, а энт в атаке. но значительно меньше, чем наоборот

This Post:
00
288486.244 in reply to 288486.235
Date: 11/3/2017 6:05:52 PM
Overall Posts Rated:
261261
Задля повного Прінстона, як на мій погляд і досвід, трохи не вистачало ЛФа з непоганими дальніми. Може не довелося б до останньої секунди тягнути та Мартюку Стоктона вгероювати.)))
Ту Тигра по форме-энту. Без верифицированной цитаты не поверю, что там оно так, а там эдак. Что-то типа 35-45/55-65 может, но не 10/90. Сдается мне там скрытых факторов есть в этот соус. Про фолючесть уже переписанно немало, но вон на того же Рудакова глянуть - настроение/стабильность не то что налицо, на всю грудь крупными буквами. Думаю, разрабы и сами не очень точно представляют, как движок работает. Тем более если разные люди в разное время в нем колупались. Так что раскладки раскладками, а помолиться (кто практикует) перед игрой Святому Рандому всегда полезно будет.)))

Last edited by Tony Stone at 11/3/2017 6:25:30 PM

From: GM-Armin

This Post:
11
288486.245 in reply to 288486.243
Date: 11/4/2017 6:22:18 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Тепер пішло невдячне покоління менеджерів укр ББ))) Колись якщо хтось вилазив на форум і питався, і йому відповідали, він на слово вірив і дякував, і вже все інше на своїй шкурі тестував, а тепер, дай точні цифри, тицьни пальцем в правила, чи в слова ББшніка, докажи, і всерівно лишишся дураком

Advertisement