BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 12

Sezona 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135907.235 in reply to 135907.234
Date: 5/18/2010 4:12:48 PM
Overall Posts Rated:
2020
hmmm, ne bi se baš složio sa tobom i kivanom....u pravu ste da jesu lošije financije, ali ne toliko koliko su bile recimo prije 4-5 sezona kada nisi mogao preživiti sa plaćama od 150k (ja znam jer sam preživio tu kalvariju).....sada ipak mislim da se može dobro živjeti tamo sa takvim plaćama, još plus što kad se vrati u drugu bit će mu puna dvorana cijelu sezonu....iskreno mislim da se ne isplati biti u drugoj i patiti se oko 6-7 mjesta, rađe prodam skupe igrače (skupe igrače po plaćama) i odem u treću pa treniram i igram kako hoću pa kad se vratim svake godine bar u play off, mislim da bi to trebao biti cilj......ipak to je samo moje mišljenje, treba odvagati....

From: Kivan

To: M.J.
This Post:
00
135907.236 in reply to 135907.235
Date: 5/18/2010 4:21:15 PM
Overall Posts Rated:
3838
ja uvijek pucam na vise

nije meni dosta sjedit u drugoj recimo i tako malo u playoff pa ispadat u njemu il nesto

ja cu sljedece sezone past u drugu, a imat cu place neznam, 450-480k
bankrotirat cu

From: M.J.

This Post:
00
135907.237 in reply to 135907.236
Date: 5/18/2010 4:33:43 PM
Overall Posts Rated:
2020
ma slažem se da treba pucati na više, ali drugo je kad ti igraš u prvoj i ispadaš pa uzmeš milju svake druge sezone ili igraš play off sa neznam 17-18 pobjeda u sezoni, ti puniš arenu, a neko ko je non-stop na ispadanju, niti može zaraditi na areni niti su mu općenito navijači zadovoljni.....neznam preživio bi ja sezonu u drugoj da sam na nuli, ako bi mi to garantiralo da ću sljedeće sezone završiti u prvoj.....ma nećeš bankrotirati, ako nije velečasni nećeš ni ti, ne boj se :)...prva liga vraća izgubljenu lovu:))

This Post:
00
135907.238 in reply to 135907.237
Date: 5/19/2010 8:40:59 AM
Overall Posts Rated:
22452245
ali ak padneš u treču kajmisliš da ti buju navijači zadovoljni i buju punili dvoranu bez beda buju frišku figu , neznam nismo to prošli pa neznamo ali pogledaj malo one koji su pali iz druge u treču morali su pola ekipe prodati da bi smanjili plače da izađu iz minusa i teško se oporavljaju i još ak dođeš u neku treču di su isto tak nabrijani protivnici ko tu nebuš se sam tak prošetal i opet vratil u drugu bez muke , ipak je lakše preživiti pad iz prve u drugu jer se u prvoj nakupiš love i onda tu jednu sezonu trošiš to što si zaradio ali u drugoj nemreš baš toliko zaraditi da bi bez prodaje opstao u trečoj............hm,hm, ja to nikad ne bi9 probavao pa dosta mi je 5 sezona bilo u trečoj a mislim i tebi 6 da bi se sada vračali nazad u treču, ja mislim da možeš puno brže napredovati u drugoj nego u trečoj, to je samo moje mišljenje , nemora biti i točno

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
135907.239 in reply to 135907.237
Date: 5/19/2010 8:50:11 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48344834
Vidim da me se prozivalo ranije...zato sam imal problema s štucavicom...;-)
Bih stalno u gužvi zadnji tjedan...stigel sam se ulogirati tek toliko da bacim pogled na rezultate i stavim igrače na prodaju...
Vidim da se vrti tema 'kanta za napucavanje u jakoj ligi ili gazda u ligi niže'...
Nije više niti ta milja koju dobiš za ulazak u 1. ligu nešto posebno...realno za to nemožeš kupiti igrača koji bi ti bio od pomoći tamo...
Za to nemožeš kupiti ni igrača koji bi bio od pomoći ni kod nas u drugoj ligi...
E sad kad si već kanta za napucavanje posvetiš se podmlađivanju momčadi, kupu i treningu sa miljom u đepu...ionako ti ništa drugo ne preostaje...
Bilo bi lijepo jednu sezonu se družiti sa 'velikim dečkima'...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
00
135907.240 in reply to 135907.239
Date: 5/19/2010 9:02:34 AM
Overall Posts Rated:
3838
ja jako lose stojim u prvoj
zadnji sam trenutno, i uglavnom gubim
no svejedno iako imam samo 3-3.5 loptice prosjecno na fan survey, punim dvoranu od 15000 mjesta sa cjenama na nekih 95% maximalne vrijednosti, i vise za neka mjesta mi je jedan manje od maksimuma
i to jako dobre pare nosi
ako se padne, onda em manje ljudi dolazi jer je niza liga, em manje ljudi dolazi jer je nizi fan survey zbog lose prosle sezone
em manje od tv prava em manje od merchandise

trenutno zaradjujem jako dobro, u velikom plusu sam tjedno, al kad padnem bit cu sretan ako tjedno budem na +/- 10k

to automatski onda znaci i odredjenu stagnaciju, dok ce ostale momcadi napredovat
ja sam sretan sto sam u prvoj jer se mogu lijepo ojacat u njoj, i onda u sljedecoj sezoni samo se potrudit da budem u bilo kakvom plusu i vratit se u prvu. no svejedno cu bit jaci nego da nisam usao u prvu zbog te tjedne zarade i dodatnog miljona, sto zbrojeno zajedno se itekako osjeti

This Post:
00
135907.241 in reply to 135907.240
Date: 5/19/2010 9:22:12 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48344834
Da...druga liga je postala koma...zarada je smiješna a preskupi igrači ju cijelu popapaju...a sa svim tim skupim igračima opet nemogu konkurirat za vrh, a godine im idu i lagano ću morati razmišljati o podmlađivanju...
Prije par sezona sam imao samo jednog igrača sa preko 10k plaće i opet sam manje-više bio tu gdje sam i sad...napredak =0...
Lijepo se ovako igrati iz sezone u sezonu, ali pitam se gdje će mi plate otiči slijedeće sezone...
A ja se još i vežem za igrače starosjedioce...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
00
135907.242 in reply to 135907.241
Date: 5/19/2010 10:18:51 AM
Overall Posts Rated:
3434
Razlika je danas i prije 3,4 sezone. Igra se širi i više je igrača pa se tako i povećava broj kvalitetnijih suparnika.
Prijašnji sezona se moglo kako tako i trenirat mlade u drugoj ligi,al danas sve teže šta je i logično.
Postoji 4. i 3. liga di se treniraju mladii i pripremaju za jače prve dvi lige.
Neodgovara ni meni puno toga. Ipka mislim da je dobro postavljena igra. Ako misliš trenirat nećeš baš tako dobro ić kroz kup ili nećeš u ligi dobro proć ako se okreneš Kupu i obratno.Triba dobro razmislit šta napravit i to je dobra stvar.
Ispadanje iz 2. u 3. ne isplati se jednu sezonu.

Ja san otiša u 3. ligu i osta san dvi sezone. mislin da sam triba ostat bar 3 sezone.
Stvorio bi odlične igrače bez da se šlepan kroz ligu
Zarada je bilo pristojna (dobra) (liga + kup)
Broj navijača bi mi danas bio veći - zbog lošijih rezultata i broj navijača sporije se penje

ugl. 3. liga ne donosi ništa pozotivno jednu sezonu. dvi već nekako i ima smisla ako se oće pripremit ekipa za ulaz u 2.ligu
Ja bi to tako napravio ,a i već jesan :o)

This Post:
00
135907.243 in reply to 135907.225
Date: 5/19/2010 10:42:31 AM
Overall Posts Rated:
22452245
evo završilo i zadnje sučeljavanje sa protivničkom konfom i opet smo ih dobili 6-2 da nije MAXA i ŽIRAFA stvarno ona druga konfa nije vrijedna ni spomena , a tak se i ponašaju svi osim M.J. koji ipak tu i tamo baci koji komentar svaka čast a ostali stvarno nisu vrijedni da ih spominjemo.Evo rezultata utakmica::

18.5.2010 18:00:00 KC Pirates Mala Truba 72 - 101
--mala truba je to dobio bez problema, ali ne kužim ja njega koji je njegov cilj ima 10 milja sigurno na računu ak ne i više i opet prodaje sve igrače, da je meni ta lova i takvi igrači koje on ima , ja mislim da bi bio u vrhu prve lige a ne životario ovdje u drugoj ligi.Čak ni lokardu mi ne bi bio problem za pobijediti, jednostavno bi se prošetao ovom ligom u čak bi bio u vrhu prve lige,još ga uvijek ne kužim.................
18.5.2010 18:00:00 KK Žirafe KK ENDURO 98 - 78
-- moj kolega M.J. je to priveo kraju bez problema ali uz veči trud
18.5.2010 18:00:00 MAX BEARS SANAC 107 - 94
-- jebate SANAC da si odigrao normal mislim da bi možda i dobio, pa on se više trudio i jedva te dobio
18.5.2010 18:00:00 Springfield Bulls KK Lokarda 75 - 108
--Velečasni to laganini bez beda dobio
18.5.2010 18:00:00 Jugoplastika Hvar Critters 78 - 101
-- Ray Barone je i onako rekao da on nikom neda bodove u svom dvorištu i nije ih dao.....
18.5.2010 18:00:00 Zvijer-zmaj kk ponko 112 - 123
-- ponko je bez greške odradio ovu tekmu sa Zvijeri i dobio ga bez problema.........

a sad dvije tekme za koje je plutoni rekao da buju neizvjesne, stvarno su bile neizvjesne, sad mi je žal kaj nisam stavio laganicu,i ja sam stvarno seljo beljo stavim laganice protiv onih protiv kojih nebi trebao a onda pušem i na hladno i onda protiv kladioničara u zadnji tren ipak stavim normal jer oni su moš mislit opaki pa me bilo strah baš sam seljak, neka mi oproste seljaci ak sam ih uvrijedio svrstavanjem sebe u njihove redove
18.5.2010 18:00:00 Olympiacos Pulaeus KK Plutoni 68 - 98
- Olympicos je fasovao porciju od plutona, i to je tebi bila neizvjesna tekma plutone, ja u petak sa njim igram u privatnoj ligi , pošto sam ga dobio več u našoj ligi tipujem na pobijedu i u privatnoj ligi iako opet igram kod njega u gostima, ah preslab je on
18.5.2010 18:00:00 Kladioničari dugave 68 - 95
-- zgazio sam Kladioničare ko klade nisu ni mojoj drugoj potstavi mogli pružiti neki veči otpor

From: Kivan

This Post:
00
135907.244 in reply to 135907.242
Date: 5/19/2010 11:00:36 AM
Overall Posts Rated:
3838
al opet oni koji izadju iz druge na dve tri sezone kad se vrate nece bit konkurentni za prvu ligu jer ce oni koji u prvu upadaju i ispadaju ce se stalno ojacavat
i ne mislim da je nemoguce trenirat mlade igrace u drugoj ligi
imas 2-3 od 20-21, vec formirane ok koje pojacavas i dva mlada od recimo 18 i da se to lijepo trenirat pa nakon sezone zamjenit kojeg i kupit jace na pozicijama koje ne treniras

This Post:
00
135907.245 in reply to 135907.244
Date: 5/19/2010 11:40:43 AM
Overall Posts Rated:
22452245
daju se i te kako trenirati igrači u drugoj ligi, evo ja treniram našeg potencijalnog kandidata repke na jednoj trening poziciji i uz njega mi i ostali dobivaju i treninge po dva svaki tjedan, a i evo ne stojim loše na tablici, kak sam na početku kad sam upao u ovu ligu, a i ja sam bio 5 sezona u 3 ligi pa sam se tamo pripremao za drugu ligu da tamo ostanem a ne da plešem samo jednu sezonu, jedino kaj me sad ovaj pad cijena igrača malo bacio u nazad, jer svi koje sam kupio su im sad pale cijene , jedino možeš zaraditi na mladim igračima ak ih jeftino kupiš treniraš i onda prodaš jedino je tako moguče više zaraditi , a i imam prokletu sreču da na svakog igrača za kojeg se ja zapalim zaljepi se neki frik pun ko brod pa mu digne cijenu u nebo

Advertisement