לדעתי הוא יכול להיות אחד הסמולים האדירים ביותר במשחק! אחד על אחד עובד מצויין גם בגובה של 2.06. רן באס בגיל 24 עלה בחדירה ושליטה פעם במשהו כמו 4-3 שבועות כ"א, אז בטח שבגיל 18 העליות הן לפחות פעם בשבועיים. נתוני ההגנה שלו מצויינים, והבעייה היחידה שאני רואה אצלו היא זה המסירה, אבל גם היא תלך לא רע אם להתעזר בהרבה סבלנות. לגבי תכונות הפנים בכלל אין מה לדאוג. הן עולות כמו טיל גם בגילאים מאוחרים יותר.
בקשר לאימונים, אני אישית הייתי מתחיל בה"ח עד 12-13, ותוך כדי גם הפנימית תעלה ל-8-9. אחרי זה עובר למסירות עד 10-11, ואז עובר לקליעה מבחוץ, גם עד 12-13, בקיצור כל האימונים הקשים.בגיל הרך. ואז עובר לאחד על אחד עד שיגיע .ל-12-13 בחדירה ושליטה, ורק אז עובר לתכונות הפנים
מעריך שעם אימונים כאלה (כמובן שהם צריכים להיות אופטימליים, כלומר עמדה אחת או 2 בתכונות שאין אפשרות לאימון עמדה אחת), בגיל 25 הוא יהיה הסמול האולטימטיבי עם 12+ בכל התכונות, למעט החסימה, שהיא לכל הדיעות פחות חשובה מהשאר.
בקיצור יש לך פוטנציאל לנבחרת ביד. בהצלחה באימונים!