Доброго вечора усім.
Недовно завершився ще один матч НТ України проти збірної Ірландії. Стабільність, ознака класу???Так можна сказати про відсутність моїх превью, вибачайте, з превью, блін не встигаю ніяк.
Щодо матчу, я дуже задоволений результатом, оскільки ми зробили дуже хорошу різницю очок +65 (якщо я не помиляюся) ну і я нарешті потестував ту тактику, яку давно хотів потестувати. З проблемних питань, був виліт Снеткова, а отже нам був потрібен ще один гравець щоб закрити дирку, ним став легенда, Алекс Лукашук
(35622299) ідеальна форма, сума скілів 120+ і це все в сукупності робило його першим кандидатом. В підсумку, за 6 хвилин, 6 очок і каші він явно не спортив...Феноменом сьогоднішнього матчу можна сміло назвати І. Шаличева, і дати йому орден МВП, 5 триочкових, від нього, це дуже круто і несподівано, приємно несподівано.

Загалом 13-26 50% влучність, суперово, вигравли по усіх параметрах, навіть фолів взяли більше.
Суперника вирішив не вгадувати, щоб не забивати собі голову, і не думати про те що може не дати користі, а і нашкодити, угадувач я не супер мастер, хоча інколи щастить

Наступний суперник грізна і розлючена (сьогодні після поразки від Турків) збірна Хорватії, яка буде мати ще і домашню поляну, тому дуже попрошу цього тренувального тижня
не перегравати хвилин гравцям НТ. А якщо переграєте,
потренуйте будь ласка форму. Матчі проти Хорватів та Словенців є для нас ключовими, якщо ми плануємо увійти в Топ 5-10 збірних і як підсумок боротися за перемогу в даному турнірі. Тому я дуже сподіваюся на ваше розуміння ситуації.
Також усі хто хоче проаналізувати Хорватів, або порадити щось, або має геніальні ідеї, моя ББ-почта завжди чекає на ваші листи.
Ах ще забув додати, дякую за ап менеджеру Збараха, також у збірній були два дропи витривалості, тому не забувайте і цей скіл по можливості піднімати.
Також дякую усім за чудову форму перед сьогоднішнім матчем, дійсно було з чого вибирати, і всі молодці постаралися на славу.
На ринку є такий гравець
(39613547), якщо когось зацікавить, можна попробувати щось витренувати (хоча і ріст не ідеальний) але за 3-4 сезони може бути я думаю в НТ. Ціна, я думаю, більш менш, в розумних рамках.
Дякую усім за увагу і до наступного понеділка!