Вибачайте за відсутність так званого превью, вчора був зайнятий, і не мав доступу до компа, а сьогодні от недавно тіки інтернет появився, Воля кабель (вам привіт, задовбали ви уже).
Вчора достатньо впевнено +24 обіграли збірну Данії, яка вгадала нас, хоче це і не дивно, бо я ще в суботу вечером чи в неділю, не згадаю точно))) довикликав двох гравців:
1
(37246080) викликаний не тому що нам він був потрібен в даному матчі, а більше по тій причині щоб загравати його і піднімати йому досвід, так як він наше майбутнє, і зовсім згодом буде основним гравцем.
2
(34775421) новачок і дебютант, при своїй достатньо скромній зарплаті, має доволі солідну суму скілів, і його заявка зразу в основу це мій аванс довіри до його власника і велика надія на те, що його прподовжуватимуть тренувати, і тримати хорошу форму.
Тому вгадати те що ми гратимемо щось внутрішнє, було не великою мудрістю. Чому саме так зіграли, тому що у нас великі сильніші, а у данців малі сильніші, тому я грав з нашої сильної сторони не зважаючи на те чи буде це прогнозовано чи ні. На мою думку вийшло непогано. Так деякі гравці виступили не вражаюче, але результат здобуто, а решта уже не так важливо.
По тренуваннях, був ап у Чумака, та Корнійця, на жаль було також два дропи, тому ми залишилися приблизно такими ж по силі

Після сьогоднішніх матчів у лізі маємо першу кадрову втрату, пошкодження зазнав Снетков, пощастило що на 1 тиждень.
Також появився календар суперників по Утішалці, календар, скажем так, не самий простий:
23.10.2017 16:30:00 78 Ireland 31 Ukraina
30.10.2017 19:00:00 31 Ukraina 25 Hrvatska
06.11.2017 16:30:00 60 Al Jazair 31 Ukraina
13.11.2017 12:00:00 31 Ukraina 52 Nippon
20.11.2017 18:30:00 31 Ukraina 15 Slovenija
27.11.2017 16:30:00 72 New Zealand 31 Ukraina
Що можна сказати коротко...безумовно 2 дуже складних виїздних матчі, з Хорватами ііііі Словенці мої кохані

Це будуть два ключових матчі, в яких виграти буде проблематично, але можливо. Будем думати, і боротися, решта суперників приблизно одного рівня, рівня Колумбії, трошки слабшого рівня ніж Данії, але як показала Андора в минулому сезоні, не варто недооцінювати жодну команду...
Тримайте форму, тренуйте гравців, і удачі всім!