Tak šáša má za sebou i kratinké veskrze velmi zajimavé angažmá politické. Ale o tatarák nejde. Jde o to, že lezl do Sparťansého kotle a o případném angažmá ve Slávii se velmi konkrétně vyjadřoval. Proč by mu měli hráči cokoliv uvěřit, když sám sebe popírá? V Teplicích měl výhodu i na fotbal velmi jednoduché kluky. Navíc měl kliku. A ano v UEFě něco uhráli. Na druhou stranu v lize to tak žhavé nebylo. Bohužel od té doby, s ním jde i jeho pověst.
To je bohužel podružný problém. Větší je kdo Slavii získal. To, že jde o mafiána je první rozměr toho problému. Druhý je, že to ani není Slávista. Nerozumí prostředí a neumí se v něm orientovat. Bohužel Slávie vlastní, nebo lépe řečeno budou na ní převedeny velmi cené pozemky a bojím se, že o ty půjde v prvé řadě.
Jinak z morálního hlediska, je někdy lepší čestně skončit, než nečestně pokračovat. Osobně mě v současné době víc potěší odchod Řebíčka a Slávia potácející se na urovni divize, než koupený titul. Lidi jak Platil(STB) Řebíček (trestní stíhaní za korupci) Řebíček (Zbohatnutí na předražených zakách při stavbě dálnic, které sam sobě dohodil jako ministr dopravy.) pro mě k Slávii, jak ji já vidím, prostě nepatří.