BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'69

U21 CT'69

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
33
328103.21 in reply to 328103.20
Date: 8/18/2025 12:50:53 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
мдя... тільки но діденко повернувся до форми - як отримав травму. унгурєану перший раз в сезоні у 9ці - травма. і лобановський, яковчук, альтман, ханюк у формі 7. добре що суперник слабкий
гана трохи посильніша за індію. в них аж 4 гравця з зарплатнею більше 15к. хоча максимум - 21к. і він у формі 6. та і взагалі не зрозуміло звідки там 21к, він зараз на трансфері: 11-8-10-16-15-9-9-3-8-10... доречі, незважаючі на відсутність форми, за збірну він завжди грав у старті. в'єтнаму в останньому турі 1/10 забив. і всі матчі в старті були топ-5 за зарплатнею. т.я. усі інші у формі, то думаю точно буде теж саме. у першій грі зіграли щит, але здається то був автосос, тому що лише 4 гравця грали. далі були карусель та рнг. не дуже впевнений що буде сьогодні, але грати будемо 3-2. в захисті вони грали і персоналку, і 3-2, і 2-3. можливо сьогодні буде 2-3. і хочеться зіграти не раннє, щоб не отримувати вгадайки від слабких команд. в нас у товарці добре зайшла зовнішня ізо, хочеться подивитись як зайде в офіційній грі

(80842)

+37. якось ми провалили в захисті останні пару хвилин. було вже +39, але потім навіть до +32 падало. в цілому гра не ідеальна. галун відіграв відмінно. кушнір також гарно. якби не фол-трабли, відіграв би ще декілько хвилин, забрав би дабл-дабл і добавив ще декілько очок. владимирский засвоївся і показав навіщо я його викликав. лобановський з ханюком і у формі 7 показали гарну гру
карабкін... не знаю як заставити його потрапляти у кошик. я сподівався що форма дасть міхайлюку бонус, але що це якимось чином перетвориться на асисти, це несподівано. пушкашу дуже добре грав в товарках, але в офіційних іграх якось зовсім не те. можна говорити, що в товарках ента немає, але в індії ент був меньше 5, в гани 5 максимум, ще і гравці слабкіші за тих, проти кого грав у товарках
в цілому не самий чистий тест зовнішньої атаки. ще й я вчора якось забув що ізо та раннє мають той самий акцент. якщо я хотів збити можливі вгадайки, то треба було грати карусель

This Post:
33
328103.22 in reply to 328103.21
Date: 8/19/2025 1:09:58 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
щось ми знову останні серед тих, хто йде без поразок. якось не виходе здобувати велику різницю, з різних причин. зараз це 12 місце. чи можемо ми потрапити у топ-8? бо якось прикро закінчити з 8-0 і бути не те що не у топ-4, але навіть не у топ-8... останні 3 турніри 6 команд мали по 8-0, але цього разу буде більше... в нас зараз різниця +118. німці (212), серби (208), поляки (208), турки (154), болгари (136) та фіни (128) програвати думаю не збираються.
хорвати (227) в останньому турі грають у гостях зі швейцарією. в останніх зараз 4-1 і ще гра з португалією. якщо вони програють португалії, то будуть мотсити хорватів і тоді є шанс. якщо ж переможуть португалів, то тоді мабуть ент палити на ховатів не будуть
словенія (215) грає з аргентиною в гостях в останньому турі. в аргентини скоріше за все буде 6-1, тобто палити ент не будуть, но шанси якісь є
португалія (185) грає зі швецарією в гостях та естонією (158) вдома. як вже говорив, швейцарцям потрібно когось перемагати, португалію чи хорватію. естонія сама у групі без поразок
русня (169) в останньому турі грає з австралією, нажаль вдома. австралійці нажаль не виглядають тими, хто може перемогти. хіба що вони програють чилійцям і будуть мотсити
естонія (158) грає з португалією в гостях у 7му турі та з чехією вдома в останньому. чехи не супер сильні, але в них зараз 1 поразка і гра з польщею, тобто будуть мотсити
серед хорватів, португальців та естонців ідеальний варіант що швейцарці обігрують хорватів. це можливо якщо вони програють португалії. португалія програє естонії. а естонія програє чехії )))) але це фантазії )))
якось я ні в кого не вірю... -1 буде точно, бо португалія грає з естонією. різниця в них дуже близька, обидва мають ще середньої складності гру, тому не дуже важливо хто саме програє. інші хоча б 3 позиції нам потрібно здобувати самим. мдя... не дуже

This Post:
00
328103.23 in reply to 328103.1
Date: 8/22/2025 12:43:31 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
о! в нас нарешті форма, до якої немає претензій. лише 6 в діденка, який награв 0 хвилин із-за травми, та 7 в яковчука, незважаючі на ідеальну кількість хвилин. так тримати!

в кого цей тиждень короткий то є сенс потренити стаміну...

This Post:
11
328103.24 in reply to 328103.23
Date: 8/25/2025 1:12:37 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
в саудів склад не сильний ще й 3 найзарплатніші гравці у формі 6, тобто залишаються гравці з зарплатнею 10 та меньше. і в нас ент вже кращий, тому вирішив спробувати ще раз пресинг. нууу...

(80888)

пресинг знов не спрацював, але цього разу саме перехоплення. усього 15 перехоплень, 19 втрат в саудів. в них останні дві гри було по 14 втрат... добре що енту теперь достатньо було щоб відзахищатись - 75 очок це непогано. +46 же не так гарно як могло бути. окрім неспрацювавшого пресингу, ще і галун міг би ще забити, владимірський, альтман з ханюком, про унгурєану я взагалі мовчу. ну а аскончук міг би меньше кидати ) а якби ще біло меньше наших власних втрат, котрих було трошки забагато...
до гарних відгуків: галун вссе ж таки зіграв дуже добре, гарна лінійка. знов трохи не вистачило до 4*5, одного блоку. лобановському також не вистачило блоку до 4*5. він єдиний хто зрозумів завдання на гру - 6 перехоплень! хоча в нього це вийшло за рахунок активності в атаці. кушнір видав дуже солідну гру, 7/7 + 14 підборів
поставили 18 блоків. це не рекорд, але в топ 10
доречі, вони нас вгадували. цього я зовсім не очікував від них, вгадайка пройшла лише на половину, тобто можна сказати, що нічого не було

This Post:
22
328103.25 in reply to 328103.24
Date: 9/1/2025 11:51:56 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
ісландія. великі 22к, 17к, 15к, 8к. це ті хто у формі. скоріше заюзають ще одного 15к у формі 7, ніж 8к у формі 9. малі 10-15к. усього 6 малих у складі і не всі у формі 8-9. але грають у 3 малих. однак усього у 8-9 гравців зазвичай. це нам плюс, бо більше грають, більше втомлюються. грали щит, потім раптом прінстон проти австраліі, а після - лоу пост. персоналку в захисті. наврядчи проти нас будуть грати щит/лоу пост, як і проти австралії

хотілось зіграти зовнішню тактику. але ханюк та владимирський у формі 7, і грати зовнішню з альтманом, лужним та онопко... можна довикликати жабінскього, четвертака. перший у збірній не сьогодні так завтра буде. другого я намагався вже декілько раз викликати, але тоді форма була в нього не найкраща. насправді це не обов'язкого, ми повинні обігрувати ісландців будь-якою тактикою
ок, вирішив викликати жабінського і таки зіграти карусель

(80941)

жах... нажаль вийшла жахлива гра. так, я розумів по навичкам, що зовнішня атака не найкращий наш бік, і товарка була яка це підтвердила. але все таки хотілось побачити цю тактику в офіційній грі. краще б не бачили... і річ навіть не в поганій реалізації триочкових, а в поганій реалізації усіх кидків. зовнішня атака порізала рейтинг блтжньої, так що кушнір забив лише 3/10, з яких більшість була з-під кільця. лобановський, діденко та карабкін - єдині світлі пляма. для останнього це мабуть найкраща гра, незважаючи на 5 фолів
так, ми грали не оптімальним складом, бо без владимирського та ханюка. жабінський... він не гравець, на якого можна покластись при зовнішній тактиці. поки що. в нього атакувальні навички приблизно як в галуна, пушкашу, унгурєану, ханюка, міхайлюка. чому в нього вийшло настільки гірше?.. я не помічав раніше якихось синдромів дебютної гри
ще мені не сподобався розподіл хвилин серед великих. я розумію ваги двигуна щодо лобановського: він найкращий під звонішню атаку, але він у формі 7. тому награв найменьше, хоч і номінально в старті. але чому карабкін награв найбільше, ще й деякий час був заграний на МФ? це не дуже сподобалось, хоч він і відіграв гарно. але думаю це пов'язано саме з тактикою
знов багато втрат та фолів
зате 20 блоків. 3й результат в історії. рекордні показники це 26 проти гаватемали у 47у сезоні, та 25 проти пуерто-ріко у 23му

наступного тижня грузія, яка сьогодні нажаль програла в'єтнаму. таким чином в грузії залишається 4 перемоги і від'ємна різниця, тобто їм потрібна перемога, щоб потрапити до ПО. а виграли б, то просто готувались до ПО вже...

This Post:
22
328103.26 in reply to 328103.22
Date: 9/2/2025 12:59:04 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
польща програла чехії. я навіть не виносив цю гру на розгляд
португалія обіграла естонію, у битві команд без поразок

команд без поразок залишилось 10
німці грають з тайландом в гостях. тайланд зараз 28й, 5-2 і погана різниця
русня вдома з австралією вдома. в австралійців 6-1, зливати ент вони не будуть
сербія з ісландією в гостях. мотс вони отримають, але не думаю що допоможе
словенія грає в аргентині. насправді в аргентини склад не гірший. в них 6-1, але вдома. шанси є, не знаю чому два тижні тому я їх беззаперечно відкинув
хорватія у швейцарії. в швейцарців 5-2, вони 25і. насправді вони можуть залишитись у топ-32 навіть з досить великою поразкою...
фіни накидали +50 малайзії, і десь те саме зроблять з коста рікою
турки їдуть до нової зеландії. у тих є теоретичні шанси на топ-32, але чим обігрувати турцію?
португалія також грає в гостях, але з індією
болгарія грає вдома з ОАЕ, і хоч зараз вони випереджають нас лише на 3 бали різниці, але там вони наб'ють багато

This Post:
00
328103.27 in reply to 328103.25
Date: 9/3/2025 8:56:49 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
867867
Second Team:
Ukrainian Lions
ще мені не сподобався розподіл хвилин серед великих.

ти пусту з ВФ/Ц грав чи чітко слідувати чи щось інше? можеш скрін того як ти виставився скинути заблюривши показник ентузіазму?

This Post:
00
328103.28 in reply to 328103.27
Date: 9/3/2025 1:16:06 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
ще мені не сподобався розподіл хвилин серед великих.

ти пусту з ВФ/Ц грав чи чітко слідувати чи щось інше? можеш скрін того як ти виставився скинути заблюривши показник ентузіазму?

пуста ВФ/Ц із заміни на розсуд тренера. все те саме що і в інших матчах цього сезону
це не те чого я б хотів бачити, але я в принципі розумію чому так сталось.

This Post:
00
328103.29 in reply to 328103.28
Date: 9/3/2025 5:15:30 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
867867
Second Team:
Ukrainian Lions
я зазвичай коли граю пусту, то ставлю хай вирішує тренер. заміни на розсуд тренера звучить дивно для мене... хоча я не пробував грати заміни на розсуд тренера, тому стверджувати, що така варіація не має право на життя - не буду.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/3/2025 5:16:00 PM

This Post:
11
328103.30 in reply to 328103.29
Date: 9/8/2025 1:08:43 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
мдя... в мене немає слів...

(80978)

домашній майданчик, гарний ент (хоч і не максимальний) та мотс звісно додали сили грузії, але все рівно нічого не віщувало таку нашу імпотенцію в атаці. в грузії не такі сильні (в захисті) великі, особливо з урахуванням поганої форми їх блокера (досить сильного доречі) та швидкої травми овагемяна. але наші великі на чотирьох забили лише 8/35. єдина думка чого - не вистачає пасу. лужний стояв в старті, в останній момент вирішив таки поставити в старт альтмана, бо форма в нього 9. альтман зіграв добре. але пас лужного можливо був би більш доречним. галун також в атаці не вразив цього разу, 4/9 двоочкових, і в пушкашу 0/4 взагалі. унгурєану зіграв добре в атаці, 4/4 двоочкових. жоднен триочковий кидок не залетів
в захисті в цілому зіграли добре. не зуміли нічого зробити з іларіоновим навіть у його формі 7 та нашими 3-2. його 4 триочкових і вирішили гру. і МФ їх зіграв трохи краще ніж ми могли собі дозволити. але в цілому до захисту претензій немає. лише до атаки...
і тут проблема: як покращити цю атаку? пас повинен допомогти, але навряд чи лужний перетворив би 8/35 на 30/35. а якщо поставити на місце великих гразії великих німеччини? бодай з тією німеччиною, нехаї турції чи португалії. це буде та сама імпотенція від наших великих. в нас гарні великі. дійсно. на початок сезону. а далі ми зтикаємось з тим що лобановський вперся, а кушніра з діденко ніхто не буде впирати. а щоб великими продавлювати сильних суперників потрібно 18+ ближнього кидку, як було у броварського у 66му сезоні. для молодіжки потрібно впирати великих з потом 8-9. тут інша проблема, що неідеальними такими заготовками спільнота нехтує, а ідеальних дуууже мало, іноді взагалі немає, як на драфті цього покоління...
лоу пост чи щит замість ізо мали б допомогти сьогодні. я грав ізо щоб задіяти більше альтмана з галуном. не знаю що, але чогось я не дооцінив, що дозволило грузії так відзахищатись проти наших великих
інший варіант - грати блокерами. прибираємо кушніра, діденко, лобановського. ставимо яковчука, аскончука, та ще когось, є варіанти, хоч і не такі гарні. я розмірковував у ПО перейти до цього, але думав що проти грузії вистачить атаки великих. не знаю куди підуть кидки кушніра, діденко та лобановського. частина піде карабкіну, частина іншим блокерам. це не додасть результативності. якась частина повинна піти малим. блокери знижуть командний рейтинг ближньої атаки, тобто малі будуть забивати гірше. все це не додасть атаки. але блокери мають додати в захисті під кільцем. умовно, це могло б допомогти сьогодні виграти 50:49, хоча не впевнений що це дало б стільки в захисті. це не виглядає як 100% рішення

головна біль - карабкін. за навичками - найкращий великий за всю історію нашої молодіжки який може як закрити будь-кого під кільцем, так і продавити майже будь-кого під кільцем суперника й навіть на деякій відстані від кільця. за грою - часто один з найгірших гравців на майданчику. чи це проблема в ньому (просто грає гірше своїх навичок), чи в розподілі навичок?

ps: 8-0 не вийшло. можна було підстрахуватись та зіграти нормал. це, доречі, могло й не допомогти. але я порахував, що у топ-8 ми не потрапляємо, не знайшов потеційні дві поразки. а з топ-16 ми не вилетимо, бо естнія грає з чехією, я не вірив у перемогу австралії, і колумбія, навіть якщо виграє, не наздожене нас по різниці

This Post:
00
328103.31 in reply to 328103.30
Date: 9/8/2025 4:40:16 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
867867
Second Team:
Ukrainian Lions
Підбір програли дуже сильно. Карабкін він то класний, але він без підбору(
А якшо залучити підбористого блокера на Ц в захисті і змістити карабкіна на вф в захисті?

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/8/2025 4:41:11 PM

Advertisement