Дякую, поржав, писати превью в майже пів другій ночі, сонним, не покращує писанину, з телефонним Т-9 який виправляє буквально кожне слово, і це страшенно бісить))))
Я бачу ти дав фору тренеру Колумбії в 41 секунду Дата: 10.10.2017 2:14:19 тепер я знаю чому нас вгадали ))))
Якщо серйозно, довго думав про цей матч, оскільки Колумбія не така проста як здається, + вони грали вдома, а це перевага + я очікував угадайку так як їх тренер полюбляє це робити, та і дивлячись на наш нещасний склад, це було не важко передбачити, що ми би мали грати. Також очікував підвищений настрій, бо наступний матч в Колумбії проти Лівану 97 збірної, який вони без проблем виграють. І всі ці фактори зводили нашу перевагу в гравцях до мінімуму, а може і навіть до поразки.
По складу було ясно, грати шось зовнішнє важко, бо форми ще нема і ризиковано, тому це було відкинуто. По збалансованим вже казав, вони хороші, але на все свій час. По внутрішнім, щит відкинув як самий явний, а от внутрі ідеально зайшло (дякую за пораду Немоса) ця тактика дозволила зіграти акцентовану атаку спираючись на наших кращих великих і їхню кращу форму + перекрити вгаданий внутрішній акцент, не вгаданим швидким темпом. Тобто нівелювати угадайку. По зоні 2-3 важко судити, чи допомогла вона супернику чи ні.
Є певні питання можливо, чому в основі не Мела і не Шаличев (старший) ну я вважаю, що певні скіли важливіші ніж інші під дану тактику тому так.
Наступний матч проти достатньо потужної збірної Данії, з якою ми недавно грали товарку, в якій я проявився як геній угадайки. Щодо неї, добре що не вгадував Колумбію )))