Peec ilgaam paardomaam, es gribeeju vaicaat sabiedriibai vai kaads negribeetu kandideet uz U21 amatu? Piemeeram egolav, tomats, turix, horemhebs?
Ar katru dienu man situaacija darbaa arvien pasliktinaas un iizti nesmu drosh par drabu, (pirmdien atlaida manu koleegi), un vispaar naakamo pus gadu uz priekshu..jo tieshi tik ir terminjsh uz cik ieveel treneri(2 sezonas) jo tomeer negribeetos pievilt juus visus kaa to izdariija Aleksandrs Riguns....taapeec labaak es apsveru domu atcelt savu kandidatuuru, ja kaads no maniem mineetajiem uznemtos atbildiibu un starteetu veelshanaas....visvairaak man liekas ka egolav vai tomats vareetu vadiit U21 izlasi.
Sastaavs plus miinus jau ir nokomplekteets tikai vajadzetu veel pamekleet kaadu garo.....protams no BB es nekur nepazuudu tepat vien buushu un ja kas varu sniegt atbalstu un kaadu padomu....un kas zin varbuut naakotnee Latvijaa paraadiisies gaisma tunelja gaalaa un viss buus oki tad vareetu naakotnee atkal starteet veeleeshanaas piemeeram uz NT izlases vadiishanu...bet pagaidaam jaastraadaa jaastraadaa un veelreiz jaastraadaa...:))
Vnk gribu buut korekts pret jums visiem, protams pasham zheel ka taa jo ieguldiiju daudz darba U21 un gribeejaas veel 2 sezonas nomochiit...bet nu laikam darzreiz personiskaas ambiicijas jaatliek nedaudz malinjaa un jaapienem pasham nepopulaars leemums kursh buutu sabiedriibas labaa un visai BB latvijai...
taa kaa luudzu komentaarus:))))
Ragans