Imel bi pa takole(glede pomočnikov):
-Koperboy glavni pomočnik
-gover stranski pomočnik
Pozdravljen
Hm, zanimivo. Jaz o tem ne vem nič. Upam, da mi ne zameriš, a se strinjam z Cvetovo izjavo. V vseh mojih mandatih, sem spoznal, da ni važno kako ti vodeš svojo ekipo, ni važno koliko let igraš, važna je samo taktična izkušenost, katere pa v tebi ne vidim. Še enkrat pravim, da to ni nič osebnega in tudi nobene zamere "četrtoligašem".
Res je pa tudi, da rabi reprezentanca nekoga, ki se mu da. Spoznal sem, da ni dovolj pripravljat taktike, imeti pogovore z lastniki igralcev in nekaj malega napisati na forum. Trenutno potrebujemo svež veter, ki bi ustvaril neko zanimanje za repko in tudi bb nasplošno. Tukaj te ne morem oceniti, koliko imaš volje in prostega časa. Sam sem pregorel prav na tej točki.
Menim, da so bili vsi mandati dosedaj, tudi moji, na nekem podobnem nivoju. Z vso vnemo dobiš mandat, se lotiš zbiranja igralcev in tam nastopi prvo razočaranje. Potem izgubiš tekmo, dve in imaš motivacijo na 0 in tako repka stagnira. Tako lahko že v naprej napovem rezultate naslednjega selektorja. Zato menim, da porebujemo enega kandidata, kateremu se mu da veliko pisat in debatirat na forumih, na dolgo in široko pisati tujcu ki ne zastopi angleščine o njegovem igralcu, ki bo žrtvoval svoj klub za uspeh repke in predvsem takega z veliko volje in motivacije. Le tako bo lahko čez par let kakšen uspeh.
Upam, da sem bil jasen. Upam, da bo na volitvah zmagal pravi kandidat.
Lp gover