Imam malo vremena pa da uključim svoju staklenu kuglu, da mi kaže, što će se sutra događati na terenima slavne i svjetski poznate II.2 lige...
5/8/2010 6:00:00 PM 2 Jugoplastika Hvar -- 2 Mala Truba
TV tekma...Mala Truba je uspio skresati ionako tanku klupu,sad ima 8 igrača...no nova centarska akvizicija je zadržao dobru formu s kojom je i došao u klub...bit će gusto, no Jugoplastika nema centra koji bi se bar donekle mogao nositi s protivničkim a i oni koje ima su u prosječnoj formi...Jugoplastika ima prednost na poziciji niskog krila i malo bolju formu...sve ostalo je na strani Male trube...
Mala Truba dobiva...
5/8/2010 6:00:00 PM 7 Zvijer-zmaj -- 6 KK Plutoni
Plutonu već lagano gori pod nogama jer mu Enduro i Ponko dahću za vrat a Sanac je otišao na 2 pobjede razlike...Zvijer-zmaj ima opasnog igrača na PF koji skoro svima zapapri dobru porciju koševa i bolju formu sveukupno gledano...no na ostalim pozicijama su Plutoni daleko ispred pa mislim da će biti i konačni pobjednik...
Plutoni dobiva...
5/8/2010 6:00:00 PM 8 KC Pirates -- 8 KK ENDURO
Enduro je u zadnjem kolu napravio nemoguče i dobio grogiranog Zvijer-Zmaja i samim time postao junak kola...sad je u prilici ponoviti istu stvar...Pirates su zadnja od laganijih utakmica za Enduro i poslije ne vidim gdje bi mogao lako do bodova...Pirates su BOT i zato uzmi što ti pripada...
Dakle obranu i napad pod koš i daj sve od sebe...
Enduro dobiva...
5/8/2010 6:00:00 PM 4 Olympiacos Pulaeus -- 5 SANAC
Olympiacos Pulaeus je već nadaleko poznat po jakoj vanjskoj liniji, no ako se ona uspije smjestiti u prosječne okvire pod košem ostaje propuh...nije mi jasno zašto Olympiacos Pulaeus ne kupi bar jednog kvalitetnog centra jer s ovakvom momčadi je jako ranjiv zbog nedostatka napadačkih opcija...
Sancov Malković će usporiti protok lopte a igrači pod košem bi morali odraditi ostatak posla...
Sanac dobiva...
5/8/2010 6:00:00 PM 3 KK Žirafe -- 3 dugave
Još jedan opasni derbi, koliko mogu skužiti, starih znanaca...u tom slučaju rivalstvo dobiva dodatnu dimenziju i sve prelazi u rat na terenu...Žirafe su u punom sastavu, no oporavljeni igrači su u lošijoj formi što se može pokazati kao ozbiljni nedostatak...Dugave ima jednog ozljeđenog rezervnog centra, no prva petorka je na okupu, zdrava, i u sasvim solidnoj formi...
Na krilima pobjede iz prošlog kola Dugave ovdje, s pravom, uzimaju titulu favorita i uz domaći teren bi morao do pobjede...
Dugave dobiva...
5/8/2010 6:00:00 PM 1 MAX BEARS -- 1 KK Lokarda
Clash of the titans...borba vodečih momčadi obečava puno uzbuđenja, ali Lokarda ima kompletiju i ujednačeniju momčad i puno širu klupu, dodatno proširenu kupnjom Hrvatskog U21 reprezentativca, te bi uz prednost domaćeg terena morao do pobjede...
Lokarda dobiva...
5/8/2010 6:00:00 PM 6 Kladioničari -- 4 Critters
Da imam bar pobjedu prednosti pred konkurantima ovo bi tankao, no pošto me Dugave preskočio na ljestvici a Sanac mi dahče za vrat moram uzeti ovo...a i mislim da mi nebi smio biti problem...Bahar se digao u formi i sad bi već mogao biti onaj stari a ostali su standardno dobri...malo su kladioničari bolji na vanjskim pozicijama, no ništa što moji obrambeno nebi mogli kontrolirati, a najbolji igrač mu je u lošoj formi što mi dodatno olakšava posao pod košem...
Critters dobiva...
5/8/2010 6:00:00 PM 5 Springfield Bulls -- 7 kk ponko
Ponko mora dobiti ovo pod svaku cijenu...Enduro mu je za vratom a Plutoni bi mu u slućaju poraza mogli otići na 2 razlike...jako škakljiva situacija...
Po igračima koje prodaje Ponku kronično fali izdržljivost i to mu je jako veliki minus jer ima sasvim solidne igrače...
Sad je prošlo mjesec dana od zadnje zabilježene aktivnosti Springfielda...kaj mu se dogodilo to samo on zna...Ponko gas do daske i uzmi ovo...
Ponko dobiva...
Da vas čujem
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 5/8/2010 6:50:50 AM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...