Шо я скажу по цьому питанню

Ну по перше, тему назви змінив, кепс юзати необов'язково, я думаю тут всі і без нього побачать, що це за тема.
По друге, треба було зарезервувати пару перших повідомлень для загальної інфи, але Кампот поспішив, ну да ладно вже.
По третє, ссилку на цю тему, я думаю, можна додати в оголошення гравців, як НТ так і Юшки, так як ББ-почту читають не всі, а на сторінку гравця менеджер може зайти і от коли там кепсом написано шось типу
Хочеш проявити себе і допомогти збірній тицяй сюди. Він може випадково попасти на форум

То саме на головній сторінці збірних як юхи так і Нт.
По четверте, можна скласти повідомлення невеличке, яке за пару тижнів до драфту, я б запостив на сторінці новин, думаю це би не помішало і новини дехто таки ще читає, правда проблема є з мовою, багато хто на російській сидить...
По п'яте, вважаю, що мають бути певні
приблизні шаблони гравців на ту чи іншу позицію, а також треба старатися будувати збірну під 1 профільну і 1 запасну тактику. Щоб не розпорошуватися і не тренити шось таке, що не запхаєш нінаодну позицію.
По шосте, писати ціль виграти Ч.С. 29 сезону, як мінімум нерозумно, потрібно
реально оцінювати сили, і просто ставити ціль зробити збірну сильнішою ніж зараз. Шоб потім не було розчарувань, коли молодіжка вигравала утішалку, або Нт грала в фіналі, ніхто перед сезоном, або за 3-4 сезони до того не грозився шось вигравати, все вийшло своїм ходом.
По сьоме, потрібно піарити ББ до дрфату, адже більше команд - більше гравців - більший вибір і т.д.
По восьме, тренер фігня я вважаю можна і 4кою спокійно витренувати монстра, але якщо юзер буде тратити трені на форму
бо в лізі важливий матч то і 7ка не поможе. Вже краще потратити більше грошей на більш якіснішого гравця, ніж на 7 тренера і тренити ним основу, або ж купити на зекономлені гроші доктора травматолога шоб від травм можливих перестрахуватися, а то травма 3-4 тижні це хрест на юшці на 75-80%.
По дев'яте потенціал, він не так важливий для малих. як для великих, я б не сказав шо навіть 8ки достатньо при активному тренуванні, росіяни минулого сезону на цьому компоненті напевно і прграли Італії, яка по ходу сезону перекачала своїх більш потенціальних великих ніж росіяни своїх 8мок, Тому для великих в основу (3-4) гравця хоть бажано потенціал 9+.
Поки все, якшо десь не правий поправляйте.
Last edited by GM-Armin at 10/10/2013 11:44:11 AM