ukoliko ne budeš dovoljno jak da izbaciš mene i MJ-a radije čuvaj lovu za iduću sezonu...
Ma ne očekujem ja ozbiljnu epizodu u playoffu. Prvi plan je bio opstanak, pa onda playoff. Sve ostalo je gratis. Dobar savjet, slažem se.
A i još je to jako daleko...jedna kriva ozljeda i ide sve k vragu...i još sva trojica imamo debele šanse za kolo više u kupu što onda može poremetiti puno toga...
To da. A ja imam dobre zamjene na skoro svim pozicijama što se ne može baš reći za Chicago. Ima jaču petorku od mene, ali neće moći baš svaku tekmu startati ta petorka. Negdje će morati kalkulirati da ne uništava formu. Iako, da još jednom napomenem, smatram da je jači Chicago od mene.
Čak i Domenika ima šanse za dalje ako zapne, jer je Majstor držao Antišu na konopcima do samog kraja s slabijom ekipom, tako da je na njemu da odluči koliko mu se to isplati...
Iskreno, ne vidim Domeniku daleko bez pojačanja. :) A i ovo sve što pričamo bi moglo pasti u vodu, a ovisi o Sjedećim patkama. Ne znam jesi primijetio, ali patke su malo ispod radara. Garac je pun ko brod, zadnjeg igrača je kupio u 7. mjesecu prošle godine. :D Tak da ako on nešto odluči, morat ćemo se povući pokriveni ušima. ;)
Hehehe.