A kada nema baš jednostavnog riješenja, al eto nije ti ta loša ideja, meni se sviđa. Ma nemam ja računicu, trenutačno nemam rezultatskih interesa osim pare da bi složio ekipu sa sekundarcima za 1. ligu a to košta a ako ću se uvlačit u minus od 250k na 3-4 tjedna neću nikaj postić. Dva puta sam ušao tako, s rosterom u granicama prihoda al sam se oba puta načeka. Sada sam pustio, napravi mi li iduće sezone netko to opet bome ću i ja uzet pa ić po 1.5M umjesto po 2.5M.
Nije im ova ideja o padanju forme loša, samo da ju nije tako jednostavno ispravit s treningom forme, od 5 na 9 za 2 tjedna, super, ideja ne loša al izvedba loša.
A taktike ko taktike, stara boljka BB-a, pokušavaju s nekim novim stvarima to ispraviti al nikako. Prije je bio dominantan RnG pa su ga nerfali, sad je LI i nikako da nađu konačno riješenje.
Al istina je da ne možeš vidjeti vanjskog igrača s strašnim šutom izvana, to se desi ako ga čuva totalno sranje. A domet je skup, iako mislim da su ga prepravljali koliko utječe na plaću al ne znam jel još uvijek preskup. Curry i Korver, takvih igrača ti ne možeš vidjeti u BB-u, također i Klay Thompson... Ako treba imat domet od 16-20 da on pogađa trice ondak treba i drastično smanjit utjecaj dometa na plaću. Isto tako 2-3 zonu korigirat jer u toj zoni jedna vanjska pozicija pliva uvijek i taj te strpa koševima. Dok 3-2 zona na neki vanjski napad radi sasvim ok i ne vidiš da te netko strpa tak iznutra. Definitivno tu, po meni, ima disbalans između te dvije obrane.