Kaj reči u potpunosti se slažem sa tvojim komentarima , svaka ti je na mjestu valjda ovo kolo nebu sanac opet priredio iznenađenje pa opet izgubio, ko prošlo kolo makar bi to meni odgovaralo, pošto bum i ja zgubil da ostanem još malo četvrti , ali teško bu to sanac zgubil , ah nema veze glavno da sam ja tu iza njega i da mu dahčem za vratom za tu četvrtu poziciju....he he
4.5.2010 18:00:00 KK Lokarda KK Žirafe
žirafe buju tu laganicu da si dignu ent da mogu slijedeče kolo protiv mene trgati u gostima ipak je to dugogodišnji rivalitet iz 3-1 lige, i konačno prva utakmica da igramo kod mene doma uvijek smo igrali kod njega i sve je do sada dobio,pa ne bi htio da si pokvari prosjek 100% pobjeda protiv mene, Lokarda bez problema dobiva
4.5.2010 18:00:00 Mala Truba Springfield Bulls
- trubica je prodal 2 igrača ali je odmah jednog kupil ali mislim da bu još kojega , tak da bez greške dobiva, jer su bulssi boot
4.5.2010 18:00:00 KK Plutoni Jugoplastika Hvar
sori plutone ali stvarno tu nemaš kaj tražiti, radije si diži ent za naredne tekme, jer je hvaranin od kad je kupio ono krilo ipak prejak, jel tak plutone
4.5.2010 18:00:00 KK ENDURO Zvijer-zmaj
-Zvjer je na krilima pobjede protiv sanca, prejaka za endura, zvjer dobiva
4.5.2010 18:00:00 SANAC KC Pirates
sanac valjda nebuš opet priredio neugodno iznenađenje i ovaj puta,daj pobijedi, Sanac dobiva
4.5.2010 18:00:00 dugave Olympiacos Pulaeus
a i ja bum tu nabidavao ent za slijedeči susret protiv žirafica i ja bum trgaonu protiv njega , pa da vidimo ko je bolji, ali onu poznatu trgaonu iz 3-1 lige, he,he hočemo tu trgaonu odigrati M.J jesi za ,nemoj da te ko mamba molim
4.5.2010 18:00:00 Critters MAX BEARS
criters je i sam rekao da tankira ovu utakmicu zbog kupa ,znači Max dobiva
4.5.2010 18:00:00 kk ponko Kladioničari
bila bu to opaka tekma ali i ja mislim da bu tu presudila prednost domačeg terena, Kladara dobiva jer je domačin
Last edited by marijoh (NTscout) at 5/3/2010 11:21:49 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!