BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263710.18 in reply to 263710.17
Date: 10/16/2014 3:17:42 AM
Overall Posts Rated:
294294
Да менталитет у нас такой, мы всегда пытаемся сами все сделать)

From: Nemos

This Post:
22
263710.20 in reply to 263710.16
Date: 10/16/2014 11:47:19 AM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17331733
думаю, що в груповому етапі (27 сезон), потрібно було всього-навсього обігрувати Литву, чого нам не вдалось. саме цей матч можна назвати провальним. в попередньому, 28-му сезоні, все було нормально. можливо потрібно було ризикувати в останньому матчі і ставити угадайку на щит від іспанців. не шкодую, що не грав внутрішню атаку, бо попав би під угадайку, а зовнішню не було ким грати. з виставленням настрою на матч, то ніде не наплужив, імхо.
ну і в першу чергу я балатувався тді для того, щоби показати і доказати, що збірна Україна може грати різносторонньо - як зовнішні атаки, так і внутрішні чи взагалі збалансовані; як з швидким темпом, так і з повільним чи взагалі середнім.

ну і так, на цих виборах я не буду виставляти свою кандидатуру в Україні. по-перше, тут потрібно мати багато вільного часу. на вихідних приїзджає дружина з синочком, якому от-от 1 рік буде. хочу побільше часу приділяти сім"ї. бо визнаю, що їм я недостатньо приділяю уваги. по-друге, пристану на пропозицію балотуватись в іншій країні, де мало юзерів. від одного з них я отримав пропозицію. впевнений, що там часу не буде потрібно мати багато. по-третє, провалився проект стимулювання, яким хотілось заохотити менеджерів тримати форму збірникам та тренувати їх та кандидатів. особливих змін в сторону збільшення цього показника я не помітив, нажаль.

поки-що на цих виборах прихиляюсь до Killua88, але звісно хотілось би почитати від нього передвиборчу річ та позадавати йому питання.
вважаю, що в нас зараз є достатньо кваліфікованих менеджерів, які чомусь поки не реєструються на виборах. хотілось би побачити у руля нових Прометея чи Святослава.

This Post:
00
263710.21 in reply to 263710.20
Date: 10/16/2014 12:34:45 PM
Overall Posts Rated:
261261
Шкода, що тебе не буде серед кандидатів.:((( Бо картина виходить відверто невесела...
Наразі маємо: своїх - мовчазного (що нерпипустимо для збірної) Killua88, амбіційного Alex Merman (єдиним істотним досвідом якого, не в образу, є "катання на ліфті", плюс повна відсутність українців у ростері) та старожила ББ grullo (єдиною завадою для якого бути відвертим фаворитом перегонів є його чужеземність). З іншого ж боку - можливо збірній як раз і потрібен свіжий погляд зі сторони, людина, для якої не існуватиме застарілих легенд чи авторитетів.
На мою думку не варто намагатися вигадувати велосипед. А краще - спробувати створити відразу моторизований екіпаж Бенц.:) Тож не варто нехтувати шансов додати іспанських спецій у наш котел. Можливо, це і є той самий шанс для збірної піднятися на новий рівень.

This Post:
00
263710.22 in reply to 263710.21
Date: 10/16/2014 1:49:27 PM
Overall Posts Rated:
405405
не понимаю что означает "катання на ліфті" , а по поводу своих в составе то клуб это клуб и у него свои цели , да я хочу всех УКРАИНЦЕВ в состав но подходящего ничего нет на рынке (постоянно его просматриваю) , но обязательно заведу себе по плану трех сборников NT Ukraine , а как получится не знаю и если с драфта придет , что то полезное для сборной как U21 так и NT обязательно выведу в люди

p.s. шансы на победу на выборах увеличиваются с неприятием участия в них Nemos

p.s.2 надеюсь на вашу поддержку , приходите на выборы

This Post:
00
263710.23 in reply to 263710.22
Date: 10/16/2014 2:05:13 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
861861
Second Team:
Ukrainian Lions
а по поводу своих в составе то клуб это клуб и у него свои цели , да я хочу всех УКРАИНЦЕВ в состав но подходящего ничего нет на рынке (постоянно его просматриваю) , но обязательно заведу себе по плану трех сборников NT Ukraine

популізм у всій його красі алексундер намбер 2 ) тіки той вже починає "вїжджати в стройку"

This Post:
22
263710.24 in reply to 263710.22
Date: 10/16/2014 5:37:58 PM
Overall Posts Rated:
261261
У сезоні 28, BB Golden Dragons вийшла у плей-офф ліги Ukraina II.1
У сезоні 27, BB Golden Dragons виграла лігу Ukraina III.7
У сезоні 26, BB Golden Dragons вилетіла з ліги Ukraina II.4
У сезоні 25, BB Golden Dragons вийшла у плей-офф ліги Ukraina II.4
У сезоні 24, BB Golden Dragons виграла лігу Ukraina III.5

Вот это обычно и называют "лифт", когда вверх-вниз по лигам. Хотя у "Драконов" и не каждый сезон.
Алекс, ничего личного, серьезно. Но у меня имеются немалые сомнения, обладает ли достаточной для НТ квалификацией менеджер, который не смог удержаться в Лиге-2 дольше 2 сезонов подряд.
Про украинцев - так не только про сборников речь! Элементарный момент: местные игроки повышают доход от торговли. Если ты на рынке не можешь найти, может не на старт, а в резерв ("Не видишь? А они там есть!;)"), то не будет ли примерно так же и со скаутингом в сборной? Качнет какой-нибудь китаец нашего 25-27 лет, а в сборной он не очутится. Или не качнет только потому, что вовремя с ним беседа не проведена.
НТ это ж не только "нашел игроков-установил тактику-герой нации". Там куча побочной нудной работы и больше не в игре, а коммуникационной. И менеджеру без опыта в этой сфере сразу доверить далеко не последнюю в мире сборную... Решать народу, но как по мне, так это далеко не самая удачная затея.
На данный момент кандидат на главного у нас один. Тот, что с Гугл-транслейтом. Остальное - серьезная авантюра.

Last edited by Tony Stone at 10/16/2014 5:39:33 PM

This Post:
00
263710.25 in reply to 263710.24
Date: 10/16/2014 6:04:53 PM
Overall Posts Rated:
405405
вылетел из двухи всего раз и то понадеялся , что затащу на драфте будущую суперзвезду сборной и в прошлом сезоне если бы не травма основного игрока очень вероятно , что был бы уже в супре , то что местные повышают доход я знаю , но он будет сравнительно меньше чем дают болельщики на играх которые надо выигрывать , что бы посещали стадион И НА РЫНКЕ РЕАЛЬНО НИЧЕГО ТОЛКОВОГО ИЗ НАШИХ НЕТ !!! игрок в сборной будет играть по решению тренера если он считает что данный игрок лучше другого независимо от того китаец его качает или кто другой , проводить беседу бесполезно с тем кто не заинтересован в сборнике как в дополнительном доходе для своей тимы , с другой стороны любому желающему тренить сборника порекомендую что лучше качать в данный момент тому или иному игроку , про опыт повторю что считаю себя достаточно компетентным для управления сборной , согласен может я чего то не знаю но думаю если что смогу посоветоваться с предыдущими NT коачами , а про того который с гугл транс за столько лет в ББ ничего не выиграть это пи... пи... пи... (нет слов) всем спасибо за внимание если есть еще вопросы задавайте не стесняйтесь

This Post:
00
263710.26 in reply to 263710.22
Date: 10/17/2014 1:50:12 AM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19151915
да я хочу всех УКРАИНЦЕВ в состав но подходящего ничего нет на рынке (постоянно его просматриваю)

И НА РЫНКЕ РЕАЛЬНО НИЧЕГО ТОЛКОВОГО ИЗ НАШИХ НЕТ !!!

Эм, серьёзно? Глянь мой ростер, ты удивишься.

Last edited by g0rd0n at 10/17/2014 1:52:56 AM

This Post:
00
263710.28 in reply to 263710.24
Date: 10/17/2014 4:03:03 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
861861
Second Team:
Ukrainian Lions

НТ это ж не только "нашел игроков-установил тактику-герой нации". Там куча побочной нудной работы и больше не в игре, а коммуникационной. И менеджеру без опыта в этой сфере сразу доверить далеко не последнюю в мире сборную... Решать народу, но как по мне, так это далеко не самая удачная затея.
На данный момент кандидат на главного у нас один. Тот, что с Гугл-транслейтом. Остальное - серьезная авантюра.

+1!!!!!
можна скзаати, що хороший результат збірної є наслідком рутинної організаційної роботи! і без постійного контакту з власниками збірників (аби тримали форму і шось качали), і без постійного контролю за молодими гравцями(типу 22-25 р) перспективи не буде, гри не буде.
Якщо ти думаєш, що написавши раз на форумі качайте пацани збірникам форму, або качайте збірників, і всі побіжать то робити, то ти глибоко помиляєшся!
Наша база гравців налічує близько 70 гравців, які можуть претендувати на збірну (включаючи гравців з потенціалом яких тре качати), і всім їм треба приділяти велику увагу.

Advertisement