ništa, ni nakon kritike nikakvih komentara ....
znači danas sveopči štrajk , svi ste se tak najeli graha tak da sada samo možete prditi i smrditi , a ne pisati nekakve bezvrijedne komentare ovog kola u našoj ligi...
opet sve ostaje na meni ljenjivci jedni, bitange jedne i vucibatine.............he,he::)))
1.5.2010 18:00:00 Kladioničari Mala Truba 72 - 105
-- Mala Truba niti je koga prodal, a niti je imao ikakvih problema u meču sa Kladioničarima , točna prognoza , 1-0 za našu konfu
1.5.2010 18:00:00 Springfield Bulls KK Plutoni 67 - 96
-- Plutoni su to dobili bez problema, i iako sam napisao da se Bulsi nisu logirali od 17.04 nije stavio laganicu nego normal a mogao si je podiči malo ent. znači druga točna prognoza i 2-0 za našu konfu
1.5.2010 18:00:00 Jugoplastika Hvar KK ENDURO 99 - 72
-- hvarani su od kad su mene pobijedili u nezadrživom nizu pobijeda, i jadni Enduro stvarno nije imao šanse za išta . Znači i treča točno pogođena prognoza, ali i smanjenje na 2-1 za našu konfu
1.5.2010 18:00:00 Olympiacos Pulaeus KK Lokarda 85 - 114
--ah šta reči za ovu utakmicu kao i za sve ostale utakmice Lokarde, i sa manjim trudom pregazio je Olimpiacosa,kao i sve nas ostale. Znači 4 točno pogođena prognoza i ponovo povečanje vodstva u korist naše konfe sada je 3-1 za našu konfu.
1.5.2010 18:00:00 KK Žirafe Critters 68 - 94
--ipak je to bila neravnopravna borba bez ta dva ozlijeđena igrača Žirafe nisu imale šanse protiv Critersa i još je najvjerojatnije igrao laganicu da si malo podigne ent.Peti točno prognozirani rezultat i povečanje našeg vodstva na 4-1
1.5.2010 18:00:00 MAX BEARS kk ponko 119 - 95
-- Max je to rutinerski odradio i meni donio 6 točnu prognozu ,ali zato i smanjio rezultat na 4- 2 za našu konfu..
1.5.2010 18:00:00 Zvijer-zmaj SANAC 113 - 111
--e ovaj rezultat ni u najcrnjijim snovima nikad ne bi pogodio da bu Sanac izgubio doma od Zvijeri koju sam ja oprao u prošlom kolu u gostima,Zvjeri su se više trudile znači da su trgale, jer čisto sumnjam da je Sanac igral laganicu,koliko mi paše to kaj je Sanac zgubil toliko mi nije drago što je to jedini rezultat kojega sam krivo prognozirao i Sanac me zajebo da nemam sve pogotke na kladari, a i protivnička konfa nam se ozbiljno približila i smanjila rezultat na samo 4-3 za nas..
1.5.2010 18:00:00 KC Pirates dugave 68 - 101
--i onda šečer na kraju ,lagana pobijeda koju moram zahvaliti kolegi Critersu koji mi je otvorio oči , pa sam zbog njega odigrao pod koš ,iako mislim da bi i brzim tempom dobio ovu tekmu protiv bota Piratesa, ali ovako lagano sa savršeno raspoređenim minutama, igrača več dugo nisam igrao,jedino mi je žao kaj nisam imao hrabrosti staviti drugu ekipu da igra glavnu rolu da vidim kak im ide , ali sam zato odigrao svoju poznatu laganicu tome ipak nisam mogao odoliti, dugave, dugave .....I ovom mojom pobijedom ,sam si osigurao 7 točno pogođeni rezultat, odnosno pobijednika, i sveukupnu pobijedu naše konfe od 5-3,koja je ipak trebala biti 6-2 da Sanac nije zajebao, srami se Sanac.............
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!